Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın kontrol var kısmetse çatlatma iğnesi vurcaz cumartesi yumurtalar toplanacak ve 5. Güne giden olursa perşembe günü herşey yolunda gittiği takdirde taze transfer olacak
Herşey yolunda gidecek kuzumm
Şaka gibi büyük ihtimal Allahın izniyle sen bu ay hamilesin gün yaklaştıkça senin adına ben bile heycanlanıyorum sen nasıl dayanıyorsun

Herşey yolunda gidecek kuzumm
Şaka gibi büyük ihtimal Allahın izniyle sen bu ay hamilesin gün yaklaştıkça senin adına ben bile heycanlanıyorum sen nasıl dayanıyorsun
Korku içindeyim gergin bir süreç yumurtam çok değil, ölürler mi döllenirler mi, 5. Güne giderler mi,tutar mı.. kafamda deli sorular

Kaç yumurtan var şimdi? Kaç mm lide toplanıyor pek bilgimde yok canım.
Bildiğim 17-26 mm toplanıyor. 7 yumiş vardı .. rezervimi beğenmemişti ya bu ay.. yumurtam da böyle oldu. Ama önemli olan sayı değil kalite bana gerekli olan 5. Güne gidebilmiş 1 sağlıklı yumurta sanırım o kadarcık da kalır geriye

Maşallah canım 7 olsun, hepsi 5. Güne gidecek
Heyecanla bekliyorum
Benim geçen ay yumurta akı akıntım olmuştu ya bu ay hiç olmadı normal şartlarda bikaç güne yumurtlarım diye düşünüyorum, ovülasyon testimde yok.
Adetimin 7. Günü inofolic kullanmaya başladım sabah akşam şeklinde, bitince alacaktım ama yok bu ay biraz umudum kırıldı. Birdahaki aya adetin 2. Gününden 2 kutu alıp kullanmaya başlayacm. Hakkımızda hayırlısı

Sen hala test yapmadın mı yoksa
Aah ah ben hayatımda hiç test yapmadımki, öyle bi umudum bile olmadı hiç, hani milletin adeti geçer fln yook, o bile yok
Olley beee Hadi inşallah gebesindir
valla bişey diyimmi büyük çakılıcam gibi hissediyorum yine ama hadi bakalım yapalım bi test bi test yapmışlığım olsun bari, bidahaki aya falan ovülasyon yapcm zaten, en kötü ona alıştırma olur

Yok canım girmedim haftaya çarşamba 4 lü tarama testi için kan vericem sonuçları çıkınca detaylı ultrasonla bakılıcakmış

Benimde test yapmadığım ay hiç olmadı ve hep adetim gününde geldi bazen sadece 1 gün gecikti oda saat farkından gecikmiştir
Ama hepppp negatif
Test alıp yapacakmısın bugün, bekleyeyim mi?

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın

Yapcam tabii, söyledim şimdi alıp bırakıcaklar da sabah idrarıyla mı yapılır nasıl yapılır, ne kadar tutmam lazım idrar siz nasıl yapıyosunuz ? Şuan hiç de çişim yokki
Şimdiden başla tutmaya 3 saat sonra yap, sıvı tüketme pozitif bir test görmen umuduyla bekliyorum

Şimdiden başla tutmaya 3 saat sonra yap, sıvı tüketme pozitif bir test görmen umuduyla bekliyorum
Tamamdır çok sıkışırsam 3 saati doldurmadan da yapabilirim herhalde dimi, çok korkuyorum yıkılmaktan valla, pek ümit yok bence ama yine de heyecanlandım, allahım nolucak bu halimiz ya

Tamamdır çok sıkışırsam 3 saati doldurmadan da yapabilirim herhalde dimi, çok korkuyorum yıkılmaktan valla, pek ümit yok bence ama yine de heyecanlandım, allahım nolucak bu halimiz ya
Hiç öyle deme inşallah bi bakarsın pozitifi görürsün bizlerede umut olursun. Çok sıkışırsan 2 saate yap canım, sıvı alma yeterli.

Aynen canım bende bıraktım onları okusam benim aynı olmıcak onların kiminin çok güzel olmuş herşeyi ama belki benim olmıcak bıraktım bende
Tabi canım sen ve ben farklı bünyeleriz bak mesela sen 21 yumırtadan 8 e geldin peraares 4 yumurtasının 4 ü 5. Güne gitti belki benim hiç gitmeyecek 5. Güne ve hatta döllenmeyecek o yüzden kimseyle kendimizi kıyaslamamamız en doğrusu
Kuzucuk her ay akıntı olmayabilir bunu artık tecrübe ettik gün aşırı değerlendirince illaki ovülasyonu değerlendirmiş oluyoruz o yüzden kafana takma inşallah bu ay gebe kalırsın canım
Yok kuzu sen yokmuş gibi düşün varsa ne ala yoksa zaten yoktu çakılmayı hiç düşünme bile aylardır negatif görüyoruz zaten canım
Yok canım girmedim haftaya çarşamba 4 lü tarama testi için kan vericem sonuçları çıkınca detaylı ultrasonla bakılıcakmış
Hadi güzel haberlerle inşallah
Yapcam tabii, söyledim şimdi alıp bırakıcaklar da sabah idrarıyla mı yapılır nasıl yapılır, ne kadar tutmam lazım idrar siz nasıl yapıyosunuz ? Şuan hiç de çişim yokki
Kuzu burda mantık idrara yeni karışım gelmeden 3-4 saat kesede beklemesi böylece idrarda hcg birikmesi şimdiden tüketimi bitirip saat 9 gibi test yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…