- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #64.981
kız kendini nazar edeceksin. İnşallah da olmazsın canım. Pis bir illetHayır maşallah zımba gibiyim hoc kovit olmadım olanlar vardı görümcem kaynanm kayınbabam ama bana bişey olmadı benim bünye sağlam çok şükür
Canım ne güzel bi haber bu çok sevindim hadi gözün aydın herşey çok güzel ilerler inşallah kuzumKızlar 7 yumiş büyümüş bugün çatlatma vurcaz akşam . Eve gidince son dozlarımı da yapıcam. Covid testi verdik inşallah negatifi görürüzNegatifi görürsek c.tesi opu Allahın izniyle.. kan tahlili verdik bugün değerlere bakılacak. Sonra da bekleme artık.. 5. Güne giden olursa Allah ın izniyle perşembe transfer
Maslahbdedim ya abla rabbim gostermesin ya hastalığı çok zor gerçekten akrabalarının yarışı geçirdikız kendini nazar edeceksin. İnşallah da olmazsın canım. Pis bir illet
Canım ben 2 ay kullandım ama olumlu sonuç alamadım tabi bende çikolata kistş var ondan olabilirKızlar ben iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonra 21. Günde tahlil verdim çatladımı çatlamadımı diye çatlamış gayet iyi 38 çıkmıştı progrsteron ama yine olmadı bebiş Dr bile nasıl olmaz dedişaşırdı olmama gibi bir neden yok dedi bu ay femera verdi kullanan varmı kullanıp olumlu sonuç alan varmı
Femara kullandınızmı ben klomen çooooook kullandım ilk defa bunu deniyeceğim benimde umudum yok ne yalan söyliyeyimOlumlu sonuc alan var ama ben 3 ay kullanip hersey yolinda oldugu halde olmaya tarafim
Bende birler yok ama klomen ve çatlatma iğnesiyle bile kalamadımCanım ben 2 ay kullandım ama olumlu sonuç alamadım tabi bende çikolata kistş var ondan olabilir
Allah ol demez olmaz kuzum herşey doktorun elinde değil ki hiç üzülme hayırlı değildir emek veriyoruz yoruluyoruz ama her regl bitmeye yakın gözlerimiz dört dönüyor acaba olacak mı bu ay diyeKızlar ben iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonra 21. Günde tahlil verdim çatladımı çatlamadımı diye çatlamış gayet iyi 38 çıkmıştı progrsteron ama yine olmadı bebiş Dr bile nasıl olmaz dedişaşırdı olmama gibi bir neden yok dedi bu ay femera verdi kullanan varmı kullanıp olumlu sonuç alan varmı
Allah Allah ama histeroskopide bana takmışlardı ..Şimdi aradım da entubasyon yapmamışlar laparoskopide takıyorlarmış onu. Ameliyatla ilgili değildir dedi elif abla ama belki enfeksiyon falan gibi bi şeyden lenfler şişmiştir geçmezse giderim bi yerezaten antibiyotik kullanıyorum
Aminnn inşallahhh. Seço sen vazgeçme bülo ağadan bak sana söylimDün arkadaşım acıbademde opu oldu 8 folikulden 7 olgun çıktıçok heyecan yaptım şu an her şey güzel olsun artık hepimize
Ayy canım benim inşallahCanım hepsi büyüsün 5.güne gelsinler inşallahkız maşallah laricim işlemlerin ne güzel ilerliyor
Ayy ben de yeğenimden geliyorum bir gün görmeden duramıyorumKızlar nasılsınız ben akşam minnoşumu (yiğenimi )görmeye gittim bugünde doktordayım şimdi sıra bekliyorum bakalım ne dicek büyük ihtimal bir ay daha iğneyle devam edicezsizler nasılsınız
Ayyyİnşallah çok çok güzel sonuçlar alırsın canımmm çok güzel testiniz e Allah'ın izni ile negatif çıkar sonra hoopp transfer ayy çok heyecanlı:)))
Canım ben 3 ay klomen kullanmıştım tutmadı ve tutmaması için sebep de yoktu ama tutan çok..Kızlar ben iki ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonra 21. Günde tahlil verdim çatladımı çatlamadımı diye çatlamış gayet iyi 38 çıkmıştı progrsteron ama yine olmadı bebiş Dr bile nasıl olmaz dedişaşırdı olmama gibi bir neden yok dedi bu ay femera verdi kullanan varmı kullanıp olumlu sonuç alan varmı
Oy maşallah sana olmazsın da inşallah canımHayır maşallah zımba gibiyim hoc kovit olmadım olanlar vardı görümcem kaynanm kayınbabam ama bana bişey olmadı benim bünye sağlam çok şükür
AhahahOff ben dün neler dedim görsenizüstelik gayet bilincim açıktı.. git kendine yeni karı al çocuk falan yapmıyorum dedim
