- 4 Mayıs 2020
- 1.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.956
- 133
- 26
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #65.401
AMin canım benim, ağrım yok şükürler olsun sen nasılsın? Aradılar mı son durum nedirAynen canım benim anlık gelişmelerle karşınızdayım iyi seyirler
Ayy canım harika gözün aydın inşallah hepsi çok güzel ilerlerağrın falan var mı canım
Tüpten değil, vajinadan enjektör gibi bi şeyle karın boşluğundan direkt yumurtalıkta folikule denk gelecek şekilde giriliyornasıl derken yani aşağıdan mı ulaşıyorlar yumurtalığa, vajinal yoldan mı, yoksa karın boşluğundan falan mı bilemedim, vajinal yoldansa tüpü nasıl geçip de gidiyolar acaba, merak ettim bi araştırim
Canım senin kaç gün oldu iğne? Ne durumdasınYok kuzum olmadım. En son 10 ocakta olmustum zaten pko var bende adetlerim düzenli değil ilk defa da iğne oldum ne zaman adet olurum bilmiyorum
Gözün aydınArkadaşlar 7 yumiş toplandı 7 si de doluymuş şükürler olsun artık yarın beni aramalarını ve döllenmiş olmalarını umudediyorum
Transferden sonra ovitrelle beta hcg değerini etkilemedimi testteBana 2 ovitrelle vermişti daha etkiliyse umarım bu sefer böyle verir. Gonapeptyl i transferden sonra yapmıştım sana da verir yine..
Gebelik mi? Yok kız daha neler, kan testi yapıldı öle bir ihtimal yokİnşallah güzel haberler alırsın :)))
Bugun 15.gun iğne ama negatif canim. Ne zaman regl olurum bilmiyorum.Canım senin kaç gün oldu iğne? Ne durumdasın
Neden cnm, birşey mi kaçırdım ben :)Gebelik mi? Yok kız daha neler, kan testi yapıldı öle bir ihtimal yok
Kan testi negatif çıkmıştı canım. Hamilelik yok bendeNeden cnm, birşey mi kaçırdım ben :)
Kuzum ben senin adet tarihini fln bilmeden gördüm o rüyayı, inşallah bu aya kısmet olurAhh keşke gerçek olsaydı ovülasyon takibi de yaptım ama sabah adet olmuşum bi sürü ağladımbirde ilaç vardı düzene girmesi için benim e2 im yüksekti adette gecikme yapıyor dedi 10 güne kadar olursun dedi ilacım biteli 3 gün oldu sabah kalktım ne göreyim çok üzgünüm
Doğru diyorsun tabi ama öyle bi şey ki ben hiç beklemiyorum ilaç vardı biteli 3 gün oldu ben uzun süre gecikme yapar sandım umutlandım baya sabahta görünce kafamdan sıcak sular döküldü sanki ağla ağla öldümKuzum ben senin adet tarihini fln bilmeden gördüm o rüyayı, inşallah bu aya kısmet olur
Umutsuz olmaz bu yolda, umudunu asla kaybetme, bir gün bizimde olacak
Canım bu pozitif bir testİğnenin 14. Günü heyecanlandım bir an ama umutlanmak da istemiyorumsizce ?Rabbim sağlıkla nasip et hepimize amin...
Çoğu ilaçlar diğer ay etkisini gösteriyor canım, inşallah seninkide öyle olur. Ama bu gün senin için kötü geçecek hiç şüphem yok, çünkü adet olduğum ilk gün bende aynı duyguları yaşıyorum. Yarın yeniden başlaDoğru diyorsun tabi ama öyle bi şey ki ben hiç beklemiyorum ilaç vardı biteli 3 gün oldu ben uzun süre gecikme yapar sandım umutlandım baya sabahta görünce kafamdan sıcak sular döküldü sanki ağla ağla öldümKısmetimde yokmuş İnşALLAH olur ama fazla umutlanmıycam daha sonra çok kötü oluyorum
İnşALLAH güzel olurÇoğu ilaçlar diğer ay etkisini gösteriyor canım, inşallah seninkide öyle olur. Ama bu gün senin için kötü geçecek hiç şüphem yok, çünkü adet olduğum ilk gün bende aynı duyguları yaşıyorum. Yarın yeniden başlaGüçlü olmak zorundayiz❤
Regl de gecikmede yapıyormuş galiba benimde bat yarın normalde test yaptım negatif çıktı hayırlısıBugun 15.gun iğne ama negatif canim. Ne zaman regl olurum bilmiyorum.
Bak canım doktorda 3 ay demiş. Anca etki ediyor demekki, 3 ay sabretİnşALLAH güzel olurZaten bana verdiği ilaç adeti ve hormonu düzeltmesi içinmiş 3ay kullan sonra adet olunca gel dedi bilmiyorum moralim sıfır hakkımızda hayırlısı olsun İnşALLAH
Ah ne güzel diyorsun ben varya her şeyi kafaya takıp en kötüyü düşünüyorumBak canım doktorda 3 ay demiş. Anca etki ediyor demekki, 3 ay sabretbugün üzül ağla sorgula Ama yarın normale dön ne ilacı verdi doktor sana?
AMin canım benim, ağrım yok şükürler olsun sen nasılsın? Aradılar mı son durum nedir
Aleyküm selam bebişim adet oldun mu
Canım archicim evet işin bu kısmını da atlattık bin şükürinşallah duyguşumla edaecoo 2 hafta sonra güzel haberleri paylaşmak nasip olur
Allah razı olsun canım benim
Umutlarını tüketme yeni ay yeni bir umut inşallah bu ay gebe kalırsın canım benim
Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yaniAMin canım benim, ağrım yok şükürler olsun sen nasılsın? Aradılar mı son durum nedir
Aleyküm selam bebişim adet oldun mu
Canım archicim evet işin bu kısmını da atlattık bin şükürinşallah duyguşumla edaecoo 2 hafta sonra güzel haberleri paylaşmak nasip olur
Allah razı olsun canım benim
Umutlarını tüketme yeni ay yeni bir umut inşallah bu ay gebe kalırsın canım benim
Canım kafadan kesin öyledir diye düşünmüş olamaz öyle değil miGözün aydınbana ilk gün sadece toplanan folikulu söylemişlerdi zor beklemiştim ertesi günü
Yiaa Ayşoş hadi inşallah ya.. çok hasretiz inanLaRisaCca canım 7 cücüşleri 5 günlüğüne emanete vermişsin
Allahın izni ile 5 gün sonra Rahmine yerleşip büyüyecekler kanınla beslenecekler nefes alacaklar ve hayat arkadaşların olacak onlar seninSenin adına çok mutlu oldum. Herşey güzel olacak, inşallah çocuklarınla sıcacık huzurlu yuvanız olacak
Rabbim duysun ağzından canım benim hepimiz bu ay müjdemizi verelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?