Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum bu ayda olmıycak sanki umudum yok umutlanunca çok üzülüyorum
Bunu bilemezsin canım bunu Allah bilir sen duanı eksik etme inşallah bu ay gebe kalırsın

Abla adet olmadım hala dün gittim doktora bana vücudun çok şişmiş biraz diyet yap zayofla dedi arkadaşlarım var onlara sordum onlar da zayıflayınca hamile kalmışlar doktor zayıflayınca yumurtalık zarın incelir o zaman gebe kalman kolaylaşır dedi yine tarlusal yazdı bide hap verid doğum kontrol hapı ama almadım dün başka doktora gidicez TOBB Hastanesi'ne falan eşimle arastircaz akşam oralarda tedavi oluyum olmadı oradaki doktorlar da derse zayofla diye diyetisyene baslicam zaten öyle yani
[/QUOTE]
Allah gönlünüze göre versin çiçeğim

Canım kafadan kesin öyledir diye düşünmüş olamaz öyle değil mi ben de bu haberi ertesi gün bekliyordum ama öyle söyleyince çok mutlu oldum. Seço dünkü arkadaşına sorsana ona da anında söylememiş mi

Yiaa Ayşoş hadi inşallah ya.. çok hasretiz inan

Rabbim duysun ağzından canım benim hepimiz bu ay müjdemizi verelim inşallah
[/QUOTE]

inşALLAH

TLC yi tekip ediyorum cnm ama böyle bir programa denk gelmedim. ne zaman bu yayın? saat kaçta?
valla dün gece öyle 1 gibi denk geldim, her gece varmıdır bilmiyorum tabi
Tüpten değil, vajinadan enjektör gibi bi şeyle karın boşluğundan direkt yumurtalıkta folikule denk gelecek şekilde giriliyor
Çok ilginçmiş ordan oraya nasıl ulaşıyorlar valla hayret ediyor insan, tıp acayip bişey

LaRisaCca canim hayirli olsun toplanmis yumurtalarin . Pozitif haberlerini alacagimiz gun yakinlasti artik. Senin kadar heyecanlaniyoruz burda. . Suan iyisin dimi. edaecoo ile pes pese guzel haberlerini alicaz insalah.
Seniii yeyerimmm İnşallah balım o günlerde gelsin

İnşallah 2 taneden daha da fazla olur aşkmmm bnmmm hepmz görelmmm rabbim daha çok aratmasın bizlere bni morelmen o kdr yükseltiyorsunuz ki iyiki varsnz sizzz

Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah

Senin neAman bat canimm
Takvime göre 19-20 şubat canım. Ama bu ay ovülasyon testi yapmadım, hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum, yani aslında belki hala yumurtlamadım gibi geliyor, yumurtlama akıntısı olmadı ve kasıklarım da yumurtlama ağrısı 5 gündür devam ediyor yumurtladıysam bile ağrısı geçmedi. Bu inofolic kist yapmıyor değil mi?

Ayyy heyecanınızı yerim ben
İnşallah peş peşe haber vereceksiniz
BENde seni yeyermmm canım hamişimmm allahım sizi duysun inşallah hamişlerin duası kabul olurmş allh sizden razı olsun bizim gibi heycanla hepiniz bekliyorsunuz cnm kaderlaşlarım hepinizi sevyrmm

BENde seni yeyermmm canım hamişimmm allahım sizi duysun inşallah hamişlerin duası kabul olurmş allh sizden razı olsun bizim gibi heycanla hepiniz bekliyorsunuz cnm kaderlaşlarım hepinizi sevyrmm
Ayy canım benim bizi bir araya getiren bu umutlarımız

LaRisaCca abla ne yazdın göremiyorum
Kuzum dedimki Rabbim gönlüne göre versin. Doktoru değiştirmekle süper yapmışsın
LaRisaCca kuzum nasıl geçti nasılsın.
Kaç yumuşun alındı.. çok merak ettim seni..
Çok pardon ama istifra ederken dedim simge de bu halleri görsün inşallah
Ahah çok sağol canım Allah razı olsun. Çok şükür rahat ve mutlu geçti.7 tane toplandı hepsi dolu dediler artık yarın akşama doğru arayacaklar ve kaçı döllendi diye bilgi verecekler heyecanla bekliyorum ben de
Hİç sorma çok heycanlııı temizlk yapıyorum işte önümden çıksın yavaş yavaş detaya girdm biraz sn nası oldn kuzu
Ayyy ellerine sağlık canım benim . İyiyim ben çok şükür ağrım yok ama yine de dikkat ediyorum
Güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah
İnşallah canım benim tek duam bu yarın arayacaklarmış kaçı döllendi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…