Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozmut sen nasılsın canım bugün?
E emir91 ne alemdesin?
@Kubra1949 canım nasılsın?
Bolovia bugün görünmedin hayatım
@Rabbi Hebli Mines Salihin canım kontrolün yarın mıydı?
Çok şükür canım işten koştur koştur anneme gittik yemeğe şimdi geldik yasak başlamadan:) 6 gün kaldı ama hiçbir şey hissetmiyorum ben geçen ay çok önceden ağrı oldu göğüslerim şişti ağrıdı bu ay yok hiçbir şey o yüzden olmayacak diye kafam rahat sanki:) hayırlısı artık ben girip girip okuyorum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim sorduğun için çok mutlu oldum rabbim inşallah bu ay hayırlısı ile güzel haberler almamızı nasip eder senin tedavinde çok güzel geçer ve güzel haberi verirsin bize

Canım benim olsun kırmızıları görene kadar umut hep vardır inşallah bebişin seninledir güzel temennilerin için tşk ederim

Bu duygularinn ccccok normal bebisimmm
Yani suan sabir anlaminda daha zor bir sürec ama iyi tarafindan bakip pozitif bakicaz.
Burda hepimiz gercek birer savaşciyiz

Canım benim olsun kırmızıları görene kadar umut hep vardır inşallah bebişin seninledir güzel temennilerin için tşk ederim
Aynen beklemedeyim o yüzden hayırlısı sağlıkla gelsinde ne demek canım inşallah hepimiz bu müjdeli haberi tez zamanda alır burda birbirimize mutluluğumuzu paylaşırız

İnşallah kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu duygularinn ccccok normal bebisimmm
Yani suan sabir anlaminda daha zor bir sürec ama iyi tarafindan bakip pozitif bakicaz.
Burda hepimiz gercek birer savaşciyiz
Bi de seni seviyorum halloş
EVet kuzu bnm yapardı ama bnm şu anda içtigim pek ilaç olmadgı için normal seyrinde gidiyorum çok normal o meraklanma :)
Aman iyi valla gözlerim acıyor artık

Aşılama gereksiz bir çaba mı sizce bende de çikolata kisti var dr haplarla deneme bitince aşılama deneriz istersen demişti. Ben çok kararsızım aşılama mı denesem yoksa kendimi direkt tüpe mi hazırlasam diye

Çikolata kistinden dolayı mı başarısız oldu benim aşılamam bilmiyorum. Spermler gayet şyi durumdaydı. Ama zaten %10-15 başarı oranı. Bugün doktorum 3. 4. Aşılamayı önermiyorum dedi. Aşılamadan sonraki ayda ilaçların etkisi devam ettiği için şansı biraz daha yükseltiyo doğal gebelikte de dedi. Bence 1 kere denenmeli en azından.

Bence de canım şu femara haplarıyla da olmazsa 1 kere aşılama deneyeyim hiç olmazsa bakalım hangi yolla bebeklerimize kavuşacağız

edaecoo Skrkz17 kızlar ya ilaçlar sizde de aşırı uyku hali yapıyor muydu ? Deli gibi uykum var sanırım ilaçlardan bilemiyorum
Yapıyo canım hem nasıl yapıyo sersem gibiyim şimdi bide 2 tane antibiyotik dostinex falanda yazdı gören beni madde bağımlısı sanar

Geçmişolsun, neye göre ameliyat yapmaya karar verilmişti sizin ?
Geçen nisan bebeklerimin kalbi durduğu için küretaj geçirdim sonrasında adet olamadım kanama miktarı çok azaldı. Rahim içi yapışıklık oldu. Kendi kendine düzeldi ama tekrarladığı için histeroskopi ile açılması gerekiyordu. Doktorum hem tanı amaçlı histeroskopi yapalım hem yapışıklık varsa düzeltelim dedi

Neredeyse kaçıyordum.. hastane tıklım tıklım ameliyatlar geç başlamış oda yok diye eve yolladılar. Açlıktan bayılacaktım. Sonra damarımı patlattılar falan olaylı girdim anesteziden ağlayarak uyandım niyeyse kürtajda da böyle olmuştu..
Tanısal histeroskopi olduğu için küçük dokunuşlar olabileceğini biliyordum da düşündüğümden ince çalışmış o anlamda beklemiyordum dedim. Detayları merak ediyorum 2 adet sonra çağırdı o zaman videoyu izlettirip anlatacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…