Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşAllah kız vala bende tık yok adam yanaşıyor hiç içim kıpırdamıyor
Bi keresinde 2 hafta geçti. Bize yasak. Kanamam da olmuyordu ama istirahatteydim işte. “Bune ya “dedim “seven insana ızdırap bu” “gelll burayaaaa “ dedim evet bi kere çılgınlık yaptım pişman değilim

hahaha bizim daha o kadar açılmadı ara iki hafta da çok uzun tabi norma cinsel hayata göre insAllah düzelir benim isteksizlikte vala adam düz duvara tırmanacak

Yaaaaaa MaşAllah cnm ya çok erken hissetmeye başladım bence ikiz olduğu için mi ki
Bilmiyorum ki , özellikle dikkat ettim bağırsak hareketi mi diye, değildi çok eminim. Birkaç gün önce sağdakini hissetmiştim bu sabah da soldakini hissettim

Maşallah canım o zaman sana valla hamile kalsam 9 ay izine ayrılmış gibi hissederim çocuk yapcaz die aylardır deniye deniye bir hal olduk zaten

Maşallah canım o zaman sana valla hamile kalsam 9 ay izine ayrılmış gibi hissederim çocuk yapcaz die aylardır deniye deniye bir hal olduk zaten
Ayy 13 ay tavşan gibi geçen süreden sonra 2 hafta olmayınca bi boşluk oluyor ne bileyim bana öyle gelmişti

Ben eskiden içmiştim ferritinim düşük benim. bağırsak düzenimi çok bozmştu. sen de ne gibi yan etkiler yaptı? hap mı yksa şurup şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…