Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben biraz önce ne yaptım biliyormusunuz
Adetim düzgün olmadı diye gidip kan testi yaptırdım anormalliğin bukadarına pess diyen var mı??? ama kafam rahat olsun istedim, arada bi aklıma geliyor ya hamileysem idrarda çıkmıyorsa falan, o düşünceyi ortadan kaldırmak için yaptım hepsi bu, kısaca hamile olmadığımı kendime kanıtlıyacam

Valla biz kafayı yices herhalde, ben de bişey olduğunu sanmıyorum ama hep aklımda ya olduysa düşüncesi, bak çok eminim bu ay yine regl olucam hatta 1 hafta var şuan ve belirtiler başladı cinnet geçiriyorum çok sinirliyim herşeye bu ara doğru düzgün değerlendiremedim yumurtayı çatlama ne zaman oldu bilmiyorum ama yine de içimde bi taraf sürekli bu sefer oldu bu sefer oldu diyo, bi taraf da çok net biliyo olmadığını yani, deliricm

Ahhh canım ne yapacaz böyle bende bilmiyorum. Oyun gibi bişey oldu artık hamilemiyim değilmiyim düşüncesi,Resmen gidip kan testi yaptırdım ya, hemde sebep ne adetim farklı oldu diye emin olmak istedim. Kocamda gülüyor bana. 5 dk önce aldım sonucu 0.5 yazıyor. Şimdi kafam rahat

Bence bi sıkıntı olmaz, yarın değerlendireceğin pek işe yaramaz çünkü yumurtlamayı gördün diye düşünüyorum.
Bencede galiba zaten sperm 3/4 gün kalıyormuş galiba bide biz gün aşırı oluyo dün ve ondan önceki gün oldu bugün dinleneyim

Herkes çalışıyor bayanlarda çoğunluk çalışıyor artık yorgunluk oluyor hergun zor yaw yumurtlama da bugün sabah ilk idrarda koyu gördüm diye sabah sabah değerlendirdim nolur nolmaz diye öğleden sonra yine yaptım pik olmuş iyi ki yapmışım çatlar matlar kaçırmayalım takvime göre 13. Gündü ama 15. Gün pik oldu iyi ki ovulasyon yapmışım

İnsan süphe ediyor adeti değişik olduğunda bile gerçekten,yalnız değilsin ayşee

Normalde o ay yumurtlama olmadıysa adet dönemi uzuyor ama ben adetin 21. Günü falan yumurtlama gördüm testte yani arkadan gelen başka bir yumurta büyüyebiliyor. 2 günde bir ilişkiye devam etmek en iyisi.. benim ağrı sorunum olduğu için ilişki de pek olmuyor doğal gebelikten umudumu kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…