Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar
Aşağı yazdım fikrimi canım
Selaam Allah gülmekten ayırmasın
Bende buraya gelirdim amaa doktor bana vermedi bu iğneden
Sonra benim yumurtalar mutant oldu tabii
Kiste mi döndü kuzum
Canım o iş öyle değil. Vücut ankor üretiyor fakat her zaman değil bunun için antikor üretimi var mı diye test yaptırmak lazım eğer varsa sen taşıyıcı oluyorsun yani her türlü bulaş oluyor. Belki de üretilen antikor seni on gün koruya ak kadar oluştu? C Capanin Gururu Teyom bana göre izole olmalısın kuzum ama kardeşin daha iyi bilir ona bir sor istersen. Baban nasıl bugün
LaRisaCca öylemi kız, iğneyi kullanmayan yazamaz mı bu sayfaya
Sen kullansan da kullanmasan da yaz
Ben kendi hür irademle yazmıyom
fikri hür vicdanı hür bir bebek avcısı
Aşılama ovitrelleden ne kadar sonra yapılıyor.
Canım 36 saat sonra
Yakaladım seni kaçak sen napıyosun bizsiz?????
hadi o sensiz geldi e sen ebrarsız gelmişsin kaçak
Emre buara asla susmuyoki zaten bende biraktim oglum sen kenarda agla keyfine bak ben teldeyim diyorum yoksa zaten yarim aklm var o da gidicek
Ahahah bana ver emreyi bana
Sıkıntılı bir şey olmasın da kızlar

Oh ne ala bu düzenden ben de istiyorum
Gel bize :))
14. Gün gebelik testim kalbim kadar temiz
Olmadı ki şöyle ben burdayım diye bağıran testimiz, konu açıp ay var mıı diye sorayım
Yapma ya çok alıştık topun aut a gitmesind

Ben onu basmaya geldim ebrarımla konusuyorum ben
E EbrarAsell burda bizim kaçak

Ayy bende yapıyoruuum bak en son yaptığımı atıyım

Eklentiler

• F8CAA09F-EBDC-4CA3-B49E-2B1BBB30078F.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 33
Babam şimdilik iyi canım. Kardeşime sordum çok zor bir ihtimal şuanda tekrar olman dedi. Zaten belirti gösterdiğinde onlarda değildim. Ben yine de dikkat edeceğim. Güne karla uyandık zaten. İşe de gitmeyeceğim ilk gün kaygan olur diye

N Neslhannn yapiyorsa vardir bi bildigi.guvenim tam benim.
Ahahah :))) ama kimse senin için ebrar burdaysa vardır bir bildiği ona güvenirim demiyo
Ayy bende yapıyoruuum bak en son yaptığımı atıyım
Yaaa çok şeker ellerine sağlık ben de pembe ve krem rengi ip aldım bakalım inşallah örebilirim
Canım benim çok dikkat et kendine burda da epey soğuk nem epey arttırıyor hissedilen ısıyı
Ben daha doğumlarını görcem onların inşallah
Bak sabah ağzıyla çıktı bir nefeste kabul olsun inşallah senin de doğumunu görelim ne zamandır deniyorsunuz ? Kaç yaşındasın? Bu ay bir tedavi uyguladın mı

Kızlar heralde idrar yollarımı üşüttüm ağrı yanma yok ama çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımda bir koku var.. öyleyse de , bu ay gün aşırı değerlendirdiğimizden acaba olur mu diye düşünüyordum yine de , artık o fikrim de uçtu gitti

Ben 5 yıl sonra hamile kaldım var bi oğluşum ikinciyi istiyorum Allahın izniyle pkoluyum bal tarçın çörek otu yaptım bu ay bakalım teşekkür ederim güzel dileklerin için

E EbrarAsell ime laf yok o girince önce bana mesaj atıyo dokunmayın şabanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…