- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #70.461
Bende öyle düşünüyorum canım. Şimdi kendime odaklanıcam cocuk fikrini rafa kaldırıyorum. Önce ben sağlıklı olcamki sağlıklı bi birey dünyaya getirebileyim. Beynime bunu kazıcamSana iyi gelecek bu süreç canım. Hem zihnin de rahatlamış olacak inşallah
Sisli memorial canimmmHadi inşallah sorunsuz çıkar kuzum hiç engel olmaz önünde tüplerinde Apppaçık çıkarrnerde yaptıracaksın bunları
20li yaşlarda olanlar için aşılama makul. Ama 30 ve üstü için vakit kaybı aslında canım.Bugun doktor araliklida olsa 6 ay klomen
Femera tedavisi uygulandigi halde gebelik olusmadiysa asilamada mantikli degilll dedii.
Siz ne diyosunuz bu konuyaa.
Ben de 36 yaşındayım. Benim de 0.76 civarı birşeydi canım. Doktor adetim düzenli olduğu için ve de folikül sayısı değere göre iyi dedi. Senin de öyledir canım. Sen tüp bebek düşünmüyor musunadetim 24-25 günde bir. yaş 35. acaba yaştan mı diye düşünüyorum.
ben de çok kilolu sayılmam ama kilo vermeye her zaman desteğim, her gün yarım saat en az yürürüm ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim.. sağlık açısından çok önemli, hormonları da düzenliyor. hamilelik süresince ve/veya hamilelik olmadan diyetisyenle devam edenlere de gerçekten hayran kalıyorum...Kızlar bugün doktora gittim. Bu doktor tamda düşündüğüm gibi insülin düzelsin önce kilo ver bikaç ay sonra başlayalım tedaviye dedi. Şimdi hiçbir yanıt alamayız boşa paranı harcama vücudunuda yıpratma yaşın genç önümüzde zaman var daha dedi. Bende şimdi sıkı bi diyete girdim. 2 3 ay tedavisiz devam edicem. Demesine göre zaten olmaz şuan. İnofolic ve inositolü sordum. Kullanabilirsin ama insülin direnci için ilaç kullanırsan gerek yok ona ilaç düzeltir zaten dedi. Bende şimdi aklım clife macuna kayıyor. Kullanan varmı. Bu 2 3 ay diyetimi yapayım diyorum birde macunla doğal akışında deniyim. Sonra tedaviye başlıyım kısmetse
Aaa İstanbula mısın sende süper ya inşallah sen güzel sonuç alırsan bende yer arıyorum kendime ve doktor ay çok sevindim bu duruma takipteyim seni gittiğin doktoru da bana söyler misin memnun kalırsanSisli memorial canimmm
Aminn hepimizz icin Rabbimm guzel kapilar acsin
Yok yok bir tane bir taneBana 1 diyoo transfeer iki olmaz dedii
Larise yapmislar dicim
Teşekkür ederim canım benimOnce vacum along borders acarak yapiyosun dimi kuzum
Yoksa ilk seferindee detayli yapmazz
Once cizer gelir durur senin başlatman gerekir .
Sonrasinda o ayari kaaptmak gerekiyor
Birde sarj kutusunun yerini degistir yeni haritadaa.
Sorun cozulmediysee.
Canım amh ölçümü hatalı olabileceği gibi ultrason ölçümü ile amh değerleri uyumlu olmayabiliyor ayrıca amh değerleri bize önümüzde ne kadar süre kaldığını gösterir ve o an gebe kalıp kalamayacağı mız hakkında bilgi vermesi çok doğru olmayabilirKızlar amh değeri 0,8 civarı olanlara tüp bebek öneriyor doktorlar.. benim amh 0,67.. Fsh 11... e2 50 ... klomen 2. tedavideyim, eşimde herhangi bir sorun da yok.. acaba doktora sorsam mı neden aşılama tüp yapmıyoruz diye. aklım çok karıştı. sizce ne yapayım?