İnşallah canım benimCanım ne güzel bi haber bu çok sevindim hadi gözün aydın herşey çok güzel ilerler inşallah kuzum
Kuzu o vitamin hapı diye biliyorumKızlar doktor redostım diye ilaç verdi bu ne işe yarıyor hiç bilgi bulamadım bununşa ilgili tutunmayla ilgili dedi ama bilemedim doktorumada güveniyorum
İnşallah güzel haberler ver bize ben ilk defa kullanıyor femarayı bakalım hiç umudum yok ama çarem de yok içmekten başka umut etmekten başka ben evleneli 12sene oldu 7 yaşında kızım var ben hep istedim ne yalan söyliyeyim kızımda zor oldu sonrası yine olmadı yani Dr gitmekten sıkıldım aynı sözleri işitmekten aynı ilaçlardan her ay olmadı demektenAllah ol demez olmaz kuzum herşey doktorun elinde değil ki hiç üzülme hayırlı değildir emek veriyoruz yoruluyoruz ama her regl bitmeye yakın gözlerimiz dört dönüyor acaba olacak mı bu ay diyebizdeki bu umut bitmez hiç üzülme ben de ovu testim var diye yaptım çizgim kaybolmuştu canım sıkıldı ama belki de hafta hayırlısı bekliyor bizi Bu arada femara kullandım bu ay ben de kalbim sıkıştı içince yan etkisidir diye düşündüm,sonuç belli değil olunca yazarım yine
Allah Allah ama histeroskopide bana takmışlardı ..çünkü genzim tahriş olmuştu belki de ben ihtiyaç duyulan bir hastaydım
Aminnn inşallahhh. Seço sen vazgeçme bülo ağadan bak sana söylim
Ayy canım benim inşallahheyecan çok
Ayy ben de yeğenimden geliyorum bir gün görmeden duramıyorumbence sen iğneden verim almıştın ve bu ay güzel haberler gelecek senden bak haberler çıktı ağzımdan ikiz mi yoksa
Ayyyçıktı çıktı negatif şükür olsun
Canım ben 3 ay klomen kullanmıştım tutmadı ve tutmaması için sebep de yoktu ama tutan çok..
Oy maşallah sana olmazsın da inşallah canım
Ahahahbu çok iyiymiş seço bende de duraun bir kenarda
İnşallah canım benimseninkiler ne alemde aradılar mı bugün
Kuzu o vitamin hapı diye biliyorum
Yok canım 2 günde bi arayacakİnşallah canım benimseninkiler ne alemde aradılar mı bugün
Heves ettin pozitif çıkasın ama çok şükür negatifsinHEllööğğğğ covid test sonucum çıktı , negatif bin şükür
Insallah başka testlerinden pozitif haberler verirsin canimHEllööğğğğ covid test sonucum çıktı , negatif bin şükür
Çok şükür kuzuşummmHEllööğğğğ covid test sonucum çıktı , negatif bin şükür
Kızlar 7 yumiş büyümüş bugün çatlatma vurcaz akşam . Eve gidince son dozlarımı da yapıcam. Covid testi verdik inşallah negatifi görürüzNegatifi görürsek c.tesi opu Allahın izniyle.. kan tahlili verdik bugün değerlere bakılacak. Sonra da bekleme artık.. 5. Güne giden olursa Allah ın izniyle perşembe transfe
Ya hamdolsun
Nurella sen tüp bebek mi aşılama için mi verdi gonalf 50 ml vuruluyorum bnde bugün kontrol vardı 2 tane yumoş 15 ml 1 tane 14 ml 1 tane de 13 ml olmuştuYaa maşallah canım bizimki daha minnoşo yaşlarınıda görürüz inşallah bu arada doktordan çıktım gonaf f 50 ml verdi doktor inşallah şifa olur kızlar
Ay canım ben de 11 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var iki yıla yakındır istiyoruz ama nasip olmadı geçen Ağustos ta kimyasal oldu çok üzücü oluyor o da heveslenip kalakalıyorsun öyleceİnşallah güzel haberler ver bize ben ilk defa kullanıyor femarayı bakalım hiç umudum yok ama çarem de yok içmekten başka umut etmekten başka ben evleneli 12sene oldu 7 yaşında kızım var ben hep istedim ne yalan söyliyeyim kızımda zor oldu sonrası yine olmadı yani Dr gitmekten sıkıldım aynı sözleri işitmekten aynı ilaçlardan her ay olmadı demekten
Kuzum maşallah nasıl da her şey yolunda ilerliyor. Hep böyle devam etsin Allah'ımKızlar 7 yumiş büyümüş bugün çatlatma vurcaz akşam . Eve gidince son dozlarımı da yapıcam. Covid testi verdik inşallah negatifi görürüzNegatifi görürsek c.tesi opu Allahın izniyle.. kan tahlili verdik bugün değerlere bakılacak. Sonra da bekleme artık.. 5. Güne giden olursa Allah ın izniyle perşembe transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?