Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana uyar bebeğim
Bi kere geldim kıbrısa doğu akdeniz üniv e bi zırt anlamadım kimse gezdirmedi beni. Ama annemle babam tatile gittiler oraya otellerin içinde acenteler var ya onlardan biriyle anlaşmışlar her yeri gezdiler ne güzel

Bi kere geldim kıbrısa doğu akdeniz üniv e bi zırt anlamadım kimse gezdirmedi beni. Ama annemle babam tatile gittiler oraya otellerin içinde acenteler var ya onlardan biriyle anlaşmışlar her yeri gezdiler ne güzel
Sen geldiğinde bana seslen ben gezdiririm seni

Ne yapmaya gelmiştin D.A.Ü ye? Benim ev d.a.ü nün hemen 500 metre yanında

Ne yapmaya gelmiştin D.A.Ü ye? Benim ev d.a.ü nün hemen 500 metre yanında
Ben de tam oralarda bir yerde kaldım. Arkadaşlarım ordaydı ayşoş gel dediler gezeriz ok dedim anca gittiğimiz ne alırsan bi milyoncu bi de istediğin kadar pizza ye st ücret

Seni hiç yanıltır mıyım ben

Tenk yu Ayşoş Ayşe sanki sen kendini yorgun hissediyosun ve çok uyuyosun
Yok kuzu, sabaha kadar uyumuyorum film izliyorum fln, bugünde hem yasak elmayı izledim hem sizi takip ettimve sabah ezanıyla uyuyorum öğlen uyanıyorum. Herzamankinden daha iyi hissediyorum kendimi, özellikle bu ay, ruh halim çok yerinde, ya saç dökülmem durdu bu beni nasıl mutlu etti, yıllardır dökülürdü. Vücutta iltihap varken saçta etkilenip dökülürmüymüş 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, Hepsini antibyotiğe bağlıyorum

Ben de tam oralarda bir yerde kaldım. Arkadaşlarım ordaydı ayşoş gel dediler gezeriz ok dedim anca gittiğimiz ne alırsan bi milyoncu bi de istediğin kadar pizza ye st ücret
Şimdi o bi milyoncu 9 TL ci oldu 2004 te mi geldin

Seni hiç yanıltır mıyım ben
Ben sürprizleri hiç sevmem bu sabitliğine bayılıyorum
Hamilesin dicektim diyemedim
Şimdi o bi milyoncu 9 TL ci oldu 2004 te mi geldin
Yok hayatım 2009 filandı hey gidi gençliğim

Ben sürprizleri hiç sevmem bu sabitliğine bayılıyorum

Hamilesin dicektim diyemedim

Yok hayatım 2009 filandı hey gidi gençliğim
İçine mi doğuyor Ama Bugün Test yaptım ya cnm, bu sefer silik bile çıkmadı
Bugün akrabasından gebelik haberi alan yok mu hiç
Yok canım akrabalarla görüşmem zaten ben, akraba olarak parmakla sayacak kadar az öz kişilerle görüşürüm

Kızlar babamın kovid testi pozitif çıkmış şimdi sisteme baktım. Kalp ve şeker hastası dua edin
Canım çok geçmiş olsun, Allahım acil şifa versin benim anneannemde şeker bütün hastalıklar var ve kovidi 1 haftada atlattı. İnşallah babanda erkenden atlatacak

Doğumu yakın olan var
Git morallerini boz kız :)) hep bizim mi moraliniz bozulsun
İçine mi doğuyor Ama Bugün Test yaptım ya cnm, bu sefer silik bile çıkmadı

Yok canım akrabalarla görüşmem zaten ben, akraba olarak parmakla sayacak kadar az öz kişilerle görüşürüm
O zaman senin için totemim silik çizgi varken bebek yoktu silik çizgi yokken bebek olsun
Kızlar babamın kovid testi pozitif çıkmış şimdi sisteme baktım. Kalp ve şeker hastası dua edin
Canım benim Rabbim feraha çıkarsın şifa versin inşallah babacığına ve anneciğine nerden kapmış ki

Hiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…