- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.921
Kuzu eşim az önce yola gitti gitmeden vurayım iğneyi dedi vurdu akşam gelince fıtı fıtıİlişki saatine göre vurulabilirsin canım çok da geç kalma bence
Aynenn kuzummm bugün akşama inşallahHoşgeldin kuzumm ilişki olabileceği saati belirle geriye doğru 36 saat say :)))) ama sen günleri değerlendirmeye başla şimdiden
Tabiki kuzum prolaktinin yükselmişse boşa bu kürü uygulayıp hormonlarını tavan yapmanın faydası yok
Offf yandı buralar canımAmin kuzum sanırım çok depresif bir dönemden çıkınca insan duygusal olarak coşuyor
Duygulaaarııığğmmm darmadağınnnn anlayamazzzsınnnnn bendeki bu kalppp seni olsaağğğ yaşayamazzsınnnn
Yansın geceler o zaman tatlişşkooKuzu eşim az önce yola gitti gitmeden vurayım iğneyi dedi vurdu akşam gelince fıtı fıtıyarında heralde fıtı fıtı çünkü doktorum eşinde sperm sorunu olmadığı için iğne vurduğumuzda 3 günü değerlendir demiştiii
Canım sana daha önce söylemişmiydim bilmiyorum benim ilk doğal gebeliğim hsg çekildiğim ay olmuştu inşallah sen de gebe kalırsınGünaydın hanımlar, severek takip ediyorum sizi ve çok şey öğreniyorum sayenizde. her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.hepimiz neredeyse aynı yollardan geçiyoruz, imtihan oluyoruz. Kimseye açamadığımız dertlerimizi birbirimize açıyoruz.
Bende 3 başarısız klomen tedavisinden sonra bu cuma allah izin verirse rahim filmi çekineceğim ve eşim de spermiyogram verecek. rahim filminin gebeliğe yardımcı olduğunu duymuştum. umarım en kısa zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.
Ay inşallah. ilk 3 ay gebelik oranı çok yüksekmiş. hayırlısı ile bir sorun çıkmaz da inşallah. tüpler kapalı falan olur diye tedirginimYansın geceler o zaman tatlişşkoo
Canım sana daha önce söylemişmiydim bilmiyorum benim ilk doğal gebeliğim hsg çekildiğim ay olmuştu inşallah sen de gebe kalırsın
hayır kuzum bndede öyleydi burda eşimin teyzesi de yaptırdıgında 1 hafta sonraya çağırmıştı biliyosun ancak büyüyorlar ztn ondn snra sana 1-2 gün daha kullandırır bıraktırır sonra .. allahın izniyle toplama yapar o zmn bn sndn önceye mi transfer olcm aşkooNe güzel sık kontrol olabilmek biz tabi adanaya git gel yapacağımızdan mı bilmem 1 hafta sonraya verdi
günooooooooooo bbgmmmm
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorumAy inşallah. ilk 3 ay gebelik oranı çok yüksekmiş. hayırlısı ile bir sorun çıkmaz da inşallah. tüpler kapalı falan olur diye tedirginim
Yaa evetttt haftaya benim toplamam olur ama transferim de bir sonraki haftaya olurhayır kuzum bndede öyleydi burda eşimin teyzesi de yaptırdıgında 1 hafta sonraya çağırmıştı biliyosun ancak büyüyorlar ztn ondn snra sana 1-2 gün daha kullandırır bıraktırır sonra .. allahın izniyle toplama yapar o zmn bn sndn önceye mi transfer olcm aşkoo
Hava nasıll oralardaa üşüyor musunnngünooooooooooo bbgmmmm
bbgmmm bu kişiden kişiye değişiyor ama biliyorsun öyle negatif düşünmee herkes bir değil ki bak bnmkide kimyasal oldu mesela bnce bu bizim yumoşlarımızla alakalıKızlar benim sağlık ocağındaki hemşiremin kız kardeşi bülent tıraş ta 2. Tüp denemesini yaptı negatif olmuş yine
