Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ablam doğum yapmıştı biliyorsunuz bebek kilo vermiş enfeksiyon olma durumu varmış oyüzden çıkarmamışlar az emdi sanırım dün kuzum kilo vermiş birşey olmaz inşallah dua edermisiniz
İlk başlarda zaten ödem oluyor kilo veriyorlar diye biliyorum. İnşallah hemencecik iyileşir kuzum Rabbim şifa versin minik yavruya

Kızlar ablam doğum yapmıştı biliyorsunuz bebek kilo vermiş enfeksiyon olma durumu varmış oyüzden çıkarmamışlar az emdi sanırım dün kuzum kilo vermiş birşey olmaz inşallah dua edermisiniz
Hİç korkma kuzum genelinde böyle oluyor allahın izniyle çıkıcaklar

Yeni doğan bebişlerde oluyor bu durum genelde canım. Hastanede toparlanır merak etme

MelodiminEsi arcihinin dediginden aldim kuzu bende onu buldummm
150 tlymis ,bilgin olsun
Kuzum ben şuan saç dökülmesi için çinko demir ve B12 kullanıyorum. Adetle soğan suyu ve hayıt suyuna başlayacağım. Bir ay bu hapları kullandıktan sonra o takviyelerden alacağım bakalım inşallah hiç gerek kalmaz tüm bunlara

aşılamada ve tüpbebekte bile 14 gün bekleyip öyle kan testiyaptırın diyorlar direkt, daha çıkmamış olabilir her insanda farklı farklı oluyor umut kaybetmek yook

Abovv ben o 6 günde sabah ve akşam olmak üzere 12 kere yapmıştım. Bide adet yaklaşırken başlamıştım onlarıda katarsam 20 taneyi hallederdim
oo testler havada uçuşuyo, ben bir şey itiraf edeyim, şimdiye kadar hiç test yapmadım, ne ovülasyon ne gebelik testi hiç bir test yapmadım, numuneyim galiba test nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum, nerdeyse 1,5 senedir deniyorum üstelik
bn inanıyorumm yapmayacksnz takmayacksnz o zmn bebiş geleck sizin bi sorununuz yok ki kafanızı dagıtın olucak bnce
Test yapmayınca da takmıyosun anlamına gelmiyorki, bakınız ben, hiç test yapmadım ama kafamın içinde ne testler ne düşünceler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…