canım bence o kadar güzel bir karar olmuş ki sana bunları söyleyen doktorun gidip elini sıkmak istiyorum bence bu diyetin sonrasında insülin direncinde düzelmiş olursa hiçbir şey gerek kalmadan bu süre içerisinde gebe kalacağını düşünüyorumKızlar bugün doktora gittim. Bu doktor tamda düşündüğüm gibi insülin düzelsin önce kilo ver bikaç ay sonra başlayalım tedaviye dedi. Şimdi hiçbir yanıt alamayız boşa paranı harcama vücudunuda yıpratma yaşın genç önümüzde zaman var daha dedi. Bende şimdi sıkı bi diyete girdim. 2 3 ay tedavisiz devam edicem. Demesine göre zaten olmaz şuan. İnofolic ve inositolü sordum. Kullanabilirsin ama insülin direnci için ilaç kullanırsan gerek yok ona ilaç düzeltir zaten dedi. Bende şimdi aklım clife macuna kayıyor. Kullanan varmı. Bu 2 3 ay diyetimi yapayım diyorum birde macunla doğal akışında deniyim. Sonra tedaviye başlıyım kısmetse
canım ben bugün arkadaşlardan birine buradaki klomen tedavisi eğer yanıt vermediyse aşılama ile kullanmanın zaten aslında aynı mantığa hizmet ettiğini söyledim ben katılıyorum doktorunun söylediğineBugun doktor araliklida olsa 6 ay klomen
Femera tedavisi uygulandigi halde gebelik olusmadiysa asilamada mantikli degilll dedii.
Siz ne diyosunuz bu konuyaa.
Bende bu 1 yılda aldım ne aldıysam canım. İşi bıraktım hareket bitti, yedimde gece yemelerim çok oldu. Hayatımın şokunu yaşadım sonrasında. Şimdi bi 10 15 vermem gerek. Zaten ilk 2 hamileliğimde şuandan -15 kilodayken ilk denememde oldu doğal yolla oldu. Sonra kilo aldıkca yumurtlamam bıcak gibi kesildi. Şimdi 15i bi götüreyim üstümden inşallah umuyorum sonrası gelir Allahın izniyleben de çok kilolu sayılmam ama kilo vermeye her zaman desteğim, her gün yarım saat en az yürürüm ve sağlıklı beslenmeye dikkat ederim.. sağlık açısından çok önemli, hormonları da düzenliyor. hamilelik süresince ve/veya hamilelik olmadan diyetisyenle devam edenlere de gerçekten hayran kalıyorum...
Ayy Larisacığımm, canım ya içime su serptin... doğru aslında. doktor hiç sorun yok diyor, evhamlanmayım ben en iyisi...Canım amh ölçümü hatalı olabileceği gibi ultrason ölçümü ile amh değerleri uyumlu olmayabiliyor ayrıca amh değerleri bize önümüzde ne kadar süre kaldığını gösterir ve o an gebe kalıp kalamayacağı mız hakkında bilgi vermesi çok doğru olmayabilir
Yaa dimi larimm bende içim o kadar rahatki şuan kafam rahat. En azından şuan bi sorunuma çözüm bulup tedavimi olucam o zaman daha umutlu olucam. Eminimki diğer doktora gitseydim hiç sorgusuz 3. Tedaviyi başlatcaktı. Şuan hamile kalsan bile gebelikte şekerin çıkar tansiyonun çıkar pko olduğun için diğer kilolu hamile kalanlar gibi şanslı olamayabilirsin dedi. Baştan konuştu en azından benimle benimde kafamda bi yol oluştu. Bodozlama dalmadım olayaYok yok bir tane bir tane
Teşekkür ederim canım benim
Canım amh ölçümü hatalı olabileceği gibi ultrason ölçümü ile amh değerleri uyumlu olmayabiliyor ayrıca amh değerleri bize önümüzde ne kadar süre kaldığını gösterir ve o an gebe kalıp kalamayacağı mız hakkında bilgi vermesi çok doğru olmayabilir
canım bence o kadar güzel bir karar olmuş ki sana bunları söyleyen doktorun gidip elini sıkmak istiyorum bence bu diyetin sonrasında insülin direncinde düzelmiş olursa hiçbir şey gerek kalmadan bu süre içerisinde gebe kalacağını düşünüyorum
canım ben bugün arkadaşlardan birine buradaki klomen tedavisi eğer yanıt vermediyse aşılama ile kullanmanın zaten aslında aynı mantığa hizmet ettiğini söyledim ben katılıyorum doktorunun söylediğine
