Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sadece dün biraz yürüyüşümde sıkıntı oldu onun dışında olmadı idrarda ağrı değil ama sıkışıklık çok oluyo canım bence bu ağrılarının olmaması daha iyi ohss olmamışsın demektir

LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom E emir91 @edaecoo @halleycik @Gelbemucizem @burcusami kızlar nasılsınız her şey yolunda mı? Ve diğer tümmm topik canlar
Canımm bugün bir haftalık okul tatilinin ilk günüydü azcık keyif yaptım bende gebelik çabası olarak da yarın son femarayı kullanıp perş yumurta kontrolüne gitcem ama inşallah bu ay daha verimli bir ay olur
Hayiti bende kullandım bence yumurtlamadan sonra kullanma. Kizima hamile kalmadan önceki ay yapmıştım vesile olmustu. Ara ara yaparım enfeksiyonu temizliyor biraz ağrılarımi azaltır
ben bu hafta hayıtı doktoruma sorcam duruma göre bir sonraki ayda da onu denerim bende. İnşallah yaptıklarımızdan bir tanesi artık vesile olur bizlere
Yaa acilde erkrn çıkıyormuş burda ertesi gün taaa 3 te birde tam delirmelik
heyecanla sonucunu bekliyorum

Hayatına ne katkısı oldu

Canım aşılamaya ayıracağın zaman ile varsa imkan tüp e geçmeni öneririm , 2 kere aşılama yaptırdım o yüzden böyle düşünüyorum
Bende böyle düşünüyorum eşime dedim direkt tüp bebek yani aşılama vakit kaybı. Ama o önce aşılama yapmak istiyor. Eşimin tahlil sonuçları yarın açıklanacak eğer onda sorun varsa direk aşılamaya geçicez diyor doktor. Bende tüp bebek için direneceğim

Kızlar ovülasyon testi alıcam ne marka alayım sizce, fiyatları nasıl bi de kazık yemiyim internetten alcam
Canım instagramda bir gebenin günlüğü var ordan al onun testleri güzel
Sıkışıklık bende de dünden beri çok oluyor canım sürekli wc ye gidiyorum sanırım çok su iştiğimden karnım da şiş ama şükür ki hiçbir türlü ağrım yok
Yok anacım illa bekleticekler..ama sanki göğüslerimdeki ağrı geçti gibi hayır olsun inşallah
Hayır olsun canım zaten o göğüs ağrısı gebelikte süreklilik arzetmiyor geçiyor bir süre sonra
İyi akşamlar herkese
Ben yarın sağlık ocağında hormon testi yaptırcam bi bakayım değerlerim ne durumda ilk defa gitçem ne demem gerek bilen var mı acaba
Aşkım gebelik düşünüyorum bu yüzden hormon kan vitamin değerlerime baktırmak istitorum desen bilirler onlar
Hayırlısı olsun canım hakkınızda

Tamam teşekkür ederim Kan alma saati kaça kadar acaba değişir mi her yerde

Kızlar ovülasyon testi alıcam ne marka alayım sizce, fiyatları nasıl bi de kazık yemiyim internetten alcam
Ben gitti gidiyordan alıyorum loucbak mıydı ne adını tam hatırlamıyorum ama güzel ve uygun çoklu hemende geliyor bakın isterseniz

Alayım bunu ben ya iyimiş fiyat da Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…