- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.061
Maraton koşusuydu
Ovülasyon kullandım daha önce polikistik over de lh dalgalanması yoğun olduğu için sık sık pozitif gösteriyordu yanıltıyor yaniAkıntıdan 2-3 gün sonra da olabiliyor yumurtlama ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim akıldaki soru işaretlerine iyi geliyor
Sanırım H halleycik sıcak bir yer buldu.Bu soğuklardan dolayi modum düsuk ya
Eve gelince canim sadece uyumak istiyor
Yadaa major depresyonmu oldum ben
C Capanin Gururu Teyom hanimin Ögrencileri rüşvet karşiligi
Sinavlardan biraktigii nasil anlasildii
Şook sok şook
Yarinn bende baslicamMaraton koşusuydukesinlikle tavsiye ediyorum
Kocamm sümüklü diye
Yok canım hepsini bıçakla yarala cam kavanoza at, zeytinyağını doldur üstüne kadar. nekadar çok kalırsa o kadar etkisi iyiymiş. Benim 4-5 günlüktü her yediğim. Bazen 1 tane bazen 2 tane yedim, yumurtlama gününden 3 gün sonra bıraktım. Çünkü İncir bittiYarinn bende baslicam
Zeytinyagi kaliyo inciri gunlukmu atiyodun
Yok canım hepsini bıçakla yarala cam kavanoza at, zeytinyağını doldur üstüne kadar. nekadar çok kalırsa o kadar etkisi iyiymiş. Benim 4-5 günlüktü her yediğim. Bazen 1 tane bazen 2 tane yedim, yumurtlama gününden 3 gün sonra bıraktım. Çünkü İncir bittisonra cevize başladım
İncir canım eminim, çünkü yumurtlamadan sonra bende o iş fısss oldubu incir etkisimi cevizmi
Ahhaa tam bir ayak cilginiyimm vallaa
Yumurtlamadan sonra genelde bendede bi sönükluk oluuyoİncir canım eminim, çünkü yumurtlamadan sonra bende o iş fısss olducevizi de yumurtlamadan sonra yedim hergün en az 5 tane.
İsteksizlik yumurtlamadan sonra Progeston hormonunun yükselmesinden kaynaklanıyor canım. Ve adet olduğunda progesteron düşüyor hatta adetliyken bile birçok kez istekli olmuşsundur.Yumurtlamadan sonra genelde bendede bi sönükluk oluuyo
İsimiz bitincee atiyozz adamlari
Allah zihin açıklığı versin :)Oğuz Atay/Tehlikeli Oyunlar
Bizim yüzümüz teste karşı kızarmaz oldu :)))Ben değilim kız, alıştım
Doğru diyosun vallaDedim zaten ben hamile değil miyim hemde çalışma zorunda olan
Kuşum sakınnnn senden beklenmeyen şeyler bunlarrrTekrar hayatın içine girmene, yeniden savaş vermene sevindim
Bende 3 yıldır adet olunca, her ay 1-2 gün herşeye küsüyorum. Bu ayda küsecem besbelli
Selam canımm evet mümkün ve akıntıdan sonra da yumurta çatlayacak olabilir bana göre 10 gün kadar gün aşırı değerlendirKızlar polikistik overliyim adet döngümün 33.günündeyim çamaşırımda ıslaklık hissettim baktım şeffaf uzayan akıntı gelmiş baya, yumurtlama akıntısı. Takvime baktım yumurtlama günü gösteriyor bugün. 45 güne ayarlı takvim. Polikistik over var diye yumurtlama olmaz diye bekliyodum ama mümkün mü yumurtlama olması?
İşte aradığım enerjiiii
Aman ha bipolar çıkma başımıza :))Bu soğuklardan dolayi modum düsuk ya
Eve gelince canim sadece uyumak istiyor
Yadaa major depresyonmu oldum ben
Huyu sana benzesin inşallah :))Evet lariiii nezaketen en ufak bir benzerlik bile yok.aynııı babası
Sorma.. maşallah arayan soran var valla çevre çok çok şükür :))
Selam canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım bu ay hamile kalırsınKızlar selam bende yarın sabah itibariyle aranıza katılıyorum :) Sabah ovitrelle vurulacağım. Adetin 5günü femaraya başlamıştım bugün 12.günüm 19 mm olmuş yumurtam bi tane var. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.
Aşko bir yumurtan erken çatlamış olabilir ya da birden büyümüş çatlamış olabilir bence değerlendir yani daha doğrusu aşılama ve tüp bebek dışında gün aşırı gitmekte fayda var fixKızlar iyi geceler yumurtalık takibine giderken ovulasyon testi yaptınız mı hiç? Ultrasonla eş zamanlı sonuç veriyor mu merak ediyorum. Benim geçen hafta kontrolüm vardı adetin 9. Günüydü ama hiç folikul büyümemiş. Bugün 16. Gün biraz akıntı var diye ovulasyon testi yaptım çok zalım bi pik gördüm
C Capanin Gururu Teyom hanimin Ögrencileri rüşvet karşiligi
Sinavlardan biraktigii nasil anlasildii
Şook sok şook
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Halloş
Ay bak buna çok içten amin dedimAllah zihin açıklığı versin :)
Bizim yüzümüz teste karşı kızarmaz oldu :)))
Doğru diyosun valla
Kuşum sakınnnn senden beklenmeyen şeyler bunlarrr
Selam canımm evet mümkün ve akıntıdan sonra da yumurta çatlayacak olabilir bana göre 10 gün kadar gün aşırı değerlendir
İşte aradığım enerjiiii
Aman ha bipolar çıkma başımıza :))
Huyu sana benzesin inşallah :))
Sorma.. maşallah arayan soran var valla çevre çok çok şükür :))
Selam canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun umarım bu ay hamile kalırsın
Aşko bir yumurtan erken çatlamış olabilir ya da birden büyümüş çatlamış olabilir bence değerlendir yani daha doğrusu aşılama ve tüp bebek dışında gün aşırı gitmekte fayda var fix
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün Halloş
Doğru diyosun umut dünyası işteLaRisaCca cığım Adet olunca 1-2 gün küsme hakkımız var ya, okadarcık olsun Hep bu umutla yaşayıp o gün adet olunca ister istemez dibe çakılıyoruz
O da adama çekerse bu işin sonu kötüAy bak buna çok içten amin dedim
vallahiiii dötümüü soğuktan koruyamıyorummmm koruyan varsa bana da sölesn
bnmde kocişimm ayak parmaklarıyla pijamamın ucunu sıkıştırır öyle uyur daldıktan snra bırakır tikli bnsiz yapamıyoAhhaa tam bir ayak cilginiyimm vallaa
Ona ayaklarim degmeden uyuyamam
Resmen ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?