Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişki saatine göre vurulabilirsin canım çok da geç kalma bence

Kuzu eşim az önce yola gitti gitmeden vurayım iğneyi dedi vurdu akşam gelince fıtı fıtı yarında heralde fıtı fıtı çünkü doktorum eşinde sperm sorunu olmadığı için iğne vurduğumuzda 3 günü değerlendir demiştiii

Aynenn kuzummm bugün akşama inşallah fıtı fıtı

Günaydın hanımlar, severek takip ediyorum sizi ve çok şey öğreniyorum sayenizde. her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. hepimiz neredeyse aynı yollardan geçiyoruz, imtihan oluyoruz. Kimseye açamadığımız dertlerimizi birbirimize açıyoruz.
Bende 3 başarısız klomen tedavisinden sonra bu cuma allah izin verirse rahim filmi çekineceğim ve eşim de spermiyogram verecek. rahim filminin gebeliğe yardımcı olduğunu duymuştum. umarım en kısa zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.

Yansın geceler o zaman tatlişşkoo
Canım sana daha önce söylemişmiydim bilmiyorum benim ilk doğal gebeliğim hsg çekildiğim ay olmuştu inşallah sen de gebe kalırsın

Yansın geceler o zaman tatlişşkoo

Canım sana daha önce söylemişmiydim bilmiyorum benim ilk doğal gebeliğim hsg çekildiğim ay olmuştu inşallah sen de gebe kalırsın
Ay inşallah. ilk 3 ay gebelik oranı çok yüksekmiş. hayırlısı ile bir sorun çıkmaz da inşallah. tüpler kapalı falan olur diye tedirginim

Ne güzel sık kontrol olabilmek biz tabi adanaya git gel yapacağımızdan mı bilmem 1 hafta sonraya verdi
hayır kuzum bndede öyleydi burda eşimin teyzesi de yaptırdıgında 1 hafta sonraya çağırmıştı biliyosun ancak büyüyorlar ztn ondn snra sana 1-2 gün daha kullandırır bıraktırır sonra .. allahın izniyle toplama yapar o zmn bn sndn önceye mi transfer olcm aşkoo

Ay inşallah. ilk 3 ay gebelik oranı çok yüksekmiş. hayırlısı ile bir sorun çıkmaz da inşallah. tüpler kapalı falan olur diye tedirginim
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Yaa evetttt haftaya benim toplamam olur ama transferim de bir sonraki haftaya olur inşallah arka arkaya müjdeler veriririz yaaaaaa

Kızlar benim sağlık ocağındaki hemşiremin kız kardeşi bülent tıraş ta 2. Tüp denemesini yaptı negatif olmuş yine
bbgmmm bu kişiden kişiye değişiyor ama biliyorsun öyle negatif düşünmee herkes bir değil ki bak bnmkide kimyasal oldu mesela bnce bu bizim yumoşlarımızla alakalı

Yaa evetttt haftaya benim toplamam olur ama transferim de bir sonraki haftaya olur inşallah arka arkaya müjdeler veriririz yaaaaaa
bnide 3 şubatta çağırdı kontrole tekrr o zmn sölicekmiş transferi o zmn aramızda 1 hafta gibi bir süre olblr önce ki bekleme gazisi bnm o zmn

bbgmmm bu kişiden kişiye değişiyor ama biliyorsun öyle negatif düşünmee herkes bir değil ki bak bnmkide kimyasal oldu mesela bnce bu bizim yumoşlarımızla alakalı
Yok tabiki haklısın orada söylemek istediğim bülent tıraş çok iyi bir doktor ve çok pahalı ama bazen ne yaparsan yap gerçekten olmuyor

inşallah kuzummm ne kdr istiyoruz allah görüyor rabbm utandırmasnnn ama bn hem heycanlıym hem korkuyorum ikisi bi olunca değişik birşey hissedyrsn daha dgrusu sanki hissetmiyo gibiyim ama ilkine göre o kdr sakinim ki glba tecrübe olunca böyle oluyor ne blym

İşte dünden bu yana yaşadığım bu bak .. korku + heyecan . Sonuçta yüzde yüz kesinlik veren bir tedavi değil olmama ihtimali de var

Yok tabiki haklısın orada söylemek istediğim bülent tıraş çok iyi bir doktor ve çok pahalı ama bazen ne yaparsan yap gerçekten olmuyor
ruşen atmaca da çok iyi kuzu genelde adamda negatif olan çok yok hastane her gittiğimde tıklım tıklım ünü duyulmasa bu kdr gelen giden olmaz pzrtesi gittiğimde oturck yer yoktu bz yardımcı doktor odasında bekledk sıramızı düşün.. ama bak kimyasal sonuçlandı.. bu olacak diye bu sfer kendmi şartlamıyorum olmaza yine üzülürüm tbi orası ayrı ama beklentim bu sefer zirvanada değil.. kısmetmizde varsa olck allah ne yazdıysa vardır bi bildiği biz sadece istiyoruz o doğru zamanı illaki gelecek allah büyük

Aynen canım benim valla dün bizim poliklinik de maşallah doluydu. Herkes kucağına alsın bebişini dindirsin hasretini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…