Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin tedavin hangi aşamada neden gelecekte görünmesedw dedin
Yarın histeroskopi yapılacak rahimde yapışıklık var. Rahim içi jel uygulaması yapılırsa 3 ay içeride kalıyor o tekrar yapışıklık olmasın diye. En az 3 ay tedaviye tekrar başlayamayacağım sonrası için de kafam karışık. Daha önce bebeklerimin kalbi durduğu için aynı dr a devam etmeye korkuyorum. Ameliyat için güveniyorum dr uma ama tüp bebekte belki değiştiririm

Kizlar bugün iğnenin 13.Günü sabah yaptım testi
Ignenin 11.günü yaptigimda çok silik zor görülüyordu şimdi daha belirgin inşallah vardır
Bu arada iğne kullanıp asilama oldum ben
11. Gün silikse ve bugün belirginleştiyse vardır bence de

Rabbim birşeyleri vesile kılsın kucağını doldursun canım benim Kan pıhtılaşmasından dolayımı kalbi durdu bebeklerinin

Kızlar geldim ben biraz zor geçti yumurtalığım yukarıdaymış biraz onda da terslik çıkmasa şaşardım 22 yumurtam çıktı değerlerin iyi dedi 2 adetten sonra transfer yapıcak inşallah

Bir süre kendine gelmiş olursun canım. Yarın ararlar embriyo için.
Aynen canım ondan bekletiyor ilaçlara çok tepki vermiş vücudum ilacıda az tuttu aslında başka topiklerde pko görünümlü olup çok doz kullanan çok insan vardı korkuyordum açıkçası ya gelişmezse diye bugün hastaneye giderken çok zorlandım artık şükür bitti zor kısmı 2 ay hem kafam rahat etmiş olur geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…