- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.521
Rabbim şifa versin kuzumŞuan iyi ama bilmiyorum canım. Üzgünüm bayağı
Aşağı yazdım fikrimi canımHiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar
Kiste mi döndü kuzumSelaam Allah gülmekten ayırmasın
Bende buraya gelirdim amaa doktor bana vermedi bu iğneden
Sonra benim yumurtalar mutant oldu tabii
Canım o iş öyle değil. Vücut ankor üretiyor fakat her zaman değil bunun için antikor üretimi var mı diye test yaptırmak lazım eğer varsa sen taşıyıcı oluyorsun yani her türlü bulaş oluyor. Belki de üretilen antikor seni on gün koruya ak kadar oluştu? C Capanin Gururu Teyom bana göre izole olmalısın kuzum ama kardeşin daha iyi bilir ona bir sor istersen. Baban nasıl bugünCanım bence sen bulaş olmamışsındır. Çünkü şimdi senin vücuttaki o askerler o virüsü tanıyor, en az 6 ay tekrar bulaşmıyormuş, bağışıklık sisteminin virüsün içeri girmesine izin vermez. İnşallah annene bulaşmamıştır.
Sen kullansan da kullanmasan da yaz
Ben kendi hür irademle yazmıyom
Canım 36 saat sonraAşılama ovitrelleden ne kadar sonra yapılıyor.
Yakaladım seni kaçak sen napıyosun bizsiz?????
Ahahah bana ver emreyi banaEmre buara asla susmuyoki zatenbende biraktim oglum sen kenarda agla keyfine bak ben teldeyim diyorum yoksa zaten yarim aklm var o da gidicek
Gel bize :))Sıkıntılı bir şey olmasın da kızlar
Oh ne ala bu düzenden ben de istiyorum
Yapma ya14. Gün gebelik testim kalbim kadar temiz
Olmadı ki şöyle ben burdayım diye bağıran testimiz, konu açıp ay var mıı diye sorayım
Ben onu basmaya geldimAşağı yazdım fikrimi canım
Kiste mi döndü kuzum
Canım o iş öyle değil. Vücut ankor üretiyor fakat her zaman değil bunun için antikor üretimi var mı diye test yaptırmak lazım eğer varsa sen taşıyıcı oluyorsun yani her türlü bulaş oluyor. Belki de üretilen antikor seni on gün koruya ak kadar oluştu? C Capanin Gururu Teyom bana göre izole olmalısın kuzum ama kardeşin daha iyi bilir ona bir sor istersen. Baban nasıl bugün
fikri hür vicdanı hür bir bebek avcısı
Canım 36 saat sonra
hadi o sensiz geldi e sen ebrarsız gelmişsin kaçak
Ahahah bana ver emreyi bana
Gel bize :))
Yapma yaçok alıştık topun aut a gitmesind
Sonuçta gelmiş mi gelmemiş mi
Ben bilmem gözümüz gördü seni
Dimii
Ayy bende yapıyoruuum bak en son yaptığımı atıyımCanım inşallah bu ay gebe kalırsın
Ovü den önce iç :)
Canım negatif gibi duruyor inşallah bu ay gebe kalırsın
Aşkım örgüye sardım valla napim kafa dağıtıyorum
Ayşoş belki idrar için erkendir
ben de yaptım negatif
Canım benim zaten aslında güzel haberin gelmiş ama bizim gönlümüz ve dualarımız seninle eminimki cero cum herşey güzel gelişecek
Nerden anladınbelki bebek vardır
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkmayın bütün bebekler doğduktan sonra ödem atar sonra yine toparlar merak etmeyin
Sonunda kış geldi Allah dışarıdaki tüm rabbimin emanetlerine yardım etsin korusun
Aşkım annemlere gittim ben içli köfte vardı
Babam şimdilik iyi canım. Kardeşime sordum çok zor bir ihtimal şuanda tekrar olman dedi. Zaten belirti gösterdiğinde onlarda değildim. Ben yine de dikkat edeceğim. Güne karla uyandık zaten. İşe de gitmeyeceğim ilk gün kaygan olur diyeAşağı yazdım fikrimi canım
Kiste mi döndü kuzum
Canım o iş öyle değil. Vücut ankor üretiyor fakat her zaman değil bunun için antikor üretimi var mı diye test yaptırmak lazım eğer varsa sen taşıyıcı oluyorsun yani her türlü bulaş oluyor. Belki de üretilen antikor seni on gün koruya ak kadar oluştu? C Capanin Gururu Teyom bana göre izole olmalısın kuzum ama kardeşin daha iyi bilir ona bir sor istersen. Baban nasıl bugün
fikri hür vicdanı hür bir bebek avcısı
Canım 36 saat sonra
hadi o sensiz geldi e sen ebrarsız gelmişsin kaçak
Ahahah bana ver emreyi bana
Gel bize :))
Yapma yaçok alıştık topun aut a gitmesind
Sağol canım benim. Allah razı olsunRabbim şifa versin kuzum
Ben daha doğumlarını görcem onların inşallah
Ahahah :))) ama kimse senin için ebrar burdaysa vardır bir bildiği ona güvenirim demiyo
Yaaa çok şeker ellerine sağlık ben de pembe ve krem rengi ip aldım bakalım inşallah örebilirimAyy bende yapıyoruuum bak en son yaptığımı atıyım
Canım benim çok dikkat et kendine burda da epey soğuk nem epey arttırıyor hissedilen ısıyıBabam şimdilik iyi canım. Kardeşime sordum çok zor bir ihtimal şuanda tekrar olman dedi. Zaten belirti gösterdiğinde onlarda değildim. Ben yine de dikkat edeceğim. Güne karla uyandık zaten. İşe de gitmeyeceğim ilk gün kaygan olur diye
Bak sabah ağzıyla çıktı bir nefesteBen daha doğumlarını görcem onların inşallah
Ben 5 yıl sonra hamile kaldım var bi oğluşum ikinciyi istiyorum Allahın izniyle pkoluyum bal tarçın çörek otu yaptım bu ay bakalım teşekkür ederim güzel dileklerin içinAhahah :))) ama kimse senin için ebrar burdaysa vardır bir bildiği ona güvenirim demiyo
Yaaa çok şeker ellerine sağlık ben de pembe ve krem rengi ip aldım bakalım inşallah örebilirim
Canım benim çok dikkat et kendine burda da epey soğuk nem epey arttırıyor hissedilen ısıyı
Bak sabah ağzıyla çıktı bir nefestekabul olsun inşallah senin de doğumunu görelim ne zamandır deniyorsunuz ? Kaç yaşındasın? Bu ay bir tedavi uyguladın mı
E EbrarAsell ime laf yok o girince önce bana mesaj atıyoAhahah :))) ama kimse senin için ebrar burdaysa vardır bir bildiği ona güvenirim demiyo
Yaaa çok şeker ellerine sağlık ben de pembe ve krem rengi ip aldım bakalım inşallah örebilirim
Canım benim çok dikkat et kendine burda da epey soğuk nem epey arttırıyor hissedilen ısıyı
Bak sabah ağzıyla çıktı bir nefestekabul olsun inşallah senin de doğumunu görelim ne zamandır deniyorsunuz ? Kaç yaşındasın? Bu ay bir tedavi uyguladın mı
Gecmis olsun canim cokKızlar babamın kovid testi pozitif çıkmış şimdi sisteme baktım. Kalp ve şeker hastası dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?