Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hepsi büyüsün 5.güne gelsinler inşallah kız maşallah laricim işlemlerin ne güzel ilerliyor

İnşallah çok çok güzel sonuçlar alırsın canımmm çok güzel testiniz e Allah'ın izni ile negatif çıkar sonra hoopp transfer ayy çok heyecanlı:)))

Kızlar nasılsınız ben akşam minnoşumu (yiğenimi )görmeye gittim bugünde doktordayım şimdi sıra bekliyorum bakalım ne dicek büyük ihtimal bir ay daha iğneyle devam edicez sizler nasılsınız
Ben de dün yeğenimi görmeye gittim. Bizim 2 yaşında. Epey oynadık. Bugün beni istemiş gün boyu.

Kızlar ben iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonra 21. Günde tahlil verdim çatladımı çatlamadımı diye çatlamış gayet iyi 38 çıkmıştı progrsteron ama yine olmadı bebiş Dr bile nasıl olmaz dedi şaşırdı olmama gibi bir neden yok dedi bu ay femera verdi kullanan varmı kullanıp olumlu sonuç alan varmı

Ben de dün yeğenimi görmeye gittim. Bizim 2 yaşında. Epey oynadık. Bugün beni istemiş gün boyu.
Yaa maşallah canım bizimki daha minnoş o yaşlarınıda görürüz inşallah bu arada doktordan çıktım gonaf f 50 ml verdi doktor inşallah şifa olur kızlar

Haydee insalah canimm

Olumlu sonuc alan var ama ben 3 ay kullanip hersey yolinda oldugu halde olmaya tarafim

aynı benim durumum, regl belirtisi 3-4 gün önce başlardı. Regl tarihim 30 ocaktı 5 gün geçti ne gelen var ne giden.. pzt test yaptım tertemiz negatifi gördüm, bu hafta daha yapmam, pzt doktorla görüşeceğim herşey yolunda giderse kan veririm en sağlıkısından ....

Göreceksin Allahın izniyle gün gelecek diyeceğiz ki daha dün müjdeni vermiştin

Selam kuzum

Sen covid atlattın mı? Ondan sonraki ilk adet böyle epey gecikiyor

Günayd beyb
Hayır maşallah zımba gibiyim hoc kovit olmadım olanlar vardı görümcem kaynanm kayınbabam ama bana bişey olmadı benim bünye sağlam çok şükür

o değil de rahim kazıma mı rahim filmi mi tam hatırlamıyorum. Çıkınca anesteziden yeni uyanırken şunu sordum. Bu anestezi ilacı kilo yapıyor mu
Off ben dün neler dedim görseniz üstelik gayet bilincim açıktı.. git kendine yeni karı al çocuk falan yapmıyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…