Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dondurma ücretini ödediniz mi canım siz?

yok yok biliyordu. zaten beklentim de yoktu. ama iyice sinir oldum
Kuzum evlilik yıllarca ilerleyince malesef öyle oluyor, önemsemediğinden değil, senin önensemediğini bildiğindendir. Bence kızacak bişey yok.
Ben evlilik tarihimi bile unuttum, ilk 4-5 yıl güya kutladık, gerisini hatırlamıyorum bile 12. Yılımıza girdik 33 yaşındayım.
Affet onu, yada beklentin varsa beklentin olduğunu belli et önümüzdeki yıl gelir o çiçekler-yüzükler ama beklentini belli etmiyorsan ona kızma
Çünkü her erkek ö.kzdür
Kalp yada zihin okumayı bilmez onlar
Ne verirsen onu alırlar

Hersey yolunda kuzum
Benimde bazen düştügüm zamanlar oluyor ,ozaman düşmenin tadina variyorum ,bunu dinlenme olarak göruyorum.
Ağliyorumm,dua ediyorum ,dua ediyorum,şifalaniyorum sonraa kalkıyoruzz yeniden tutunuyorum
Yaa bende öyle kuzum bazen moralim tavan bazen yerlerdeyim bunada şükür napalım ben senin hayat enerjine bayılıyorum hep iyi ol

Kuzum merhaba ben bildiğin gibi hayıt suyu içiyorum üç ay içeceğim. Propolis de alabilirim gelecek ay senin dediğin marka.
İnşallah işe yarar balım sen adet oldun mu?
Günaydın canım evet regl oldum iğneye başladım ve glifor diye şwker ilacı verdi..doktora bal poleni sordum kullan zararı olmaz dedi ama kür yapma dedi..bende kararsızım kullanıp kullanmamakta çünkü birsürü ilaç kullanıyorum

Bebişler toplanmış maşallahhhhh 7 tane tosuncuk olur inşallah hepsi Benim hsg’de tüplerden birisi biraz tıkalı çıktı, hala bu doğal gebeliğe engel değil diyorlar beni deli edeceklerBen nasıl gebe kalmışım nasıl denk getirmişim hayret diyorum adette başlıyorum ben de tedaviye inşallah benim de ohss olmadan tatlım tatlış yumurtalarım olur Pozitif enerjinden bana da yolla nolur Dualarım seninle

@GulYuzlumm canım sen ne yaptın?
Kuzuş cuma günü kan verdim işte 3.24 çıkınca doktor pazartesi tekrar ölçtür gel dedi eğerki gebelik çıkarsa hemen kan sulandırıcı iğnelere geçecez Sen napıyosuun hangi aşamadasınız kuzum

Yumurta diğer taraftaysa doğal gebelik olur canım. Ben de olanları duymuştum. Hayırlı olsun tedavin, senin de kaliteli yumoşların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…