- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.341
Hadi hayırlısıyla sonuçlansın canımKızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
Harikasın canım yaCanım hayırlısı olsun yumoşların inşallah çatlayıp güzelce buluşurlar sonrada bebişin gelir kistlerin de hiç etkilemezbirde şeyi sormak istiyorum bikaç yerde klomenin çikolata kistini büyüttüğüne rastladım klomenmi kullanmıştın sende
Ben kendime örnek alıyorum canım. Benimde çok dağıldığım günlerce ağladığım oluyor. O zamanlar da da eşim hep o akrabamı hatırlatıyorSonrada diyorum biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkül ediyoruz. Takdir Allahın verirsede vermezsede sınavımız. Kimisine evlat vererek sınıyo, kimisine vermeyerek sınıyor. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. Beynime bu düşünceyi kazıyorum.
bende yogaya başladım 2 gündür canım. Vücudum esnesin beynim arınsın diyeBikaç yerde doğurganlığada iyi geldiğini görmüştüm sanki meditasyonunda aynı şekilde
Haydeee guzel haberler bekliyoruzzKızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
adet düzensizliğiniz, veya herhangi bir hastalığınız, kullandığınız bir ilaç gecikme yapmış olmasınCanım kist yok dedi, kan idrar testi yaptılar temiz çıktı. Stres diyorlar işini bitirmiş oluyor o cümleyle zaten. Vajinal muayene yapmadı, karından baktı bi de ultrason yine bişey yok dedi. Tatilimi ertelemek istemedim tatile çıktım zaten adet söktürücü de kullanmadım. 45 gün olmuş ama ne bilim gelmiyor işte
Ah hadi çok şükür bir aşama daha yaklaştın yavrucuğunaaKızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
ben okudum kızçeler.. herkese şifa olsun aminKızlarımm meryem suresi ne bu akşam başlıyoruz. Yarın transferim olacak. Bu akşam benim için okuyan herkesten Allah razı olsun
Kesinlikle herşeyde bir hayır vardır.. belki senin isteğin sana ilerde acı çektirecek, mutsuz olacaksın....Bak seninle birsey paylaşıcam canım benim. Benim bir yakın arkadaşım var. 8 senelik evliydi eşi de bal gibi bir insandı tapardı ona. Çocuk olmuyor tabi.bu ikinci seneden başladı herşeyi yaptılar aklına gelen çocuk için. Tüp aşılama Kıbrıs ta başka kadının yumurtasını eşiyle birleştirme, vs vs herşey. Ama olmadı. Kızdı krizler ağlamalar geçirdi eve kapattı kendini, kimseyle görüşme vs vs. Daha sonra taktı ya illa olacak diye hayat sanki çocuktan ibaretmiş gibi gitti yine Kıbrıs tan başka birinin doğum anından hemen sonra bebeğini evlat edindi. Kadınla anlaştılar doğuma kadarda kadına baktı. Kısa keseyim şuan zihinsel ve bedensel engelli o çocuk. Ve evlerinin camlarına demirlerle yaşıyorlar çünkü çocuk en son gittiğimde de bana zarar vermişti. Oradaki devlet şartları katı. Çocuk için devlet para veriyor sadece bakımı için. Ama kadın ozaman da ağlıyordu şimdi ise onu bıçaklamaya çalışan oğlu için hergün ağlıyor. Evine kimse gelmiyor, yani gidemiyoruz çünkü tehlikeli bir çocuk. Lütfen rica ediyorum olmayan bişeyi çok da oldurmaya çalışıp evrenin size verdiği güzellikleri tersine çevirmeyin. Gerçekten üzülme. Haline şükredip sadece hakkında iyi olanı dile ve bırak....
