Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba tekrardan. ben doktordan geldim malesef tek tüpüm kapalı çıktı. doktor sıvı da iletilmemiş olabilir bir tanesi açık ama diğerinden hiç geçmedi dedi. ameliyatlık bir durumun yok 3 ay denemeye devam edin eğer mayısa kadar gebelik olmazsa aşılama yapıcaz artık dedi çok üzgünüm.

ilaç ile açamadılar mı canım. benimde sağ tıkalıydı ilaç ile açtılar

hayırr ama herkes çok düşük diyorrr
iyide düşük demekle olmaz allahın bileceği iş benimde 3 haftalık hamileyken 600 çıktı değerim yüksekti ama yine kimyasalla sonuçlandı yani o tamamen takdiri ilahi bu dünya da yiyeceği ekmek varsa gelir sen rabbine sığın hayırlısını iste inşallah sağlıkla gelir.

ilaç ile açamadılar mı canım. benimde sağ tıkalıydı ilaç ile açtılar
doktor tam olarak kapalı demiyor ilaç ilerlememiş olabiliyor diyor. çok az bir kısımdan geçmiş görünüyordu ama ilerlememiş

doktor tam olarak kapalı demiyor ilaç ilerlememiş olabiliyor diyor. çok az bir kısımdan geçmiş görünüyordu ama ilerlememiş
ama onu o anda açması lazımdı benimde mesele ilk ilaç verdi soldan gitti sağdan geçmedi sonra tekrardan daha basınçlı verip açtılar zaten çok ağrım oldu hissettim ebn. ama sana bunu diyip yapmamaları çok saçma net konuşmamış birde

evet bende anlamadım. ya ilaç geçmedi ya da tıkalı diyor. defalarca sordum açmak için ameliyata falan ihtiyaç varmı diye. tek tüplede gebelik oluşabilir 3 ay deneyin dedi

Allah razı olsun canım inşallah tutunur

evet bende anlamadım. ya ilaç geçmedi ya da tıkalı diyor. defalarca sordum açmak için ameliyata falan ihtiyaç varmı diye. tek tüplede gebelik oluşabilir 3 ay deneyin dedi
çok enteresan nerde çektirdin canım hayır bunu öylesi böylesi yok evet tek tüple de kalabilrsin ama kalma ihtimalın %70 ken neden %35 e düşsün ki? bence kesin ve net cevap al

çok enteresan nerde çektirdin canım hayır bunu öylesi böylesi yok evet tek tüple de kalabilrsin ama kalma ihtimalın %70 ken neden %35 e düşsün ki? bence kesin ve net cevap al
Eskişehirde çekildim. doktorum da aslında çok fazla tavsiye edilen bir doktor. vakit kaybetmek hiç istemiyorum haklısın

canım 2 teset yağptım iksiide pozitif ama kanda değerim 9,31 çıktı yani çok düşük 2 güne bir kan vericem inşalah artar
Canım moralini sakın bozma ben bu forumda çok kişi gördüm düşükten başlayıp çok iyi değerlere gelen, motive ol lütfen :))) en sevdiğin müziği dinle en sevdiğin diziyi aç ve en sevdiğin çayını yudumla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…