- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.861
Yok canım benim de 2 gün uzatılmıştı ondan sordum. 1. Hafta kontrolünde 18 sayılmıştı 22 toplandı belki arkadan gelip yetişen olurAmin canımıniçi hepimizi inşallah
Canım çatlatma iğnesi yaptığımız gün de kalan dozları vuracağım mesela menopur o gün 2 değil tek toz olmuş olacak o günü de tam sayarsam 10 gün vurmuş olacağım ama ben bence %30 luk bir kısma giriyorum. Sen 1 hafta sonraki kontrolünde yumurtaların gelişimini yeterli görmüştün değil mi?
İyiyim bebişim bugün hiç evden çıkmadım öyle miskin takılıyorum. Bugün adetimin son günü yarın itibariyle inşallah verimli bir ay geçiririmozmut sen nasılsın canım bugün?
E emir91 ne alemdesin?
L Lepistes86 canım nasılsın?
Bolovia bugün görünmedin hayatım
Rabbi Hebli Mines Salihin canım kontrolün yarın mıydı?
Bende kanat ve patates kızartıcam birazdanBugün içli köfte, belen tava, salata, pilav yaptım
Siz ne yemek hazırladınız bugün kızlar
Geçmişolsun, neye göre ameliyat yapmaya karar verilmişti sizin ?Kızlar ben eve geldim ameliyat düşündüğümden biraz sert olduhafif yapışıklık varmış onu açmış, rahim de biraz küçükmüş genişletmiş aslında müdahale edilmese de olurdu girmişken yaptım dedi. Gerçekten hiç beklemiyordum bunu müdahale olduğu için biraz ağrım var, 2 ay da koruma verildi rahim yenilensin diye. Bu süreçte kilo vermem gerek. Böyle işte.. benimki tanısal histeroskopi idi biraz yapışıklık olduğunu da biliyorduk iyi ki yapılmış diyorum şimdi, rahim şekli de düzeltildiği için
azeltin enfeksiyon olmasın diye verdi demi bbgm lutinus progestan gibi ztn folik asit devm kullanıyorsun demi birde sana da yumoşlar toplandıgı zmn kan sulandırıcı ve düşük önleyiici başlarlar ek olark beybiAşkKo günlük fostimon,menopur,cetrodite perşembeye kadar devam perşembe ovitrelle,gonopeptyl çatlatma iğnesi vurcaz,sonra da estrofem,lutinus,azeltin kullanacam
Ya sen nerdesinnn
İnşallah bbgmmm allahm hepimize güzel günler göstersnAynı gün gebelik haberinizi alırız inşallah
Gidick bbgm sen içini ferah tut bak bnm iki tanecikti yine dondurdum elimizde 2 tane kalsın yine oda güzl birşey ikisinide transfer ettircksn ztn üzülme güneşli günler yakın allahın izni ileKorku içindeyim gergin bir süreç yumurtam çok değil, ölürler mi döllenirler mi, 5. Güne giderler mi,tutar mı.. kafamda deli sorular
Yarın canım inş bi aksilik çıkmazozmut sen nasılsın canım bugün?
E emir91 ne alemdesin?
L Lepistes86 canım nasılsın?
Bolovia bugün görünmedin hayatım
Rabbi Hebli Mines Salihin canım kontrolün yarın mıydı?
Yok kız bende nerde 18 taneYok canım benim de 2 gün uzatılmıştı ondan sordum. 1. Hafta kontrolünde 18 sayılmıştı 22 toplandı belki arkadan gelip yetişen olur
Canımm geçmiş olsunn şifalar olsunnn evet bülent hoca hırslı bir adam anlık kararlar veriyor ama emin ol gerek duymuştur hazır anestezi almışken el atmış. İnstaya ameliyathane yatış pozisyonu atmış hasta gelmeyince filan demiş ben de ameliyattan kaçtın sandımKızlar ben eve geldim ameliyat düşündüğümden biraz sert olduhafif yapışıklık varmış onu açmış, rahim de biraz küçükmüş genişletmiş aslında müdahale edilmese de olurdu girmişken yaptım dedi. Gerçekten hiç beklemiyordum bunu müdahale olduğu için biraz ağrım var, 2 ay da koruma verildi rahim yenilensin diye. Bu süreçte kilo vermem gerek. Böyle işte.. benimki tanısal histeroskopi idi biraz yapışıklık olduğunu da biliyorduk iyi ki yapılmış diyorum şimdi, rahim şekli de düzeltildiği için
Oohhh menü sağlam afiyet olsun canım benimİyiyim bebişim bugün hiç evden çıkmadım öyle miskin takılıyorum. Bugün adetimin son günü yarın itibariyle inşallah verimli bir ay geçiririmBu ay içimden bir ses bizler için çok güzel geçecek diyor
Bende kanat ve patates kızartıcam birazdan
Evet kuzum aynen. Sanmıyorum bana kan sulandırıcı vereceğini pıhtılaşmam yok ki.. verirse de evdeki oksaparı vururumazeltin enfeksiyon olmasın diye verdi demi bbgm lutinus progestan gibi ztn folik asit devm kullanıyorsun demi birde sana da yumoşlar toplandıgı zmn kan sulandırıcı ve düşük önleyiici başlarlar ek olark beybi