ben bir ara otobüsteki Suriyeli kadınlara takmıştım. kocasının kucağında 2 çocuk. kendisinin koynunda bir tane ve karnı burnunda. Rabbim vermiş diyordum. Hayırlısı...O kadar haklısın ki.. bu düşünceyi benimsedikten sonra hastanede sıramı beklerken karnı burnunda anneleri görünce bir anda burnumun direği sızlıyor. Asla kıskanmıyorum aksine dualar ediyorum Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına alsın diye. Ama kafamın içinden neden bana nasip olmuyor dünyanın en güzel hissini neden yaşayamıyorum diye mideme kramplar giriyor. Ömrümün en büyük sınavını veriyorum ve sınavın sonucu sadece Allah ın taktirine bağlı. Akıl sağlığımız yerinde psikolojimiz düzgün isyankar olmadan Rabbim kavuştursun bize evlatlarımızı o kokuyu içimize çekebilme şansımız olsun inşallah
AYyy hadi bakalım kuzummm rabbm hayrlısını versn inşallah güzl haberler bekliyoruzKızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
HOşbuldumm canım benimmmS selcanevrenn20 canım bu topik like atma topiğimesajları okumasanda önüne gelene like butonuna basıyoruz
Tabiki zorunlu değilsinşaka bi yana Bu topikteki kişiler gerçek yüreklere kaliteli insanların, fikirleri parlak üyelerin birleştiği topik bence hep burada kal kendini iyi hissedersin. Hoşgeldin
Hiö sormaben bir ara otobüsteki Suriyeli kadınlara takmıştım. kocasının kucağında 2 çocuk. kendisinin koynunda bir tane ve karnı burnunda. Rabbim vermiş diyordum. Hayırlısı...
Canım benim geç geldim sayfaya. Ama dualarım senleydi. Gözümü açtım aklımda sen. Çok şükür çıkmışsın.Kızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
Devlet hastanesine gittim ben. O kadar da ilgili bir kadın doktordu ki canım. Hiç öyle araştırma al birine randevu git bakalımPsikolog araştırmam gerekiyor bebişim. Şu iğne hap fasılları bitsin ona da gitcem
Oyy kuzum şükür ilk kısmı güzel geçtiKızlar çıktım şimdi odaya geldim uzanıyorum hafif ağrı var dr u bekleyecez artık işlemler bitince gelecek
Ben de saklıyorum halaBAKın ne buldum ilk bebişi ögrendgm zmn ki beta kagıtlarımı saklamışım
Hadi bakalım sonu sağlıklı evlat olsunKızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Kimyasalla mı sonuçlandı canımBAKın ne buldum ilk bebişi ögrendgm zmn ki beta kagıtlarımı saklamışım
Canım benimGünaydın kızlar
Bende Bugün sabah test yaptım negatif bat yarın iğneden sonraki 12. Gündü
Hadi hayırlısıyla sonuçlansın canım
Haydeee guzel haberler bekliyoruzz
Ah hadi çok şükür bir aşama daha yaklaştın yavrucuğunaa
Allah razı olsun canım arkadaşımben okudum kızçeler.. herkese şifa olsun amin
Yine olacak annesi say 15 ten geriyeBAKın ne buldum ilk bebişi ögrendgm zmn ki beta kagıtlarımı saklamışım
AYyy hadi bakalım kuzummm rabbm hayrlısını versn inşallah güzl haberler bekliyoruz
Hadi hayırlı haberlerle inş canımıniçiKızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Canım benim geç geldim sayfaya. Ama dualarım senleydi. Gözümü açtım aklımda sen. Çok şükür çıkmışsın.
Devlet hastanesine gittim ben. O kadar da ilgili bir kadın doktordu ki canım. Hiç öyle araştırma al birine randevu git bakalım
Oyy kuzum şükür ilk kısmı güzel geçti
Ben de saklıyorum hala
Hadi bakalım sonu sağlıklı evlat olsun
Arkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum
Haa 7 cuceler vee anneleriCanım benimkırmızıları görene kadar umut vardır inş geç döllenmedir
Allah razı olsun canım arkadaşım
Yine olacak annesi say 15 ten geriye
Hadi hayırlı haberlerle inş canımıniçi
Arkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?