Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miyoma iyi geliyor mu acaba

bıraktığın gibiyiz bbgm biz koşturmaca devam sen nasılsın balımmm
Ben daha iyiyim bitanem transfer ne zaman?
sabah işe gelmeden verdim ama sağlık ocağı ertesi gün çıkarıyormuş ben bugün 3 te çıkar sanıyordum
Ayy ne sinir şey ya o kadar beklenir miii

Hayitin sökturücü bir etkisimi varki
Yumirtlama sonrasi birakmayi duusnuyorsun tatlimm
Bu tarz seylerin ben kisa donemde sonuc vericegini düsünmuyorum kuzum
MelodiminEsi
Kuzum hiçbir yerde ne olarak şu gğb başka şu kadar kullan şeklinde bulamadım o yüzden kafam karıştı. Biri 15 gün kullanmış biri yumurtlama sonrası bırakmış hiç bilemedim ya yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum
Canim biz iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin.is yogunlugum var bende firsat buldukca giriyorum. Tatil nasil geciyor.
Tatil iyi gidiyor kuzucum daha iyiyim ben çok şükür. Sizleri iyi gördüğüme çok sevindim ya bebişlere adım adım gidiyorsunuz ha
Kuzum bu ay daha sık mı gitsen kontrollere acaba? Geçen ay malum peş peşe güzel haberler versek ya

LaRisaCca canımın içi inşallah çok kaliteli yumurtaların olur bitanem

C Capanin Gururu Teyom kuzum sen de mükemmel bir sürprizle karşılaşırsın eşinin değerleri bir anda düzelir inşallah

Gunaydin kizlar cok guzel haberler alacagimiz bir gun olur umarim benim bugun igneden sonra 8.gunum, cok erken oldugunu biliyorum tabii ki ama denemek icin sabah test yaptim. Cok ama cok silik bir cizgi var. Daha once forumda bu zamanlarda denemek veya gidisati gormek icin test yapan bir kac kisinin fotograflarini gormustum ve evet cok net kirmizi cizgi degildi ama benim testime gore cok daha koyu silik cizgilerdi. Acikcasi biraz umudum kirildi, yani biraz daha belirgin gorsem sanki daha mutlu beklerdim cumartesiyi gibi Bu cok silik cizgi de herhalde ignenin etkisinin yavas yavas kaybolduguna isarettir diye dusunuyorum.

Canım rica etsem testini atabilir nisin ?

Kuruma cizgisi degil hemen cikti bu arada. Fotografta cok belli mi emin degilim canim ama ben ciplak gozle goruyorum.
Evet kuruma çizgisi gibi durmuyor
Bende çizgiyi gördüm
Benimkide bu şekilde 13.gündeyim
Bu sabah ilk idrar ile yaptım
Ama kafam karıştı.
Bende 10 dk bekledim çizgi belirgin olsun dige

P Prensessultan canım hayırlı olsun gebeliğin inşallah hemen koş kan sonucuna bugnnn sağlıklada kucağına al inşallah darısı bizlere dua et artık hamişlerin duası kabul olurmş
Ayyy insallah kuzum ya Allah olmayıpta isteyen herkese nasip etsin insallah bugun doktoru ararım ona göre o ne zaman gel derse bizde o zaman gideriz aksamkine inanmadim bide sabah ilk uyanınca yaptim ondada iki cizgiyi gördüm ayyy ne mutluyum anlatamam sözcüklere sığmaz

Canim merhaba bende gebeligimi 13. Gun ogrenmistim boyle silikti. Beta baktirmalisin bence
Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Bazıları kuruma çizgisi olabilir
Bazıları da iğneden diyor kafam karıştı
Seninde bu kadar ince miydi ?
Çok belirsiz gibi duruyor...
Perşembe cumayı beklim diye düşündim beta için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…