Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim anlık gelişmelerle karşınızdayım iyi seyirler

Ayy canım harika gözün aydın inşallah hepsi çok güzel ilerler ağrın falan var mı canım
AMin canım benim, ağrım yok şükürler olsun sen nasılsın? Aradılar mı son durum nedir

Aleyküm selam bebişim adet oldun mu

Canım archicim evet işin bu kısmını da atlattık bin şükür inşallah duyguşumla edaecoo 2 hafta sonra güzel haberleri paylaşmak nasip olur

Allah razı olsun canım benim
Umutlarını tüketme yeni ay yeni bir umut inşallah bu ay gebe kalırsın canım benim
[/QUOTE]
Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yani

Tüpten değil, vajinadan enjektör gibi bi şeyle karın boşluğundan direkt yumurtalıkta folikule denk gelecek şekilde giriliyor

Arkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum
Gözün aydın bana ilk gün sadece toplanan folikulu söylemişlerdi zor beklemiştim ertesi günü

LaRisaCca canım 7 cücüşleri 5 günlüğüne emanete vermişsin
Allahın izni ile 5 gün sonra Rahmine yerleşip büyüyecekler kanınla beslenecekler nefes alacaklar ve hayat arkadaşların olacak onlar senin Senin adına çok mutlu oldum. Herşey güzel olacak, inşallah çocuklarınla sıcacık huzurlu yuvanız olacak

Kuzum ben senin adet tarihini fln bilmeden gördüm o rüyayı, inşallah bu aya kısmet olur
Umutsuz olmaz bu yolda, umudunu asla kaybetme, bir gün bizimde olacak

Kuzum ben senin adet tarihini fln bilmeden gördüm o rüyayı, inşallah bu aya kısmet olur
Umutsuz olmaz bu yolda, umudunu asla kaybetme, bir gün bizimde olacak
Doğru diyorsun tabi ama öyle bi şey ki ben hiç beklemiyorum ilaç vardı biteli 3 gün oldu ben uzun süre gecikme yapar sandım umutlandım baya sabahta görünce kafamdan sıcak sular döküldü sanki ağla ağla öldüm Kısmetimde yokmuş İnşALLAH olur ama fazla umutlanmıycam daha sonra çok kötü oluyorum

İğnenin 14. Günü heyecanlandım bir an ama umutlanmak da istemiyorum sizce ?Rabbim sağlıkla nasip et hepimize amin...
Canım bu pozitif bir test daha minnacık annesi kan testi yaptır kafan rahat etsin. Yaaa çok özlemişim pozitif test görmeyi, bu topikte görmeyeli çok olmuştu.
Bu ay 2 pozitif testimiz daha olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sizleri LaRisaCca edaecoo

Çoğu ilaçlar diğer ay etkisini gösteriyor canım, inşallah seninkide öyle olur. Ama bu gün senin için kötü geçecek hiç şüphem yok, çünkü adet olduğum ilk gün bende aynı duyguları yaşıyorum. Yarın yeniden başla Güçlü olmak zorundayiz❤

İnşALLAH güzel olur Zaten bana verdiği ilaç adeti ve hormonu düzeltmesi içinmiş 3ay kullan sonra adet olunca gel dedi bilmiyorum moralim sıfır hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH

İnşALLAH güzel olur Zaten bana verdiği ilaç adeti ve hormonu düzeltmesi içinmiş 3ay kullan sonra adet olunca gel dedi bilmiyorum moralim sıfır hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH
Bak canım doktorda 3 ay demiş. Anca etki ediyor demekki, 3 ay sabret bugün üzül ağla sorgula Ama yarın normale dön ne ilacı verdi doktor sana?

Bak canım doktorda 3 ay demiş. Anca etki ediyor demekki, 3 ay sabret bugün üzül ağla sorgula Ama yarın normale dön ne ilacı verdi doktor sana?
Ah ne güzel diyorsun ben varya her şeyi kafaya takıp en kötüyü düşünüyorum Cyclo-progynova diye bi şeydi benim e2 im baya yüksek çıkmıştı
Daha önce de klomen iğne kullandım oda olmadı nolur hiç bilmiyorum

Bilmiyorum bu ayda olmıycak sanki umudum yok umutlanunca çok üzülüyorum
[/QUOTE]
Bunu bilemezsin canım bunu Allah bilir sen duanı eksik etme inşallah bu ay gebe kalırsın
Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yani
[/QUOTE]
Allah gönlünüze göre versin çiçeğim
Gözün aydın bana ilk gün sadece toplanan folikulu söylemişlerdi zor beklemiştim ertesi günü
Canım kafadan kesin öyledir diye düşünmüş olamaz öyle değil mi ben de bu haberi ertesi gün bekliyordum ama öyle söyleyince çok mutlu oldum. Seço dünkü arkadaşına sorsana ona da anında söylememiş mi
Yiaa Ayşoş hadi inşallah ya.. çok hasretiz inan
Rabbim duysun ağzından canım benim hepimiz bu ay müjdemizi verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…