Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz gurbetteyiz tedavi olcagımızı demştim 2 ay önce ordada ben başkasının torunlarını seviyom yaşım geçiyor demişti KB çok zoruma gtmşti KV biz istemiyormuyuz sizce sizden az mı istiyoz ayda ne kadar masrafımız oluyor ana baba olcaz diye hangsnden habernz var çok acil lazımsa kaynımı evlndrn bizde yeğen severiz demiştim aksine çok iyi insanlar ama yersiz bi kaç böyle konuşmaları olunca dayanamadım

Sizinde ev süpürürken eşyaların yerini değiştirme huyunuz var mı benim böyle kötü bi huyum var kanepe tv bi gün o köşede bugün diğer köşe de kocam boşarsa bu sebebten bosar çok kızıyor ev büyük değil büyük olsa allah bilir neler olurdu

Canımın içi siz de benim için çok kıymetlisiniz yanımdaki insanlardan çok çok daha fazla iyi ki varsınız
4.gün oldu demek, adım adım
bbgm dün ki konuşmaları kaçırdınn
Ayy merak ettim şimdi

Canım benim Allah razı olsun Kanda görürsem daha rahat edicem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…