Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamadım cok ılgınc akıntılarda gelıyo ıgne etkısı heralde cnm adet sokulmeye mi çalışıyor acaba
ne bilim vala cnm akıntıya takılma hayrlisi olsun
MaşAllah cnm 4 haftalık mı yani şimdi senin 5 haftaya girdin insAllah canım karından mi baktı vajinal mi smear testi ne cnm

Fit mutlu anne evet canım 5.haftanın içindeyim ,alttan baktı maalesef kurtulamadık gene alt muayenelerden hiç önemli değil ama yeter ki o sağlıklı olsun,smear testi vajinadan alınan bi sıvı canım her hangi bi sıkıntı var mı diye bakıyorlar sanırım en son kızımın doyumundan sonra almışlardı ,senden de almışlardır ama unutmuş olabilirsin,ya da bu sefer kesin alırlar ,haftaya Perşembe tekrar gidicem bakalım

Vala alttan muayene ben gözümü kararttim da iste bayan olsa dhaa rahat oluyor benim açımdan da bklm öğle sonuna aldm randevu tahlil falan istemezse hemen biter işim ben hiç hatrlamiorm kızımda almadılar bklm bunda alacaklar mi

ne bilim vala cnm akıntıya takılma hayrlisi olsun
MaşAllah cnm 4 haftalık mı yani şimdi senin 5 haftaya girdin insAllah canım karından mi baktı vajinal mi smear testi ne cnm
Sımdıde agrım gectı en guzelınındr bılır hasta olmazsam kan versemmı

Verdınmı kan cnm haklan erken baklm sende agrı vemı bnde arada oluyo sokulur belkı
Ben de de adet olacakmışım gibi bir şeyler oluyor ama benim daha olmaz duphaston yarın bitecek. Kan verdim sabah öğleden sonra cikacak bakalım

Merhaba kızlar nasılsınız.
LaRisaCca canım çok geçmiş olsun inşallah bu sürecide atlatır sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına alırsın.

C Capanin Gururu Teyom bende sonunda ilaçla hasta oldum yarın dr a kontrole gidicem ama ödüm kopuyo kist fln olur diye. Çünkü 10 gün önce gittiğimde bitane vardı o erimemişse bu ayda iptal olur benim

dlkkydlntpl doğum günün kutlu olsun canım inşallah pozitifi görürsün bu ay ama strs yapma bekle iğneden sonra 15. Gün yap testini.

Tüüüm hamile arkadaşlar Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Banada dua edin kist mist çıkmasın tedavime başlayayım Allahım çabalayan herkese yardım etsin inşallahh

İnşallah erimiştir canım. Benimki bir ayda eridi. Umarım tekrar sürece başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…