- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #63.541
Göreceksin canım 100 ün üzerinde bu koyuluklaricimmmmm yaaa çok şükürr inşallah kandada görürürm
ayyy yarabbm bizde görelm lariii birini duyunca bile bu kdr heycanlanıyosammm kndmi düşünemiyorumYaaa darısı bize rabbimmmKız bize dua et hamile duası kabul olur
belirtilerini yaz hemen@Nureella
Ovülasyon testlerim var, tamam canım benim takibini yapayım o zaman.Hayır tatlım gün aşırı devam etmen iyi bile olabilir. Pco luları düşün yumurtlama oluyor ama çok sonra adet oluyorlar . Ovülasyon testin olsa daha iyi takip ederdin ya da ovülasyon belirtilerini biliyorsan anlarsın yine..
Biz ne yapacağımızı şaşırırız kesinayyy yarabbm bizde görelm lariii birini duyunca bile bu kdr heycanlanıyosammm kndmi düşünemiyorum
Hadi inşallah vesile olur bu testler sanaOvülasyon testlerim var, tamam canım benim takibini yapayım o zaman.
Ben geçen ay geçikmistim yaa hayalimi anlatayım size gece yattım yatağa ertesi günde kontrole gidecem randevum var eşime de hasta oldum demistim şimdi doktor bana hamilesin diyecek bende ona demeyecem tabi takı kalp atışını duyana dek doktordan rica edecem eşime bişey demeden kalp atışlarını dinletirmisiniz diye vsvsvs hayaller işteSenin adama söyleme 14 şubat sürprizi yap. Adet oldum de
İnşallah hayallerini yaşarsın fıstıkımBen geçen ay geçikmistim yaa hayalimi anlatayım size gece yattım yatağa ertesi günde kontrole gidecem randevum var eşime de hasta oldum demistim şimdi doktor bana hamilesin diyecek bende ona demeyecem tabi takı kalp atışını duyana dek doktordan rica edecem eşime bişey demeden kalp atışlarını dinletirmisiniz diye vsvsvs hayaller iştesabah bi kalktım adet olmuştum hani kontore gidiyoruz ya sizin gittiğiniz hastanelerde sistem nasıl bilmiyorum ama muayne ederken içeriye bi hasta daha alıyor benden önceki hasta muayne olurken bebeğin kalp atışları duyuluyor yaa muazzam birşey eğer olurda öyle bişey olursa ses kaydına almayı düşünüyorum
Amin inşallahİnşallah hayallerini yaşarsın fıstıkım
Ya caniçimmm çok mutlu oldum hamdolsun duam seninleÇok tuhafçoklu gebelik olsa nolur ki millet yana yakıla çift embriyo transferi arıyor
Kuzu tüpe başladım ben iğne vuruyorum bugün 3. Gün artık bolca dua edip duruyoruz napalım
Aşko dikkat ediyorumcanım planlanan transfer eğer salı günü kontrolde ilaç kullanmaya devam etmeyeceksem hemen arkasından çatlatma iğnesi , yumurta toplama ve ohss yoksa transfer şeklinde 2 haftalık bir süreç ortalama ben de çok heyecanlıyım ne olacak hiç bilmiyorum
Canım benim adet öncesi vücudum o kadar ödem turuyoki bende senin gibi oluyorum benzer bir durum olabilir bir de covid den de korkuyoruz artık nefesin daralıyorsa başka belirtiler de bunu destekliyorsa muhakkak bir röntgen çekil kuzum ya da tomografi
Hemşo dötünü kestirtme bana şu soğukta valla buzlandırıp kırarak keserim paramparça olr
Allah Allahkız zaten gebe kalsak orda ne işimiz var
Bende geçen gün konuşurken köyde bi arkadaşım 6 aylık hamile kv kp sıkıntı yaşamışlar gitmiş ailesinin yanına onun muhabbetini sordu bende belki hamile olduğu için girmiştir kendi evinde yemek yiyemiyorsa falan dedim bana sen ne zaman öyle olacan dedi1 dklık bir telefon görüşmesinde insanın nasıl morali bozulabilir. Bozulur.
kv aradı.
-evdemisin babanla çarşıya gelicezde kahve içmeye uğrayalım dedik.
-evdeyim anne gelin buyrun.
-x de aradı gelinin erkek çocuğu olcakmış hamileymiş. Allah herkese nasip etsin dedim.
-he tamm anne gelin. Kapanış.
bu kadar da olabilirmi ama
Ay allahım yaaa torun sevdası yüzünden bizi bu kadar yıpratmaları gercekten çok sinir bozucu oluyorBende geçen gün konuşurken köyde bi arkadaşım 6 aylık hamile kv kp sıkıntı yaşamışlar gitmiş ailesinin yanına onun muhabbetini sordu bende belki hamile olduğu için girmiştir kendi evinde yemek yiyemiyorsa falan dedim bana sen ne zaman öyle olacan dedibende çok şükür ne oglunda ne bende bi sıkıntı var her şey allaha kalmış nasip kısmet dedim bana ne bileyim belki sen korunuyorsundur cocuk istemem hayatımı yasayayım falan diye dedi bende yoo nasibi daha varmış dedim kapattım
Ahh Allahım cuma cuma ne güzel bir haber, tebrik ederim inşallah sağlıkla ileriler sağlıkla kucağına alırsınKızlar
Demek bi bendeki böyle değilmiş1 dklık bir telefon görüşmesinde insanın nasıl morali bozulabilir. Bozulur.
kv aradı.
-x de aradı gelinin erkek çocuğu olcakmış hamileymiş. Allah herkese nasip etsin dedim.
Sağol bebeğim. Kontrolün ne zamanYa caniçimmm çok mutlu oldum hamdolsun duam seninle
Bni de yakın tarih de verem ettiler x tedavi görüyormuş bi görüş önerileri var sana dedi napayım anne oğlunun problemlerini sana bile anlattmadım ona mı anlatayım dedim kal geldi . akşam eşime dedim iyi yapmışsın yeter bilsinlerde sussunlar dedi1 dklık bir telefon görüşmesinde insanın nasıl morali bozulabilir. Bozulur.
kv aradı.
YarınDemek bi bendeki böyle değilmişkaynımın kızını kucağına alıp alıp bana bakıp Allah olmayana da nasip etsin diyor sürekli Sinirden gülüyom
Sağol bebeğim. Kontrolün ne zaman
Ay iyi demişsin gercekten insanı o raddeye getiriyorlar. Benim tedavi olduğumu falan bilmiyorlar. Ama artık her görüşmemde her aramamda bu konuşmalar oluyor. Aramıyorum bende artık asla aramıyorum. Eşim gidelim derse gidip 1 saat görüşüp geliyorum. Sürekli soruyor annemi aradınmı annrmi aradınmı düye. Aramadım önemki bişeymi var diyorum. Halini hatrını sorsana diyo. Görüşünce soruyorum ya diyip kestiriyorum. Artık gercekten yıldırdılarBni de yakın tarih de verem ettiler x tedavi görüyormuş bi görüş önerileri var sana dedi napayım anne oğlunun problemlerini sana bile anlattmadım ona mı anlatayım dedim kal geldi . akşam eşime dedim iyi yapmışsın yeter bilsinlerde sussunlar dedi
Aşko sıkmaktan diş kalmadıKuzu bn o bozulma olayını sordum çok çok nadiren karşılaştıkları bir durummuş
balım biraz daha sık dişini az kaldıı
kesnlkleee katılıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?