Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bütün hafta ağlicam mi

Hiç haberim yok canım benim
Tek ağlasan iyi, bir de eniştenin kafasını kemirecen
Tabiki git canım. Ne kaybedersin. İnşallah uğurlu gelir

Tek ağlasan iyi, bir de eniştenin kafasını kemirecen

Tabiki git canım. Ne kaybedersin. İnşallah uğurlu gelir
Ahahah :))) yazık ya bütün çabası sırf ben mutlu olayım ona da çok üzülüyorum
Bugün aşılamanın 12. Günü canım. Pazartesi test yaptım negatif iğnenin etkisi geçmiş. Test için cumayı bekliyorum. Aşılamanın 14. Günü oluyor doğru sonuç verir değil mi?
Kesinlikle verir canım yarın da verir yapmak istersen yap hadi inşallah gebesindir dualarım seninle

Yok gitmedim canım. Pikten 1 hafta önce yoktu, o gün reglin 10. Günü falandı, piki 17. Günde gördüm ama zaten histeroskopi olacağı için korunun dediler yalan oldu umudum yoktu da işte alışkanlık

Acıbadem 10250 galiba ayrı ayrı bir şeyler söyledi bu kadar hesapladım bir de dr muayene ücretini buna dahil etmişler galiba. 500 lira covid testi için istemişler bir de

Ağrı olmadan da yükselebilir bi baktırır ona da

Ahahah :))) yazık ya bütün çabası sırf ben mutlu olayım ona da çok üzülüyorum

Kesinlikle verir canım yarın da verir yapmak istersen yap hadi inşallah gebesindir dualarım seninle
Pazartesi negatif çıktı ya olsa bile ancak yükselir diye cuma yapayım diye düşündüm canım inşallah dayanabilirim.

Yok gitmedim canım. Pikten 1 hafta önce yoktu, o gün reglin 10. Günü falandı, piki 17. Günde gördüm ama zaten histeroskopi olacağı için korunun dediler yalan oldu umudum yoktu da işte alışkanlık
Evet histeroskopi ayı ve sonrasındaki 2-3 ay korunma veriyorlar sen ne zaman olucan
Bakyaa
Erken kalk sende
Yooookkk uyurum valla :))
Acıbadem 10250 galiba ayrı ayrı bir şeyler söyledi bu kadar hesapladım bir de dr muayene ücretini buna dahil etmişler galiba. 500 lira covid testi için istemişler bir de
Demek bülentle aynı paraya denk geliyor
Pazartesi negatif çıktı ya olsa bile ancak yükselir diye cuma yapayım diye düşündüm canım inşallah dayanabilirim.
Hadi heyecanla bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…