Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon testlerim var, tamam canım benim takibini yapayım o zaman.

Senin adama söyleme 14 şubat sürprizi yap. Adet oldum de
Ben geçen ay geçikmistim yaa hayalimi anlatayım size gece yattım yatağa ertesi günde kontrole gidecem randevum var eşime de hasta oldum demistim şimdi doktor bana hamilesin diyecek bende ona demeyecem tabi takı kalp atışını duyana dek doktordan rica edecem eşime bişey demeden kalp atışlarını dinletirmisiniz diye vsvsvs hayaller işte sabah bi kalktım adet olmuştum hani kontore gidiyoruz ya sizin gittiğiniz hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum ama muayne ederken içeriye bi hasta daha alıyor benden önceki hasta muayne olurken bebeğin kalp atışları duyuluyor yaa muazzam birşey eğer olurda öyle bişey olursa ses kaydına almayı düşünüyorum

İnşallah hayallerini yaşarsın fıstıkım

1 dklık bir telefon görüşmesinde insanın nasıl morali bozulabilir. Bozulur.
kv aradı.
-evdemisin babanla çarşıya gelicezde kahve içmeye uğrayalım dedik.
-evdeyim anne gelin buyrun.
-x de aradı gelinin erkek çocuğu olcakmış hamileymiş. Allah herkese nasip etsin dedim.
-he tamm anne gelin. Kapanış.

bu kadar da olabilirmi ama

Ya caniçimmm çok mutlu oldum hamdolsun duam seninle

Bende geçen gün konuşurken köyde bi arkadaşım 6 aylık hamile kv kp sıkıntı yaşamışlar gitmiş ailesinin yanına onun muhabbetini sordu bende belki hamile olduğu için girmiştir kendi evinde yemek yiyemiyorsa falan dedim bana sen ne zaman öyle olacan dedi bende çok şükür ne oglunda ne bende bi sıkıntı var her şey allaha kalmış nasip kısmet dedim bana ne bileyim belki sen korunuyorsundur cocuk istemem hayatımı yasayayım falan diye dedi bende yoo nasibi daha varmış dedim kapattım

Ay allahım yaaa torun sevdası yüzünden bizi bu kadar yıpratmaları gercekten çok sinir bozucu oluyor

Ahh Allahım cuma cuma ne güzel bir haber, tebrik ederim inşallah sağlıkla ileriler sağlıkla kucağına alırsın
sürecin nasıldı anlatırmısın biraz müsait olduğunda, neler yaptın neler kullandın ne kadardır bekliyorsun falan, bize de umut olsun

Demek bi bendeki böyle değilmiş kaynımın kızını kucağına alıp alıp bana bakıp Allah olmayana da nasip etsin diyor sürekli Sinirden gülüyom
Ya caniçimmm çok mutlu oldum hamdolsun duam seninle
Sağol bebeğim. Kontrolün ne zaman

Bni de yakın tarih de verem ettiler x tedavi görüyormuş bi görüş önerileri var sana dedi napayım anne oğlunun problemlerini sana bile anlattmadım ona mı anlatayım dedim kal geldi . akşam eşime dedim iyi yapmışsın yeter bilsinlerde sussunlar dedi

Ay iyi demişsin gercekten insanı o raddeye getiriyorlar. Benim tedavi olduğumu falan bilmiyorlar. Ama artık her görüşmemde her aramamda bu konuşmalar oluyor. Aramıyorum bende artık asla aramıyorum. Eşim gidelim derse gidip 1 saat görüşüp geliyorum. Sürekli soruyor annemi aradınmı annrmi aradınmı düye. Aramadım önemki bişeymi var diyorum. Halini hatrını sorsana diyo. Görüşünce soruyorum ya diyip kestiriyorum. Artık gercekten yıldırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…