Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canim ya insallah amin Calisiyorum ama o yuzden maalesef cok dikkat edemiyorum. Allah bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Ben ara vermistim yaklasik 1 ay kadar. Simdi yine sahalardayim napiyim carsamba gunu 2. Asilamdayim . Bebislerin durumlari nasil
Oğullarımın 1 i sağlıklı çok şükür , kıpır kıpır diğerinin durumu biraz kritik teyzesi süreci takip ediyoruz heran herşeye hazırlıklıyız. İnşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin canım dualarım seninle

Kurbbaaanneeyyy yaaa ❤ insallah saglikla devam edr insallah hayirli olsun insallah insallllaah Allah razi olsin

Ah canim ya insallah amin Calisiyorum ama o yuzden maalesef cok dikkat edemiyorum. Allah bebisini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
ben de çalışıyorum işten eve döndüğümde tabi bu dediklerimi yapıyodm. eşim de sağolsun hiç yormuyor beni. İnş sna da hayırlısıyla güzel bi bebiş nasip etsin Rabbim

Kistim gitmiş canım. 2. Aşılamaya başladık. İş yerim de görev konusunda sıkıntı yapmadı şükür
Hakkında hayırlısı olsun canım çıktığın bu güzel yolda rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu ay isteyen herkes ve ben burda guzel haberler veririz

merhaba kızlar gonal f ile yumurta takibi sonucum olumsuz oldu. önümüzdeki ay aralıkta ilk aşılamamı yaptırıcaz. sizden ricam aşılama ile hamile kalanlar yardımcı olabilir mi.
kullandığınız takviye vitamin varmı.
şimdiden başlamak istiyorum biraz araştırdım imprly var astalife var koenzim q10 var bunlardan herhangi birini kullanan ve aşılama ile hamile kalan var mıı
yada farklı kullandığız birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…