Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canm inan kmse bilmiyor kimi doktor dondurulunca daha iyi diyor kimi doktor taze daha mantıklı karışık işler bunlar bnm ilkini hemen taze yaptılar
Evet valla çok garip ya
Dondurulduktan sonra çözününce bozulma ihtimalinimi düşünüyolar acaba tazeciler. Tazeykende rahim yorulmus oluyor. Yine de doktorun tecrübesi önemli bence

Geçmiş olsun güzelim. Hadi yolu yarıladın hatta yarısını geçtin biraz daha dayan ateşlere ağrılara, bebeğin gelecek her acıya değerbebişine sağlıcakla kavuş inşallah
Canımm zaten bebiş için sabrediyor insan. İlaç içmemeye zorluyorum. Aminn sağlıkla gelsin inşallah Sizinde bekliyorum inşallah artık güzel haberlerinizi

Valla bende çok özledim. Geceleri uyuyamıyorum gündüzleri uyuyorum dengem şaştı güzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah

Canım iyi ki sormuşsun bu soruyu
Yumurtalar iğnenin yan etkisiyle aşırı uyarılıyor. vucut tepki gösteriyor. Kısa sürede 6-7 kilo alma durumu oluyor. Göbek şişiyor ağrılar vs..
Baya alt üst ediyor vucudu
Ya ben bu güne kadar ohss sorununu idrar yapamama problemi olarak biliyordum neden nereden öyle biliyordum onuda bilmiyorum
Aydınlattığın için teşekkür ederiz

Olmuş canım bu pik hayırlısıyla bebeğin gelir inşallah.
Eşinin spermlerinde sorun yoksa bence bugün ve yarınıda ardarda değerlendirin. Sperm azsa ileri yavaşsa bugün dinlen yarın deneyin. Ama sorun yoksa bugün mutlaka olsun derim ben

dötünü keselim tenhada kıstırıp
her fikre açığım Yoksa bu Lariş topik topik gezip kendini üzüyor. Bari biz üzelim üzeceksek
70 oldum kuzum
Ve hormon tedavisinin eseei 1.65 boyum ama ilk etapta 65 sonra 60 hedefim
gel beraber yürüyelimmmm. Beraber yürüdüğüm bir arkadaşım var. Kuzenim diyetisyen, bu arkadaş ona gidiyor. Diyorum yarı parayı da bana vereceksin düzenli yürüyüşe çıkarıyorum seni

O sayfaları okumamışım canım benim. Evet testin pik. Hadi inşallah gelsin bebişin. Değerlendirebildiniz mi?

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için dün birliktelik olmuştu gün aşırı oluyo zaten bakalım bugün de değerlendirmeye çalışalım
Eşimin sonuçlara iyi demişti doktor ama ileri yavaş filan ne oluyo değeri ne bilmiyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…