Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikasın canım ya

adet düzensizliğiniz, veya herhangi bir hastalığınız, kullandığınız bir ilaç gecikme yapmış olmasın

Kesinlikle herşeyde bir hayır vardır.. belki senin isteğin sana ilerde acı çektirecek, mutsuz olacaksın....

ben bir ara otobüsteki Suriyeli kadınlara takmıştım. kocasının kucağında 2 çocuk. kendisinin koynunda bir tane ve karnı burnunda. Rabbim vermiş diyordum. Hayırlısı...

HOşbuldumm canım benimmm
Herkese like yaparım slrun yok :)

ben bir ara otobüsteki Suriyeli kadınlara takmıştım. kocasının kucağında 2 çocuk. kendisinin koynunda bir tane ve karnı burnunda. Rabbim vermiş diyordum. Hayırlısı...
Hiö sorma
Ben olsun diye yemedipim
Eşime yedirmedpim kalmadı.
DÜn akşam yine eve gelirken aktardan 500 lira bıraktım.
Fındığı cevizi bademi....
Allah aratmasın artık rabbim

Psikolog araştırmam gerekiyor bebişim. Şu iğne hap fasılları bitsin ona da gitcem
Devlet hastanesine gittim ben. O kadar da ilgili bir kadın doktordu ki canım. Hiç öyle araştırma al birine randevu git bakalım
Kızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
Oyy kuzum şükür ilk kısmı güzel geçti
BAKın ne buldum ilk bebişi ögrendgm zmn ki beta kagıtlarımı saklamışım
Ben de saklıyorum hala
Kızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Hadi bakalım sonu sağlıklı evlat olsun

Günaydın kızlar
Bende Bugün sabah test yaptım negatif bat yarın iğneden sonraki 12. Gündü
Canım benim kırmızıları görene kadar umut vardır inş geç döllenmedir
Hadi hayırlısıyla sonuçlansın canım

Haydeee guzel haberler bekliyoruzz

Ah hadi çok şükür bir aşama daha yaklaştın yavrucuğunaa

ben okudum kızçeler.. herkese şifa olsun amin
Allah razı olsun canım arkadaşım
BAKın ne buldum ilk bebişi ögrendgm zmn ki beta kagıtlarımı saklamışım
Yine olacak annesi say 15 ten geriye
AYyy hadi bakalım kuzummm rabbm hayrlısını versn inşallah güzl haberler bekliyoruz

Kızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Hadi hayırlı haberlerle inş canımıniçi
Canım benim geç geldim sayfaya. Ama dualarım senleydi. Gözümü açtım aklımda sen. Çok şükür çıkmışsın.

LaRisaCca şimdi senin yumoşlar bıcır bıcırdır
Arkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum

Haa 7 cuceler vee anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…