Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehehh beklemek insanı çok zorluyor yaa iğne sonrası test gününü beklemek gibi
bn test yapmam heralde kuzu kndmi o strese sokmıcam yine kimyasal olur fln allah korursun bnde şimdi o korkuda var kan sonucu yaptırcm direk
İşte dünden bu yana yaşadığım bu bak .. korku + heyecan . Sonuçta yüzde yüz kesinlik veren bir tedavi değil olmama ihtimali de var
aynen bnde öyleym birde bnm bi negatif olunca daha farklı korku var ama çok sakinim şimdilik o kdrda düşünmüyorum iyi olck pozitifm sürekli snde öyle ol tmm mı balım

Evet aşkım bu defa Allahın izniyle hasretimiz sona erecek Hep bunu düşünüyorum. Canım düşününce bile o kadar heyecanlanıyorum ki.. nasıl test yapmadan dayanacağımı bilmiyorum. Bir de bu defa kaçıncı gün test sonuçları çıkacak acaba? 5. Gün transferi yapacağını söyledi yoksa yapmayacakmış. 5. Gün transferinin test sonucu kaçıncı günde belli oluyor acaba

Canım bu tüp bebek olayı kist olanlarda daha uzun sürüyor sanırım önce menopaza sokuyolar galiba edaecoo senin bilgin varmı canım
hayır kuzum o doktordan doktora değişiyor kimi doktor uzun protokol oluyor ki daha fazla bu pco lu olanlara tavsiye edilen bir tedavi bnmkide LaRisaCca ki gibi kısa protokol oldu ama bak şu anda kist fln yok dondurulmuş transferi uzun protokol yapıyor o ay sana bünyene hangisi uygunsa yani onu seçiyorlar.. bn aşılamadan önce 4 ay geçici menepoza girdim kuzum snra da çok şkür kullanmadm

nasıl yni balım 3.gün transferi olursa yapmayacakmıymış.. ? bbgm bn transferden 10 gün sonra yaptırmıştm kanda pozitif aldm tbi sonrası yalan oldu..

Aa senin de mi ilk transferin tazeydi

git valla balımm daha fazla vakit kaybetme bnce bn tüp olayına çok sıcak bakıyorum nedense olumsuz da olsa şans çok yüksek .. ve tüp bebek doktorları genelde diğer doktorlara göre daha hassas oluyorlar

git valla balımm daha fazla vakit kaybetme bnce bn tüp olayına çok sıcak bakıyorum nedense olumsuz da olsa şans çok yüksek .. ve tüp bebek doktorları genelde diğer doktorlara göre daha hassas oluyorlar
Ahahah bizimki çok hhassas bir adam değil ama takdir ettiğimiz olumlu çok yönü var

taze transferde de çok tutan arkadaşlar oldu canım

5. Günde şans daha yüksek olduğu için 5. Gün embriyomuz varsa transfer edeceğiz ve donduracağız dedi
bnide öyle yaptı kuzu 5.gün transferi oldm ve 5.gün embriyo donduruldu.. aynen taze de de şans var bnce hepsinde var tüp bebeğin şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…