Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maraşlıya dalıp bizi unutan LaRisaCca kızının adı da var ya orda
Ayyy kız ben bu uyuyp bı uyanıyorum ya . Elimde örgüyle sana satasip uyumuşum
Ama oglanlari olucak
İkisi de mi
Kizlar hepinizi sevgiyle kucakliyorumm
Yatayimmm bugin cok yorucuuydi
İyi geceler bebişim
O zaman da maraşlı 1, maraşlı 2 koysun
Wi-fi ağı gibi oldu kız
Kız ben sana ları yok deyin demedim mi

Eşime kiziyodum..
Bizim takibi yapacak olan Dr ile karşılaşmış.
Simge nasıl demiş Dr,
Ooo demiş hocam simgeye kalsa pazar gelir keseyi görmeye ,ben cuma gidelim dedim demiş
Halbuki adam bana ses kaydında çarşamba perşembe gel bakalım keseye dedi, ben de eşime gitmicem cuma giderim bari kesin görmüş olurum dedim, o da tamam ben de gelebilirim cuma günü dedi.
Beni doktoruma sabırsız şımarık bir kadın gibi kendini de beni dizginleyen olgun adam gibi gösterme lütfen dedim.
Ben gitmek istesem zaten adama tamam hocam Çarşamba gelirim derdim en yakın tarih olarak . Ben kendim cuma gideriz dedim kocam beye

Oy ben senin o hormonlarını yerim. Aslında o da heyecanlı diyedir canım. Hiç sıkılma buna

All birini vurr ötekine aşkitom hep böyleler benide şikayet etmişti tüp bebek doktoruma bnm bey ahh bu erkekler ama canın skılmasn bbgm cnkü hepsi aynı aslında öyle demk istememişte olblr blrsn erkekler pek anlatmk istedklerini anlatamazlar malum duyguları bize göre neredeyse ykk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…