Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay şuan TLC de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var, hiç izlediniz mi, inanılmaz bişey
Ben çok izliyorum onları şaka gibi birtanesi sancı geliyor w.c ye gidiyor doğuruyor, sonra klozetten kalkamıyor ve birdaha sancı geliyor 2. Çocuğu çıkarıyor karnı hiç şimemiş ve ms hastası bir kadın birsürü ilaç kullanmış ama çocuklar sağlıklı çıkıyor

Umut değil şimdi buldum u25n profil fotosuda buydu kızzz u25n canım çok sohbetimizde yok ama rüyamda senin Nickinin altında gebelik takvimi olduğunu gördüm inşallah gerçek olur
Ahh keşke gerçek olsaydı ovülasyon takibi de yaptım ama sabah adet olmuşum bi sürü ağladım birde ilaç vardı düzene girmesi için benim e2 im yüksekti adette gecikme yapıyor dedi 10 güne kadar olursun dedi ilacım biteli 3 gün oldu sabah kalktım ne göreyim çok üzgünüm

Kuzum ben kullandığım antidepresanın çok faydasını gördüm acaba bi düşünsen mi?

LaRisaCca canımın içi az önce okudum, secde ayeti vardı secdemi de yaptım. İsmen sana dua ettim Rabbim çıktığın bu yolu hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar ile neticelendirsin
Canım benim o kadar kıymetli ki bilemezsin Rabbim hepimizin kucağını doldursun

canm benm bugun mu OPU işlemin. Rabbim kolaylık versin. kolaylıkla atlat insallah
Evet papatyamm bugün kısmetse amin kuzum çok tşk ederim pozitifleri görelim inşallah
İğnenin 14. Günü heyecanlandım bir an ama umutlanmak da istemiyorum sizce ?Rabbim sağlıkla nasip et hepimize amin...
Ayyyy sen hamilesinnnn Allah sağlıkla ilerletsin canım benim

Evet papatyamm bugün kısmetse amin kuzum çok tşk ederim pozitifleri görelim inşallah

Ayyyy sen hamilesinnnn Allah sağlıkla ilerletsin canım benim
Canım gerçekten mi diyorsun kendi ailemden önce sizinle paylaştım km ailem inanamıyorum hala

Canım gerçekten mi diyorsun kendi ailemden önce sizinle paylaştım km ailem inanamıyorum hala
AYy benim canım biz zaten burada ailemizin bilmediklerini paylaşanlar değil miyiz? İnşallah bu defa kimyasal olmayacak pozitif düşün kuzum herşey yolunda ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…