Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insan konuşunca aklına geliyor değil mi? Pera söylemese unutmuşum tamamen onu. Aşırı bir yanma vardı boğazımda
evet kuzu sorma hatırlamak bile istemiyorum aslında ama böyle biri yazınca tekrar o günlere gidiyorum bi anda allah kimseye yaşatmasın bir daha bizede gerek bıraktırmasın

evet kuzu sorma hatırlamak bile istemiyorum aslında ama böyle biri yazınca tekrar o günlere gidiyorum bi anda allah kimseye yaşatmasın bir daha bizede gerek bıraktırmasın
o değil de rahim kazıma mı rahim filmi mi tam hatırlamıyorum. Çıkınca anesteziden yeni uyanırken şunu sordum. Bu anestezi ilacı kilo yapıyor mu

ben tüm anestezi işlemlerimden sonra ağlayarak uyandım yumoş toplamada çıplak giriyoruz ya uyandıgım da 5 kere anneme kıyafetlerimi aldınız mı diye sormuşum
o değil de rahim kazıma mı rahim filmi mi tam hatırlamıyorum. Çıkınca anesteziden yeni uyanırken şunu sordum. Bu anestezi ilacı kilo yapıyor mu

Canımmm hemen test istiyorum yeter artık dayanamıyorum
LaRisaCca hadi kuzum sağlıkla git. Selam söyle daktıra
Söyledim söyledim
Bugun de doktorami gidiyozz lariş
Yess beybb
Larisin süslü yaka seysinde gözum kaldi
Aşko sen daha güzelsin
Günaydın canım. İğneden sonraki 37.günüm olmuş. Hala gelmedi ki
Allah Allah yaaa bir problem var ama
Gunaydin kizlar

Benim bugun 10.gunum yine test yaptim bu sefet tertemiz bir negatif gordum zaten hic belirtim yoktu ama bu kadar erkende net negatif gormeyi beklemiyordum acikcasi
Canım benim iğnenin etkisi geçmiş ne güzel 3 gün sonra kandan idrara geçmiş olur varsa. İnşallah vardır ve bebişin seninledir
Kızlar benim boğazım şişti çok acıyor çene altı. Galiba lenf.. ameliyattan mı acaba ameliyat geçirip böyle bi şey yaşayan oldu mu
Seço ağza boru gibi birşey sokuyorlar ya boğaz tahriş oluyor korkma bende de oldu
ayy evet çok güzelmişşşş inşallah nazarımız değmez
Yok kız sizden nazar değmez
H halleycik kızlar ben de bayıldım ona yaa. Bebek olmazsa kendime ördüreyim ondan, aşırı ciciiii
Tenk yu beybimm

Insallah canim benim dogru soyle beni cok seviyosun her gun test yapiyorum tam senin sevdigin gibi

Kızlar 7 yumiş büyümüş bugün çatlatma vurcaz akşam . Eve gidince son dozlarımı da yapıcam. Covid testi verdik inşallah negatifi görürüz Negatifi görürsek c.tesi opu Allahın izniyle.. kan tahlili verdik bugün değerlere bakılacak. Sonra da bekleme artık.. 5. Güne giden olursa Allah ın izniyle perşembe transfer

ohhhhhhhhhh ooohhhhhhh inşallah bebgmmmm bize 7 de yeter yeterki döllnsnn güzel gitsin büyüsünler gelişsinler

Ayyy çok cüzelllll. Rabbim en güzel en hayırlı olanını versin canım

Şimdi aradım da entubasyon yapmamışlar laparoskopide takıyorlarmış onu. Ameliyatla ilgili değildir dedi elif abla ama belki enfeksiyon falan gibi bi şeyden lenfler şişmiştir geçmezse giderim bi yere zaten antibiyotik kullanıyorum

Dün arkadaşım acıbademde opu oldu 8 folikulden 7 olgun çıktı çok heyecan yaptım şu an her şey güzel olsun artık hepimize

biz de pek hevesliymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…