Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günoooooooooooooooooooooo benim d vitamin sonucum çıkmış 33 var mı bilgisi olan nasıl sizce
Güzel hayatım. Antebe mi göndereceksin
bnmde bugn kocişim iskenderuna gidiyo dedm keşke iş olmasa bnde gelirdm senle bi kahve içerdik simgoşumla (ama bunu söleyene kafein yasak)
Yaaa ne çok isterdimmm keşke gelebilsen

Erken kalkmışken ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif çıktı artık adeti beklediğime eminim. Göğüslerim çok ağrıyor bu ay normalde bende hiç ağrı olmaz. İnofolic ten mi acaba bu ağrı yüzünden olabilir mi diye düşündüm valla ama nerde bende o şans

Güzel hayatım. Antebe mi göndereceksin

Yaaa ne çok isterdimmm keşke gelebilsen
evet kuzu diğer tahlillerimle beraber adet oldugumda gidicem ya o zmn götrcm ynmda bakalım şimdilik bir sorun yok o zmn sonuçlarımda
ayyy keşke balım ama o gün bir gün glckkk kuzu bakalımm snide bekliyorum ama

bu ay bnmde ağırdı kuzu bir tık fazla bnde yasminden dolayı düşündm baya da şiştiler.. kuzu balım iç üzülmek yok bu ay süper bir şekilde tüp e doğru giriş yapıyoruzzz allahın izniyle güzel günler bizi bekliyorrr

benimkilerde ağırmaya başladı adet yakındır ama ınoflicin öyle etki yapacağını sanmıyorum canım

canım başlamak bitirmenin yarısıdırı derler hiç üzülme sen emin adımlarla tüpe gidiyorsun sonu güzel olcak inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

evet kuzu diğer tahlillerimle beraber adet oldugumda gidicem ya o zmn götrcm ynmda bakalım şimdilik bir sorun yok o zmn sonuçlarımda
ayyy keşke balım ama o gün bir gün glckkk kuzu bakalımm snide bekliyorum ama
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın canım inşallah tüp vesile olur bebişin sana gelir inşallah

cnm duydum ameliyt olmadan da biliyordum ama hiç deneyip yapmadım bnmki her ay büyüdüğü için birşey uygulamaya korkuyordum çünkü
onun ilgili bir topik var onu okuyorum şimdi bazılarında işe yaramış bazılarında yaramamış...ama pazartesiden beri yediğime içtiğime çok dikakt etmeye başladım bilhassa şekerli şeylerden uzak duruyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…