Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne güzel bi haber bu çok sevindim hadi gözün aydın herşey çok güzel ilerler inşallah kuzum

Canım ben 2 ay kullandım ama olumlu sonuç alamadım tabi bende çikolata kistş var ondan olabilir

Allah ol demez olmaz kuzum herşey doktorun elinde değil ki hiç üzülme hayırlı değildir emek veriyoruz yoruluyoruz ama her regl bitmeye yakın gözlerimiz dört dönüyor acaba olacak mı bu ay diye bizdeki bu umut bitmez hiç üzülme ben de ovu testim var diye yaptım çizgim kaybolmuştu canım sıkıldı ama belki de hafta hayırlısı bekliyor bizi Bu arada femara kullandım bu ay ben de kalbim sıkıştı içince yan etkisidir diye düşündüm,sonuç belli değil olunca yazarım yine

Allah Allah ama histeroskopide bana takmışlardı .. çünkü genzim tahriş olmuştu belki de ben ihtiyaç duyulan bir hastaydım
Dün arkadaşım acıbademde opu oldu 8 folikulden 7 olgun çıktı çok heyecan yaptım şu an her şey güzel olsun artık hepimize
Aminnn inşallahhh. Seço sen vazgeçme bülo ağadan bak sana söylim
Canım hepsi büyüsün 5.güne gelsinler inşallah kız maşallah laricim işlemlerin ne güzel ilerliyor
Ayy canım benim inşallah heyecan çok
Kızlar nasılsınız ben akşam minnoşumu (yiğenimi )görmeye gittim bugünde doktordayım şimdi sıra bekliyorum bakalım ne dicek büyük ihtimal bir ay daha iğneyle devam edicez sizler nasılsınız
Ayy ben de yeğenimden geliyorum bir gün görmeden duramıyorum bence sen iğneden verim almıştın ve bu ay güzel haberler gelecek senden bak haberler çıktı ağzımdan ikiz mi yoksa
İnşallah çok çok güzel sonuçlar alırsın canımmm çok güzel testiniz e Allah'ın izni ile negatif çıkar sonra hoopp transfer ayy çok heyecanlı:)))
Ayyy çıktı çıktı negatif şükür olsun
Canım ben 3 ay klomen kullanmıştım tutmadı ve tutmaması için sebep de yoktu ama tutan çok..
Hayır maşallah zımba gibiyim hoc kovit olmadım olanlar vardı görümcem kaynanm kayınbabam ama bana bişey olmadı benim bünye sağlam çok şükür
Oy maşallah sana olmazsın da inşallah canım
Off ben dün neler dedim görseniz üstelik gayet bilincim açıktı.. git kendine yeni karı al çocuk falan yapmıyorum dedim
Ahahah bu çok iyiymiş seço bende de duraun bir kenarda
Canım ne güzel bi haber bu çok sevindim hadi gözün aydın herşey çok güzel ilerler inşallah kuzum
İnşallah canım benim seninkiler ne alemde aradılar mı bugün
Kızlar doktor redostım diye ilaç verdi bu ne işe yarıyor hiç bilgi bulamadım bununşa ilgili tutunmayla ilgili dedi ama bilemedim doktorumada güveniyorum
Kuzu o vitamin hapı diye biliyorum

İnşallah güzel haberler ver bize ben ilk defa kullanıyor femarayı bakalım hiç umudum yok ama çarem de yok içmekten başka umut etmekten başka ben evleneli 12sene oldu 7 yaşında kızım var ben hep istedim ne yalan söyliyeyim kızımda zor oldu sonrası yine olmadı yani Dr gitmekten sıkıldım aynı sözleri işitmekten aynı ilaçlardan her ay olmadı demekten

İnşallah abla.iste yarı vgidecez bakalim

Yaaaaa

Yaa maşallah canım bizimki daha minnoş o yaşlarınıda görürüz inşallah bu arada doktordan çıktım gonaf f 50 ml verdi doktor inşallah şifa olur kızlar
Nurella sen tüp bebek mi aşılama için mi verdi gonalf 50 ml vuruluyorum bnde bugün kontrol vardı 2 tane yumoş 15 ml 1 tane 14 ml 1 tane de 13 ml olmuştu

Ay canım ben de 11 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var iki yıla yakındır istiyoruz ama nasip olmadı geçen Ağustos ta kimyasal oldu çok üzücü oluyor o da heveslenip kalakalıyorsun öylecesağlıkla nasip olsun inşallah hepimize femara az yumurta geliştiriyor ama kaliteli diye biliyorum bu ay iki yumurtam gelişti ikisi de çatladı ama Rabbim ol diyecek ki işte Hepinize dua ediyorum her namazdan sonra kendimle birlikte katıyorum hepinizi hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim

Kuzum maşallah nasıl da her şey yolunda ilerliyor. Hep böyle devam etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…