İnşallah canım benim inşallahİnşallah bbgmmm allahm hepimize güzel günler göstersn
Gidick bbgm sen içini ferah tut bak bnm iki tanecikti yine dondurdum elimizde 2 tane kalsın yine oda güzl birşey ikisinide transfer ettircksn ztn üzülme güneşli günler yakın allahın izni ile
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de yarın kontrolüm var yarın çatlatacaz herşey yolundaysa inşallah ikimiz de güzel haberler alırızYarın canım inş bi aksilik çıkmaz
İyiyim kuzum 1 gün üzüldüm sonra geçti gitti. Doktora gittim bugün kontrole çikolata kistim biraz büyümüş 2. Aşılamaya başlayalım mı dedi yok yaza kadar tedaviyi bırakıcam tüp bebeğe başlayacağım dedim. Doktor ya da merkez tavsiyeniz var mı dedim bikaç isim verdi öyle yani canım. Sen nasılsın? İnşallah yumurtalarının hepsi döllenir ve 5. Güne ulaşır kuzum dualarım seninle
Uzandimm tv izliyorum bebisimm
Ablama geldim bugün canım. Yeğenimle boğuşuyorum
Amin kuzum inşYok kız bende nerde 18 tane8 bile değil
Canımm geçmiş olsunn şifalar olsunnn evet bülent hoca hırslı bir adam anlık kararlar veriyor ama emin ol gerek duymuştur hazır anestezi almışken el atmış. İnstaya ameliyathane yatış pozisyonu atmış hasta gelmeyince filan demiş ben de ameliyattan kaçtın sandım
Oohhh menü sağlam afiyet olsun canım benimhadi güzel bir ay olsun inşallah
Evet kuzum aynen. Sanmıyorum bana kan sulandırıcı vereceğini pıhtılaşmam yok ki.. verirse de evdeki oksaparı vururumfolik içiyorum geçen aydan beri hergün. 2 ay önce başlamış oldum bebeğin gelişimi için iyi olurmuş diyorlar
İnşallah canım benim inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de yarın kontrolüm var yarın çatlatacaz herşey yolundaysa inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Bbgm bnmde yok ama bana verdi şimdide verdiler neye göre veriyor o zmn banaYok kız bende nerde 18 tane8 bile değil
Canımm geçmiş olsunn şifalar olsunnn evet bülent hoca hırslı bir adam anlık kararlar veriyor ama emin ol gerek duymuştur hazır anestezi almışken el atmış. İnstaya ameliyathane yatış pozisyonu atmış hasta gelmeyince filan demiş ben de ameliyattan kaçtın sandım
Oohhh menü sağlam afiyet olsun canım benimhadi güzel bir ay olsun inşallah
Evet kuzum aynen. Sanmıyorum bana kan sulandırıcı vereceğini pıhtılaşmam yok ki.. verirse de evdeki oksaparı vururumfolik içiyorum geçen aydan beri hergün. 2 ay önce başlamış oldum bebeğin gelişimi için iyi olurmuş diyorlar
İnşallah canım benim inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de yarın kontrolüm var yarın çatlatacaz herşey yolundaysa inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Ahh şu lanet kisttttİyiyim kuzum 1 gün üzüldüm sonra geçti gitti. Doktora gittim bugün kontrole çikolata kistim biraz büyümüş 2. Aşılamaya başlayalım mı dedi yok yaza kadar tedaviyi bırakıcam tüp bebeğe başlayacağım dedim. Doktor ya da merkez tavsiyeniz var mı dedim bikaç isim verdi öyle yani canım. Sen nasılsın? İnşallah yumurtalarının hepsi döllenir ve 5. Güne ulaşır kuzum dualarım seninle
Amin Sağol canım benim. Herşey yolunda dedi doktor ama ne olacak bilmiyorumİyiyim kuzum 1 gün üzüldüm sonra geçti gitti. Doktora gittim bugün kontrole çikolata kistim biraz büyümüş 2. Aşılamaya başlayalım mı dedi yok yaza kadar tedaviyi bırakıcam tüp bebeğe başlayacağım dedim. Doktor ya da merkez tavsiyeniz var mı dedim bikaç isim verdi öyle yani canım. Sen nasılsın? İnşallah yumurtalarının hepsi döllenir ve 5. Güne ulaşır kuzum dualarım seninle
Ohhh keyfin bol olsun canımUzandimm tv izliyorum bebisimm
Kocam ek ise gitti bende keyifteyim
Sen napiuosun nasildi bugun
Ohhh bütünn negatifi alıyo bebeler öp yerimeAblama geldim bugün canım. Yeğenimle boğuşuyorum
Bbgm bnmde yok ama bana verdi şimdide verdiler neye göre veriyor o zmn bana
En azından artık adet olacağını biliyorsun canım birşeyler var mı yok mu diye beklemek beni daha çok yoruyorMaalesef hayalet çizgi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?