Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Henüz almadım ama duyguş hamurla oldukça mesafeliyim inan bir de ikizim diye kaynanam 100 kilo olursun filan diyor ve bunu ciddi söylüyor o yüzden hırs yaptım en sağlıklı şekilde kilo alacam
yaaa bak gördnmüüüüü bnmm herşeyle aram çok iyi mesafe sevmyrmmm bak şimdi ekmk arası gömdüm meselaa

Doğru diyorsun kendiliğinden hamile kalanları tebrik ediyorum korunurken hamile kalanlarıysa saygıyla alkışlıyorum
Aşko eğer en başında histeroskopi olsaydım bu 3 yılda muhakkak doğal gebeliğim olurdu ama histeroskopi en son olunca benim mecalim kalmadı artık

Aşko eğer en başında histeroskopi olsaydım bu 3 yılda muhakkak doğal gebeliğim olurdu ama histeroskopi en son olunca benim mecalim kalmadı artık
Histereskopiyi en sona bırakıyorlar ama yaa mesela bana daha hiç yapılmadı canım bikaç başarısızlıktan sonra yapılıyormuş sanırım keşke bazı şeyler için bu kadar bekletilmesek

Histereskopiyi en sona bırakıyorlar ama yaa mesela bana daha hiç yapılmadı canım bikaç başarısızlıktan sonra yapılıyormuş sanırım keşke bazı şeyler için bu kadar bekletilmesek
Aynen cnm insallah gerek kalmicak sana bana da hic yapilmadi

Aynen zaten hazir iki kardesbitane de dogal olur insallah artik tup le muple is bitsn:)))
Amin
Ama canım benim rahim şeklim belli. Dr un inadından kibrinden boşa geçti benim zamanım
3. Kez veriyim dedim kizinsallah hayrli olur cuma dr gtcm de gunler gcmyrrr
Aboo ultrasonu bekleyemeyecek olanlara biri daha eklendi

Günaydın bebişim, aminnnnn nasılsın bugün
Kuzum göğüs ağrısı uctan öte bütüne yansidi artik tamamen göğüs ağrım var
Özellikle de hapşurduğumda kasık ağrım çok oluyor. Bugün aşılamanın 5. Gunu

Günaydın tatliş anne hayırlı ramazanlar , nasılsın

Götüürr duyguş şifa olsun bebişine inşallah
bnde çok korkuyorum ama kilo almaktan yine de bi gün kaçırıyorsam ertesi gün hemen dengeliyorum dkkt etmek lazım ynede bende yne almamışım 2.5 kilocuk fln şişken tabi aradaki farkı sölemiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…