Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın,bu ay da olmadı.Son kez femara deneyeceğim sonra aşılama.Aşılamayla ilgili bir sürü sorum var ve tabii tedirginliğimde.Bakalım hayırlısı.Ben sadece şey soracaktım biri yazmıştı ama hatırlamıyorum, regl son günü ilişkinin hamilelik oranını arttırdığını vs..Böyle bir şey duyanınız var mı?Nasıl bir etkisi oluyor acaba?

tm cnm buaksam da deneyelım ozaman zaten catlamıssa catlamıstır hayırlısı sen ne durumdasın
Valla canım bizimde dün akşam iliski oldu yarın akşam olcak. Benim eşimin sprem sayısı ve hareketi az o yüzden her akşam deniyemiyoruz

Onu bilmiyorum ama cat ignesi oncesinde iliskin olsun mutlaka. Cunku bazi makalelerde onden sperm olmasini daha dogru buluyorlar. Cogu doktor hep catlama sonrasi olan iliskiye yonelsede ben kendi adima igne oncesi iliskiden hamile kaldigimi dusunuyorum. Catlatma ignesi oncesindeki gun iliski igne gunu bos igne sonrasi gun tekrar iliski deneyin. 36 saatlere fln bel baglamayin. Hadi ins bu ay olsun

Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
Insaallah canim benim. Rabbim guzel haberlerle aramiza donmeni nasip etsin

Bu arada hamile bayanlar catlamamak icin karin buyumeden ilk trimesterde cildi nemlendirmek gerekiyormus bolca , ben hindistan cevizi yagina basliyorm. Uyarmasi benden yapmasi sizden
Canım ben ilk trimester i tamamlıyorum 2 gün içinde Allah kısmet ederse. Kış gelince hergün duş almam ben. Gün aşırı yıkanırım. Ve her banyoda bebe yağı sürdüm. Ayrıca lierac jel aldım ama onu sadece 1 kere sürdüm. 3. Ayın bitmesini bekliyorum onun için. Bol su ve c vitamini tüketiyorum. Çünkü sadece nemlendirme yetmiyor çatlaklarda bilginiz olsun. Bu da benim uygulamam , sonum ne olacak bilmiyorum paylaşayım istedim

Maşallah bu arada arkasınızda hayırla kucağına alsın inşş
Canım ben ve eşim de hamile kalmadan önceki 2 ay impryl kullandık. Ayrıca folik asit de içiyordum zaten. Tüm depolarım doldu. Doktorum da geçen hafta 3. Ayı tamamlıyoruz diye decavit ve ferrum yazdı ( vitamin ve demir ilacı) . Vücudunuzu vitamin ve mineraller bakımından eksik bırakmayın. Ayrıca günde 2 soda içmeye başlamıştım kemik ağrım olmasın diye . Çünkü magnezyum içmek istemiyorum

huzun kovan kusu canım vücut adetin son günü yumurta atarmış, o yüzden ilişkiye girin diyorlar. Hatta biz bunu Fit mutlu anne ovü test takibi yaparken de gördük. Onda da attı. Sonra da yumurtlama zamanında bir daha yumurta attı. Hatta bazı kadınlarda regl öncesi bile yumurta atımı olabiliyor. O yüzden değerlendirmekte fayda var

Valla canım bizimde dün akşam iliski oldu yarın akşam olcak. Benim eşimin sprem sayısı ve hareketi az o yüzden her akşam deniyemiyoruz
dlkkydlntpl canım deneyin. Umutsuz olmayın. Stres hormonları yükselince gebelim hormonları sıfıra iniyor neredeyse o yüzden lütfen moral moral moralll

S siyah
Uğurlu topikteki uğurlu arkadaslarim ,bu da bugün itibariyle yaptığım son test psikopata bağlamadan sonunda testlerim bitti,birazdan kan vermeye gidicem umarım değerim artmıştir ,sizi seviyorum
ayy hadi haber verr merak ediyoruz

Yazılanları okudum da gerçekten uğurlu bi topik burası umarım banada uğurlu gelir bende bu ay klomene başladım pazartesi kontrole gidicem. Bu ayda biz bekleyenlerin ay i olur inşallah
Canım hoşgeldinn tedavin hayırlı olsun umarım bu ay müjdeyle gelirsin

Dikkat ederim canım adet yerine yumurtlama mı olacak acaba

Eklentiler

• IMG_20191113_121318.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20191113_121312.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20191113_121115.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20191113_120954.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 29
Dikkat ederim canım adet yerine yumurtlama mı olacak acaba
Canım benim bilmiyorum ki. İşte o yüzden gebelik testi yap diyoruz. Negatif çıkarsa bu yumurtlama olabilir mi diye düşünebiliriz ama şuan gebelik mi hamilelik mi nedir bilemiyoruz. Normal şartlarda adet tarihi geçtikten sonra gitgide koyulaşan kırmızı olan ovü testi pozitif oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…