Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu belli olmuyor ya o bnmki kimyasal oldu mesela eşimin teyzeside taze oldu ama onun ilk denemede tuttu biraz yumoşla alakalı
Canım peki OHSS durumu oldu mu sen de ?
Aslında OHSS yasayanlarda taze transfer durumu biraz kötü oluyomus

OHSS olanlara neden taze yapıyolar ki zaten. E2 ye bakılıp öyle karar verilmiyor mu
Doktordan doktora değişiyor işte canım ben burda çok okudum OHSS yasayıp taze transfer eden doktor. Tutmuyor çoğusu . Allah korusun sen kötüyü düşünme bunlar olanak. Benım düşüncem o kadar iğneden ilaçtan sonra rahimin dinlenmesi kesınlıkle. Ama bak taze olup tutan da var. Belli olmuyo yani

hepsi aynı dün sperm testi verdi eve geldi adetin bitti mi diyor

Ben en iyisi forumda bu konuyla ilgili araştırma yapmayayım :))
Ahahah ay aynı yaaaa bende adet olurum daha 2. Günü daha bitmedimi der nasıl bu kadar istekli olabiliyorlar şaşırıyorum insan azcık bıkar

Son düzenleme:
Herkese günaydın ben daha öncede bi kaç ovülasyon testi yapıp atmıştım ama en koyusu dün yaptığım oldu olmuş mu sizce
Birde dün değerlendirmiştim bugün olmasa olur mu acaba şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 8202A7C2-3197-4416-8F0F-0EF938A082F9.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 19
beni 1 hafta sonra kan testi için çağırmıstı, değerlerime bakacak sanırım; yoksa HCG görünmez o kadar erkenden.

evet cnm ya benim de ağzımda değişik bir tat var, metal ve kuruluk gibi birşey... ben de progestron fitil kullanıyorum.

hepsi aynı dün sperm testi verdi eve geldi adetin bitti mi diyor

Ben en iyisi forumda bu konuyla ilgili araştırma yapmayayım :))
kuzum tazenin de dondurulmuşun da olumlu olumsuz deneyimlileri var. Sen hiç kafanı bulandırma. Bülentcim bilir işini

bende ilk defa klomen ve iğne kullandım 2 tane yumurta oluştu. 2 si döllenirse ikiz olacak büyük ihtimal dedi fakat benim herhangi bir sağlık sorunum da olmadı hiç.... Ay ne güzel olur bana göre çoğul gebelikler çok iyi bir derde birden katlanmak oh mis :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…