Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide onu deneylim belki onun vesilesi olur gebelik takibine doğuma kendi doktoruma giderim yine ama şu an başka bı doktor drnicem
Tatlımmzaten doktordan memnun olmadığın için değişiyosun bence gebe kaldığın dr da devam et
Seni sevgimle boğarım bak ayşoş duygulandırma beni çok heyecanlıyım valla böyle olacağımı düşünmemiştim inşallah çakılmam

Şimdi benim bu gittiğim hastanenin doğum paketi falan var çok iyi bı hastane doğum konusunda donanımlı eşim de diyo da bakicaz işte hele bı bebek olsun da nasip nereyse orada yapacax

Heeeri çok hoşuma gitti kız
Abla benim babam Yozgatlı annem Kırıkkale eşimin annesi bizim gidişinin didisi aynı koydeniz eşim Çorumlu hal öyle olunca bide eniştem Çankırılı ama ben pek yozgatliyim deme taraftarı değilim hep kirikkaleliyim babam Yozgatlı derdim

Ooo sen maşallah her teldensin kız

Ooo sen maşallah her teldensin kız
Ha i dalga geçerler ya turkiyeliyim diye aynı o hesap babannem kirikkalelileri sevmez soyu kirikkaleden gelme,dedem corumlulari pek sevmez onunki de soyu Çorumlu hahajah ne güldük eşim görünce

Ha i dalga geçerler ya turkiyeliyim diye aynı o hesap babannem kirikkalelileri sevmez soyu kirikkaleden gelme,dedem corumlulari pek sevmez onunki de soyu Çorumlu hahajah ne güldük eşim görünce
Hahah ben memleketimi seviyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…