Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anammm çok şükür kız sonunda birşey yakaladık 6 gün kaldı bunarada
Amin canım benim inşallah hepimiz müjdemizi vereceğiz bu topikte hiç şüphem yok bundan
yapamadım canımmm yaa evde test yok eczaneye yetişemiyırum birazda geçsin istedim... şidmi arkadşaım zorluyor yap yap ben sana test alıp geleyim diyor
Aklın yolu bir
bugün yaptım yaptım haftasonu eşim evde yapamam zaten :) sizin içinnn bir çılgınlık yapıp test alabilirim
Yaaa ve karşılaşacağından sürprizden habersizdin o sıra :))
Nur umm aşırı gebelik içeren test modeli buuuuu hadi rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Canımm nerede eksiğim hemen geleyim

Tatlımm nasıl gidiyor?
Canımm iyiyiz seni özledik sen nasılsın

Amh ı İstanbul da bir tıp merkezine yaptırmıştım. Tıp merkezi dediğin gibi dışarı yollamış olabilir. Tam teşekküllü olduğunu sanmıyorum aceleyle vermiştik kanı çünkü. Ama tüp bebek düşünmüyorum çünkü prolaktinim düzende olduğu sürece kendiliğinden gebe kalabiliyorum. Klomen biraz daha masum olduğu için onunla devam edicez. Bu ay geçsin önümüzdeki ay denicem Bi kere daha. Yalnız şunu sormak istiyorum, suan banttan sat a 38 gün oldu. Adet olmasamda yumurtlama dönemim oluyor mu? Suan adet olmasamda ilişki olsa sakıncası oluyor mu

Eklentiler

• Screenshot_20210129_115334_org.iggymedia.periodtracker.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 15
yaaa heveslerim yarıda kalmasın çok heycanlıyım
Yaa o kadar mutluyum ki o kadar ki inanamazsın çok şükür Rabbime
LaRisaCca ben de iyiyim hamdolsun kuzum senin iğneler nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? Çok özlüyorum ben de ama giremiyorum biliyosun
Biliyorum aşkım benim Sen aylarca yokken de biz seni özlüyoduk ve bekliyoduk biliyosun bunu bizim için kıymetlisin Yoldaşsın iğnelerin bugün 4. Günü bakalım.. inşallah büyüyorlardır yeteri kadar

Hayır tatlım gün aşırı devam etmen iyi bile olabilir. Pco luları düşün yumurtlama oluyor ama çok sonra adet oluyorlar . Ovülasyon testin olsa daha iyi takip ederdin ya da ovülasyon belirtilerini biliyorsan anlarsın yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…