Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu aynen öyle bnde onun diyeti var ya yaptım tbi bnmki etkili olmadı ameliyattan kurtulamadım sende inşallah sonuç verir

kuzu aynen öyle bnde onun diyeti var ya yaptım tbi bnmki etkili olmadı ameliyattan kurtulamadım sende inşallah sonuç verir
inşallah canım sonunda tüp bebekte yağtırsam en azından tüpe kadar baskılarım yediklerimle içtiklerimle büyümesini engellemek bile bana avantaj olucak

Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 24.günüm.5 gün önce de negatif ti test. 5 gündür yapmıyorum. Ama adetimde gelmiyor. Yani 24 güne kadar da adet olunmuyomuş onu gördüm.
Bir doktora gittinmi canimm
18.gunde oldum bende bukdr uzun duymamistim

Bir doktora gittinmi canimm
18.gunde oldum bende bukdr uzun duymamistim
Dr a 18.gün gittim, kan verdim çıktım. E nabızdan aldım sonucu. Negatif ti. Kontrol beklemedim zaten covid durumu var malum.tamam negatifse bir iki güne olurum dedim sadece 4 gün önce yumurta akında uçuk pembe bişey geldi, sonra durdu o kadardı. 5 gün oldu hala ne belirti ne akıntı hiçbişey yok. 30 Aralık öğle 12 de olmuştum iğneyi. (daha sonra okuyan için bilgi kalsın)

Geç çatlamıs veya hç çatlamamıs olabilri mi ya

Sağol canım evet ya olabiliyo değişik durumlar valla bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…