Gelir tabi canım, sen hıslı birisin yaparsın 15 kilocuk ney ki.. iki ayda hemencecik verilir. ben de spor koçuyla çalışmıştım 1 ayda 8 kg verdim. sabah akşam aç karna limonlu su sonra 40 dk yürüdüm, öğünlerim dengedeydi, akşam da aç karna yine 40 dk yürüdüm duş alıp yatıyordum. O zaman dedim ki kendime ne yaparsan kendine yapıyorsun, aynaya bakınca daha güzel bir vücut ve gülen bir yüz görmek istiyorsan buna katlanacaksın dedim :)))Bende bu 1 yılda aldım ne aldıysam canım. İşi bıraktım hareket bitti, yedimde gece yemelerim çok oldu. Hayatımın şokunu yaşadım sonrasında. Şimdi bi 10 15 vermem gerek. Zaten ilk 2 hamileliğimde şuandan -15 kilodayken ilk denememde oldu doğal yolla oldu. Sonra kilo aldıkca yumurtlamam bıcak gibi kesildi. Şimdi 15i bi götüreyim üstümden inşallah umuyorum sonrası gelir Allahın izniyle
Ayyy nedenmiş deseydın 2 istiyorum deseydin alla alla. Benm arkadaşıma 2 koydular hemde 25 yasında garip yahu bunlar daBana 1 diyoo transfeer iki olmaz dedii
Larise yapmislar dicim
Benmde öyle canım ilk hamileliğim diyet ve spor yapsrken olusmustu. Şimdi de bu ay basladım 5 kilo verdım diyetisyen ile. Gebe de kalsam devam edicem insallah. Kilo maalesef inanaılamz etkiliyorBende bu 1 yılda aldım ne aldıysam canım. İşi bıraktım hareket bitti, yedimde gece yemelerim çok oldu. Hayatımın şokunu yaşadım sonrasında. Şimdi bi 10 15 vermem gerek. Zaten ilk 2 hamileliğimde şuandan -15 kilodayken ilk denememde oldu doğal yolla oldu. Sonra kilo aldıkca yumurtlamam bıcak gibi kesildi. Şimdi 15i bi götüreyim üstümden inşallah umuyorum sonrası gelir Allahın izniyle
Sislimi yPti onuu hemen sınırlari zorlucaamAyyy nedenmiş deseydın 2 istiyorum deseydin alla alla. Benm arkadaşıma 2 koydular hemde 25 yasında garip yahu bunlar da
Ay ne güzel yapmışsın yaa, inşallah dediğin gibi bende senin hırsından olur canım. Yemek masama bebek fotografları falanmı koysam yemek yerken onları görünce yemem belkiGelir tabi canım, sen hıslı birisin yaparsın 15 kilocuk ney ki.. iki ayda hemencecik verilir. ben de spor koçuyla çalışmıştım 1 ayda 8 kg verdim. sabah akşam aç karna limonlu su sonra 40 dk yürüdüm, öğünlerim dengedeydi, akşam da aç karna yine 40 dk yürüdüm duş alıp yatıyordum. O zaman dedim ki kendime ne yaparsan kendine yapıyorsun, aynaya bakınca daha güzel bir vücut ve gülen bir yüz görmek istiyorsan buna katlanacaksın dedim :)))
Evet canim .Aaa İstanbula mısın sende süper ya inşallah sen güzel sonuç alırsan bende yer arıyorum kendime ve doktor ay çok sevindim bu duruma takipteyim seni gittiğin doktoru da bana söyler misin memnun kalırsan
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberleri alırsın en kısa zamandaEvet canim .
İlk gorusme iyidi bundan sonrasinida burdan paylasirimm
İyiyse kotuluyse fikirlerimi soylerimm
Sorun olursa sorabilirsin
Kesinlikle canım. Zaten yok yani kilo alınca kendiliğimden yumurtlayamadım. Bi tedaviye başlamadan önceki ay beslenmemi düzenlemiştim o ay kendim 1 bucuk ayda adet oldum uzun bir aradan sonra ilk defa kendim olmuştum. O kadar mutluluk vericiki o bileBenmde öyle canım ilk hamileliğim diyet ve spor yapsrken olusmustu. Şimdi de bu ay basladım 5 kilo verdım diyetisyen ile. Gebe de kalsam devam edicem insallah. Kilo maalesef inanaılamz etkiliyor
Tamam canım inşallah böyle güzel ilerler mutlaka olur zaten seni takipte ederim ay çok heyecanlandımEvet canim .
İlk gorusme iyidi bundan sonrasinida burdan paylasirimm
İyiyse kotuluyse fikirlerimi soylerimm
Sorun olursa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?