bnide 3 şubatta çağırdı kontrole tekrr o zmn sölicekmiş transferi o zmn aramızda 1 hafta gibi bir süre olblrİnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Yaa evetttt haftaya benim toplamam olur ama transferim de bir sonraki haftaya olurinşallah arka arkaya müjdeler veriririz yaaaaaa
Yok tabiki haklısın orada söylemek istediğim bülent tıraş çok iyi bir doktor ve çok pahalı ama bazen ne yaparsan yap gerçekten olmuyorbbgmmm bu kişiden kişiye değişiyor ama biliyorsun öyle negatif düşünmee herkes bir değil ki bak bnmkide kimyasal oldu mesela bnce bu bizim yumoşlarımızla alakalı
inşallah kuzummm ne kdr istiyoruz allah görüyor rabbm utandırmasnnn ama bn hem heycanlıym hem korkuyorum ikisi bi olunca değişik birşey hissedyrsn daha dgrusu sanki hissetmiyo gibiyim ama ilkine göre o kdr sakinim ki glba tecrübe olunca böyle oluyor ne blymİnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Yaa evetttt haftaya benim toplamam olur ama transferim de bir sonraki haftaya olurinşallah arka arkaya müjdeler veriririz yaaaaaa
Hehehh beklemek insanı çok zorluyor yaa iğne sonrası test gününü beklemek gibibnide 3 şubatta çağırdı kontrole tekrr o zmn sölicekmiş transferi o zmn aramızda 1 hafta gibi bir süre olblrönce ki bekleme gazisi bnm o zmn
İşte dünden bu yana yaşadığım bu bak .. korku + heyecan . Sonuçta yüzde yüz kesinlik veren bir tedavi değil olmama ihtimali de varinşallah kuzummm ne kdr istiyoruz allah görüyor rabbm utandırmasnnn ama bn hem heycanlıym hem korkuyorum ikisi bi olunca değişik birşey hissedyrsn daha dgrusu sanki hissetmiyo gibiyim ama ilkine göre o kdr sakinim ki glba tecrübe olunca böyle oluyor ne blym
ruşen atmaca da çok iyi kuzu genelde adamda negatif olan çok yok hastane her gittiğimde tıklım tıklım ünü duyulmasa bu kdr gelen giden olmaz pzrtesi gittiğimde oturck yer yoktu bz yardımcı doktor odasında bekledk sıramızı düşün.. ama bak kimyasal sonuçlandı.. bu olacak diye bu sfer kendmi şartlamıyorum olmaza yine üzülürüm tbi orası ayrı ama beklentim bu sefer zirvanada değil.. kısmetmizde varsa olck allah ne yazdıysa vardır bi bildiği biz sadece istiyoruz o doğru zamanı illaki gelecek allah büyükYok tabiki haklısın orada söylemek istediğim bülent tıraş çok iyi bir doktor ve çok pahalı ama bazen ne yaparsan yap gerçekten olmuyor
Aynen canım benim valla dün bizim poliklinik de maşallah doluydu. Herkes kucağına alsın bebişini dindirsin hasretini inşallahruşen atmaca da çok iyi kuzu genelde adamda negatif olan çok yok hastane her gittiğimde tıklım tıklım ünü duyulmasa bu kdr gelen giden olmaz pzrtesi gittiğimde oturck yer yoktu bz yardımcı doktor odasında bekledk sıramızı düşün.. ama bak kimyasal sonuçlandı.. bu olacak diye bu sfer kendmi şartlamıyorum olmaza yine üzülürüm tbi orası ayrı ama beklentim bu sefer zirvanada değil.. kısmetmizde varsa olck allah ne yazdıysa vardır bi bildiği biz sadece istiyoruz o doğru zamanı illaki gelecek allah büyük
evet beybisi soğuk bayaaaa yağmur yağsa kırar soğugu ama hala yağmadı geçen haftadan beri orası nasılHava nasıll oralardaa üşüyor musunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?