Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaşayana bakıyorlar canım. Sorarken yaşayan var mı diye soruyorlar. Hatta ilk evliliğinden çocuğu olan bir adam vardı. Ama bu evlilikten çocukları olmadığı için yine de yararlanabildiler.
Allah gerek ettirmesin ama velevki olmadı bir kere de devlet deneyecem

aaa çok sevindimmmmm. en azından oradan fiyat düşer biraz. sen haftada bir gititn değil mi canım. ben başlarsam kalırım mı? yoksa eve döner tekrar mı gelirim merak ediyorum

aaa çok sevindimmmmm. en azından oradan fiyat düşer biraz. sen haftada bir gititn değil mi canım. ben başlarsam kalırım mı? yoksa eve döner tekrar mı gelirim merak ediyorum
Evet canım ilk muayeneden 1 hafta sonra gittim ama 2 gün sonra tekrar gittim ilaca devam etmem gerekti ya.. ve 2 gün sonra tekrar yani bugün 3. Gidişim oldu bir de perşembe gidecem 4. Olacak ve eğer diyelim sen de 4 kere geldin test yaptın pozitif kontrollere keseye kalp atışına gelmene gerek yok elazığda devam edersin

İlk kontrolden sonra döner, diğer kontrolde kalırım bu durumda. Öğretmenevi kliniğe çok yakın. Orada kalabilirim

Yok canım hepsi gitmedi 3 tanesi gitti 5.gün e

İlk kontrolden sonra döner, diğer kontrolde kalırım bu durumda. Öğretmenevi kliniğe çok yakın. Orada kalabilirim
Bende de kalabilirsin canım
Valla artik döte ihtiyaci yok
Keselim gitsinnnn
sen de dünden hazırsın bakıyorum
sorularından ne düşündüğünü anlıyorum çünküüüüü
Yaa ama her ihtimal var bu hayatta teom
transferde lazım olma mııı
dötsüz bu kadın derler ifşa olursunuz
Ay dogruu ozaman transferdeee isi bitince doctorun
Pesine keseriz
Ahah o zaman da gerek kalmaz çünkü artık olmazsa diye düşünmem ki
LaRisaCca Lariş 2 tane koyupp
Digerlerini donduruyorlarmi
Nasil oluyo acep
Evet canım 3 kaba kadar dondurma ücreti ödedik tüp ücreti içinde (dahil)her kaba en fazla 5 embriyo konup donduruluyor ileride ilk transfer tutmazsa böylelikle ilaç kullanmadan çözdürüp tekrar transfer edebiliriz

Kuzum merhaba ben bildiğin gibi hayıt suyu içiyorum üç ay içeceğim. Propolis de alabilirim gelecek ay senin dediğin marka.
İnşallah işe yarar balım sen adet oldun mu?
İnşallah vesileniz olur kızlar Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…