Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar
Canım bence sen bulaş olmamışsındır. Çünkü şimdi senin vücuttaki o askerler o virüsü tanıyor, en az 6 ay tekrar bulaşmıyormuş, bağışıklık sisteminin virüsün içeri girmesine izin vermez. İnşallah annene bulaşmamıştır.

Emre buara asla susmuyoki zaten bende biraktim oglum sen kenarda agla keyfine bak ben teldeyim diyorum yoksa zaten yarim aklm var o da gidicek

O gebelikten sonra Hormonların değişmiş olabilir mi canım

MelodiminEsi bence de hormonda farklılık olmuş olabilir
Sıkıntılı bir şey olmasın da kızlar
Oh ne ala bu düzenden ben de istiyorum

Hiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar
Kuzum onların belirtisi başlamadan bulaş olmuyor ayrıca sen çok taze atlattın zannetmiyorum ki tekrar kapmış olasın. Biz bile kaç ay geçti farkında olmadan kaç covid hastasına denk geldik ama kapmadık

oofff en sevdigimmm afyt olsun kuzuşummm

Teşekkür ederim canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…