Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizinbiri9 ile görüşen var mı kızlar? Bayadır konuşmadım
Burdayımm eskiden başladım okumaya bebim telefon kırıldı idarelik telefon ile giriyodum ama açmıyordu çoğu iki gün oldunyeni telefon aldım çok şey kaçırmışımyedi cücüşlerin hayırlı bebecik olsun inşallah canımm bende dün adet oldum yine bana hasret yine bana hüsran

Hiç düşünmüyorum inanıyorum olacağına ama bazende geliyor böyle işte
İnşallah sondu yaşanılanlar bizim için

bu arada kafadan sallamışım canım gelmemenle ilgili, hakkını helal et. Umutlar diğer aya inşallah

bu arada kafadan sallamışım canım gelmemenle ilgili, hakkını helal et. Umutlar diğer aya inşallah
Evet anlatmıştım ya eşimle sorunlR vardı o sıralar telefonda kırıldı bi anlık sinirle duvarı boyladı sinek gibi ama şükür çözüldü her şey sahadayım

Ya kızlar büyük ihtimal yumurtlamamın 3. Günü bugün.
Ama 5-6 gün oldu yumurtlama sancısı hiç geçmedi Adet sancısınada benziyor biraz.
Bu inofolic kist yapmaz değil mi?
ben kullanmadığım için bilmiyorum. Ama kist olduğu ayda ağrım olmamıştı canım

sanki biraz uzak kalacağım demişti. Ben mi yanlış hatırlıyorum
DUa topiklerinde görüyodum hep
Kuzucumm çok tşk ederim üzülme canım benim sana olacağına tlf a olsun. Yeni ay yeni umut inşallah bu ay müjdeni verirsin , seni özledim
ne ? Benim yerime senin mi dötünü kessinler? Olur bana uyar
O hatırladığın benim teo güya ara verecektim kk ya ama olmuyor sizleri merak ediyorum
Ahahah resmen sallamışın teo ayşoş kopma bizden sen bizim çiçeğimizsin
L Limonlu Su canım sen ne yaptın. Yün yöntemini yaptın mı
HE ya asya da kayıp
Elimizden kurtulamazlar canım, anında yakalarız
Ahahah usersmaster
Evet anlatmıştım ya eşimle sorunlR vardı o sıralar telefonda kırıldı bi anlık sinirle duvarı boyladı sinek gibi ama şükür çözüldü her şey sahadayım
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canımıniçi tlflar benim de elimden az çekmedi ben de sinirlenimce pat duvara
Güldüm LaRisaCca ya geldi başıma. O unutuyordu ben de öyle oldum
Gülme bacına gelir başına

he ya benim döt boşta zaten. Kessinler zaten işe yaramıyor Ben kavgada telefonu atsam bizim adam ne yapar eder tutar onu. Kafamı vur duvara telefonu atma der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…