Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum
oh çok şükür hadi bakalım yarısı bitti yarısı kaldı cici cici döllenicek hepsi sağlıklı sağlıklı inşallah sen nasılsın iyimisim ağrın var mı

Oyy çok güzel ya. Döllenir Döllenir.onlar akıllı yumoşlar biliyorum ben

Haa 7 cuceler vee anneleri
Hahaha çok sevdim kız bunu bundan sonra 7 cücüşler olsun benimkilerin adı
oh çok şükür hadi bakalım yarısı bitti yarısı kaldı cici cici döllenicek hepsi sağlıklı sağlıklı inşallah sen nasılsın iyimisim ağrın var mı
Kuşummm çok şükür valla iyiyim ağrım hiç yok wc de kanama geldi ama o zaten normalmiş
Oyy çok güzel ya. Döllenir Döllenir.onlar akıllı yumoşlar biliyorum ben
Nisa m benim ya canım arkadaşım.. hepinize dua ettim anestezi alırken ama senin adını özellikle söyledim çünkü tüpe niyetli olduğundan

Daha belli olmaz canım kırmızıları görene kadar umut hep var
Cok fazla da umutlanmak istemiyorum aslinda canim sonra cok uzuluyorum cunku, aslinda iyi ki erken test yapmisim biliyorsun 10.gun negatifi gormustum o zaman hazirlamistim aslinda kendimi. Simdi reglm gecikmez tam gununde gelir insallah hemen tekrar tedaviye baslarim

Oh oh mis gibi bir haber verdin bize inşallah dölleniceklerde annesi

Kimyasalla mı sonuçlandı canım
EVEt canm maalesf
ben hepsini attm bugn gördkçe kötü oluyorum
Kızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Hadi güzel bir bebiş olsunlar kuzucum

Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım
Hayırla sağlıkla insallah canım benim ❤
Sağol aşko inşallah
Oh oh mis gibi bir haber verdin bize inşallah dölleniceklerde annesi
İnşallah canımıniçi Aminnn

Kızlaar bende dr dan çıktım şimdi dün 15 olan 17 mm, 18 olan da bugün 20 mm olmuş. Yarın da ilişki olsun ptesi gel çatlamamışsa çat iğnesi yaparız dedi
Canım eğer hafta sonu çatlamamışsa pazartesi kesin yapacak mı çatlatma iğnesini ? İnşallah olur, bu sefer mutlaka değerlendir geçen ay gibi olmasın

Ama ben çok duygulandım şimdi

Hadi hayırlı olsun kuzum inşallah bu sefer hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder Rabbim cnm dualarım seninle

Evet ben de izledim çok güzel bir yayındı

Amin bebişim inşallah artık evlatlarımız gelir bize evet aslında annemde anksiyete vardı maltepe devlet hastanesinde çok iyi ilgilenilip tedavi görmüştü. Ben en iyisi oradan bi randevu alayım
oh çok sevindimm hayırlı sonuçlar al inşallah bebişim
EVEt canm maalesf

ben hepsini attm bugn gördkçe kötü oluyorum

Hadi güzel bir bebiş olsunlar kuzucum
amiiin canım benim kistlere rağmen içim kıpır kıpır
Canım eğer hafta sonu çatlamamışsa pazartesi kesin yapacak mı çatlatma iğnesini ? İnşallah olur, bu sefer mutlaka değerlendir geçen ay gibi olmasın
dersimi aldım bebişim güzel bir çalışma içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…