Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay propolis polen arı sütü içeren saf bal anavarza stamina adlı bir macun aldım eşimeden instadan babannemin mutfağı sitesinden cevizli keçi boynuzu macunu doğal takılayım azcıkta belki olur
Nureella da bu ay propolis e başladı canım inşallah vesilen olur kaliteyi epey arttırıyormuş
Ya kızlar büyük ihtimal yumurtlamamın 3. Günü bugün.
Ama 5-6 gün oldu yumurtlama sancısı hiç geçmedi Adet sancısınada benziyor biraz.
Bu inofolic kist yapmaz değil mi?
Yok kuzu yapmaz. Dur bakalım inşallah yerleşme sancısıdır

ben kullanmadığım için bilmiyorum. Ama kist olduğu ayda ağrım olmamıştı canım
Acaba hala yumurtlamadım mı diye de düşünüyorum, değerlendirmeye devam ediyorum.
Ovülasyon testim yok diye Ateşimi takip ettim, bir gün 35.1 e düştü ertesi gün 36.2 ye çıktı. Ve 36.2 ile devam ediyor,ateşte normal yumurtlama günümde yumurtlamayı gösterdi. Yada fazla yumurta olmuş olabilirmi onlar mı çatlayacak ki acaba

Nureella da bu ay propolis e başladı canım inşallah vesilen olur kaliteyi epey arttırıyormuş

Yok kuzu yapmaz. Dur bakalım inşallah yerleşme sancısıdır
Yok kız hiç geçmedi 5-6 gündür yumurtlama sancısı var. Birazda adet gibi işte. 3 gün önce yumurtladıysam bile düşünki döllenme oldu, sancının hiç geçmeden ilerleme ihtimali var mı?

Canım çift yumurta atımı milyonda bir oluyor bana kalırsa yerleşme ağrısı olabilir şu ateşinle uğraşma gün aşırı değerlendirmek en iyi ovü takibidir

bugün evlilik yıldönümümüz. Ne yaptı tabiki hiçbirşey boncukta çok kendimi buldum zaten. benim de sonum ermişlere doğru gidiyor
Anamm ahh enişte ahh tam dayaklıksın kız sen de can uydurma kafandan
Bende çok çok çokkkk özledimm siziii bir dünya kaçırmışım az daha kalsam senin oğlanın sünnete gelecekmişim niyeyse içimden oğlan geçti
ANAMMM Ayseee1987 az önce sen de erkek hissettin Bana hep oğlun olcak diyosunuz rabbim sağlıklı salih evlatlarından versin severim erkek bebekleri
Yok kız hiç geçmedi 5-6 gündür yumurtlama sancısı var. Birazda adet gibi işte. 3 gün önce yumurtladıysam bile düşünki döllenme oldu, sancının hiç geçmeden ilerleme ihtimali var mı?
Canım o adet olacak hissi 3. AYA kadar sürüyor

Canım çift yumurta atımı milyonda bir oluyor bana kalırsa yerleşme ağrısı olabilir şu ateşinle uğraşma gün aşırı değerlendirmek en iyi ovü takibidir
Allahım ne varki yerleşme sancısı olsun, hiç geçmesin 9 ay çekerim ben bu sancıyı

Ahahah yakalandı

O kadar haklısın ki.. inşallah sondu bunlar canım. Ben 2 haftadır babamın mezarına gitmiyorum, müjde için gideceğim diye totem yaptım
Ah rabbim babacığının mekanını cennet eylesin canım. İnşallah torunuyla birlikte gidiceksin 1 2 haftaya

LaRisaCca bak galibada bu cücüş paşa olacak
İnşallah ayşoş ikisi dr yok zaten ikisini de çok isterim
Seninde mi içinden öyle geçti
Evet yaa inşallah
Allahım ne varki yerleşme sancısı olsun, hiç geçmesin 9 ay çekerim ben bu sancıyı
Amin canım neden olmasın inş öyledir
demek özeldennnnnnnnnnnnnn. bana karışana bakkkkk
Eyvahhh teo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…