Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım benim de 2 gün uzatılmıştı ondan sordum. 1. Hafta kontrolünde 18 sayılmıştı 22 toplandı belki arkadan gelip yetişen olur

Kızlar ben eve geldim ameliyat düşündüğümden biraz sert oldu hafif yapışıklık varmış onu açmış, rahim de biraz küçükmüş genişletmiş aslında müdahale edilmese de olurdu girmişken yaptım dedi. Gerçekten hiç beklemiyordum bunu müdahale olduğu için biraz ağrım var, 2 ay da koruma verildi rahim yenilensin diye. Bu süreçte kilo vermem gerek. Böyle işte.. benimki tanısal histeroskopi idi biraz yapışıklık olduğunu da biliyorduk iyi ki yapılmış diyorum şimdi, rahim şekli de düzeltildiği için

İyiyim bebişim bugün hiç evden çıkmadım öyle miskin takılıyorum. Bugün adetimin son günü yarın itibariyle inşallah verimli bir ay geçiririm Bu ay içimden bir ses bizler için çok güzel geçecek diyor
Bugün içli köfte, belen tava, salata, pilav yaptım
Siz ne yemek hazırladınız bugün kızlar
Bende kanat ve patates kızartıcam birazdan

Geçmişolsun, neye göre ameliyat yapmaya karar verilmişti sizin ?

AşkKo günlük fostimon,menopur,cetrodite perşembeye kadar devam perşembe ovitrelle,gonopeptyl çatlatma iğnesi vurcaz,sonra da estrofem,lutinus,azeltin kullanacam

Ya sen nerdesinnn
azeltin enfeksiyon olmasın diye verdi demi bbgm lutinus progestan gibi ztn folik asit devm kullanıyorsun demi birde sana da yumoşlar toplandıgı zmn kan sulandırıcı ve düşük önleyiici başlarlar ek olark beybi

Aynı gün gebelik haberinizi alırız inşallah
İnşallah bbgmmm allahm hepimize güzel günler göstersn
Korku içindeyim gergin bir süreç yumurtam çok değil, ölürler mi döllenirler mi, 5. Güne giderler mi,tutar mı.. kafamda deli sorular
Gidick bbgm sen içini ferah tut bak bnm iki tanecikti yine dondurdum elimizde 2 tane kalsın yine oda güzl birşey ikisinide transfer ettircksn ztn üzülme güneşli günler yakın allahın izni ile

Yok canım benim de 2 gün uzatılmıştı ondan sordum. 1. Hafta kontrolünde 18 sayılmıştı 22 toplandı belki arkadan gelip yetişen olur
Yok kız bende nerde 18 tane 8 bile değil
Canımm geçmiş olsunn şifalar olsunnn evet bülent hoca hırslı bir adam anlık kararlar veriyor ama emin ol gerek duymuştur hazır anestezi almışken el atmış. İnstaya ameliyathane yatış pozisyonu atmış hasta gelmeyince filan demiş ben de ameliyattan kaçtın sandım
Oohhh menü sağlam afiyet olsun canım benim hadi güzel bir ay olsun inşallah
azeltin enfeksiyon olmasın diye verdi demi bbgm lutinus progestan gibi ztn folik asit devm kullanıyorsun demi birde sana da yumoşlar toplandıgı zmn kan sulandırıcı ve düşük önleyiici başlarlar ek olark beybi
Evet kuzum aynen. Sanmıyorum bana kan sulandırıcı vereceğini pıhtılaşmam yok ki.. verirse de evdeki oksaparı vururum folik içiyorum geçen aydan beri hergün. 2 ay önce başlamış oldum bebeğin gelişimi için iyi olurmuş diyorlar
İnşallah canım benim inşallah
Yarın canım inş bi aksilik çıkmaz
Güzel haberlerini bekliyorum canım benim de yarın kontrolüm var yarın çatlatacaz herşey yolundaysa inşallah ikimiz de güzel haberler alırız

H halleycik halloş napıyon kız
Matmazella moralin nasıl canım
İyiyim kuzum 1 gün üzüldüm sonra geçti gitti. Doktora gittim bugün kontrole çikolata kistim biraz büyümüş 2. Aşılamaya başlayalım mı dedi yok yaza kadar tedaviyi bırakıcam tüp bebeğe başlayacağım dedim. Doktor ya da merkez tavsiyeniz var mı dedim bikaç isim verdi öyle yani canım. Sen nasılsın? İnşallah yumurtalarının hepsi döllenir ve 5. Güne ulaşır kuzum dualarım seninle

Amin kuzum inş

Bbgm bnmde yok ama bana verdi şimdide verdiler neye göre veriyor o zmn bana

Ahh şu lanet kistttt

Amin Sağol canım benim. Herşey yolunda dedi doktor ama ne olacak bilmiyorum Canım benim bence de 2. Aşılama yerine tüo daha mantıklı Allah gerek ettirmeden o süreye kadar doğal nasip eder inşallah. Kist başımızın belası
Uzandimm tv izliyorum bebisimm
Kocam ek ise gitti bende keyifteyim
Sen napiuosun nasildi bugun
Ohhh keyfin bol olsun canım ben nasılım sorusunun cevabı yok doğrusunu istersen iyi değilim ama kötü hiç değilim olası saçma bir durumda tüm duygu durumum volkanik bir sendroma girecek gibi çok tehlikeliyim
Ablama geldim bugün canım. Yeğenimle boğuşuyorum
Ohhh bütünn negatifi alıyo bebeler öp yerime
Bbgm bnmde yok ama bana verdi şimdide verdiler neye göre veriyor o zmn bana
kafalarına göre . Yok kız olur mu sorcam muhakkak evde oksapar var vurayım mı diye
Maalesef hayalet çizgi bile yok
En azından artık adet olacağını biliyorsun canım birşeyler var mı yok mu diye beklemek beni daha çok yoruyor inşallah bu ay müjdeni vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…