Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen toplam ne ödedin bebiş

@LaRisaCca
Evet kuzumm sadece toplama ve transfer 12binmis
C Capanin Gururu Teyom kuzum halleye göre benimki daha ucuz ilaçları da katınca onunki epey pahalı oluyor.
Ben 10250₺ tüp bebek
Embriyo dondurma 3 kaba kadar 2350₺
İlk muayene 750₺
İlaçlar depodan alabildigim için 3000₺ civarı ama sizinki 5000₺ civarında tutacak hatta Mart'ta zam gelecek
Bu kadar. H halleycik in rakamı benden yuksek

Rapor icin bir gorusucem ne olabilir diyee bakalimm
9600 fln oluuormus raporla ilaclarda biraz dusebilirmis bakalim

Ah ben de çift transfer olmasam seni şikayet ederdim. Çift bebeğe tek fiyat ödedi diye depo dediğin ne kuzu

Canım insta ya yazdiysan insta şifreyi unutmuşum giremiyorum suan
Once vacum along borders acarak yapiyosun dimi kuzum
Yoksa ilk seferindee detayli yapmazz
Once cizer gelir durur senin başlatman gerekir .
Sonrasinda o ayari kaaptmak gerekiyor
Birde sarj kutusunun yerini degistir yeni haritadaa.
Sorun cozulmediysee.

Bazen amh doğru ölçülmeyebiliyor canım. Adetlerin düzenli mi?

Kızlar bugün doktora gittim. Bu doktor tamda düşündüğüm gibi insülin düzelsin önce kilo ver bikaç ay sonra başlayalım tedaviye dedi. Şimdi hiçbir yanıt alamayız boşa paranı harcama vücudunuda yıpratma yaşın genç önümüzde zaman var daha dedi. Bende şimdi sıkı bi diyete girdim. 2 3 ay tedavisiz devam edicem. Demesine göre zaten olmaz şuan. İnofolic ve inositolü sordum. Kullanabilirsin ama insülin direnci için ilaç kullanırsan gerek yok ona ilaç düzeltir zaten dedi. Bende şimdi aklım clife macuna kayıyor. Kullanan varmı. Bu 2 3 ay diyetimi yapayım diyorum birde macunla doğal akışında deniyim. Sonra tedaviye başlıyım kısmetse

Tikaniiklik varsa ilk cekimde acilirmiydiki?
İki kez verilmis ilacc
Açılması lazım 2 kez verildiyse benim de sağ da tıkanıklık vardı 2.kez ilaç veriler açıldı hatta raporda yazıyor bana verdikleri canım sağ da vardı diye ve 2.kez ilaç verince açıldı diye tabi tıbbi biçimde yazıyor bunlar hatırlamıyorum ben şu an 3 sene olacak çektireli

Sana iyi gelecek bu süreç canım. Hem zihnin de rahatlamış olacak inşallah

Bu sefer cekilende belli olucaak kuuzum
Soru kalmasin diye istendi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…