Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnde çok korkuyorum ama kilo almaktan yine de bi gün kaçırıyorsam ertesi gün hemen dengeliyorum dkkt etmek lazım ynede bende yne almamışım 2.5 kilocuk fln şişken tabi aradaki farkı sölemiyimm
Ne güzel her bulduğumu yutacaktım kaynanam öyle deyince içimde kaldı. Kendi tombik , eltim de baya tombik bunlar beni de öyle olacağım sanıyor. Halbuki sen beni biliyorsun istesem de öyle olamam

Yaaa öyle demee zaten bi çok şeyi senin o belirtileri okuyunca fark ettim, eşime diyorum benim ağzım kuruyor ev cok mu sıcak nemsiz mi az mi su içiyorum yoksa
Benim bu gebeliğimde de kuruluk hatsafhada . Arka arkaya büyük bardak su içiyorum. Eşim diyor ki damacana gibisin

Ne güzel her bulduğumu yutacaktım kaynanam öyle deyince içimde kaldı. Kendi tombik , eltim de baya tombik bunlar beni de öyle olacağım sanıyor. Halbuki sen beni biliyorsun istesem de öyle olamam
bnide kv kişisi sürekli uyarıyor alma kilo diye agır baskılar altındaym annemde öyle diyor o yzdn dkkt edyrm şimdi bide yürüyüşler başlasın rahat ederiz

bnide kv kişisi sürekli uyarıyor alma kilo diye agır baskılar altındaym annemde öyle diyor o yzdn dkkt edyrm şimdi bide yürüyüşler başlasın rahat ederiz
Ben dün başladım duyguş akşam eşim gelsin çıkacaz yine çünkü akşam annemde yemek yiyeceğiz ağır gelir

Ben dün başladım duyguş akşam eşim gelsin çıkacaz yine çünkü akşam annemde yemek yiyeceğiz ağır gelir
bnde ramazn boyunca annem ve kv deyim artık evde yemk yok bnde yavaş yavaş başlıcam hatta bugn iş çıkışı kv yürüyerek gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…