Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bn paşabahçenin cam biberonunu gördüm yaa acaba nasıldır
Kuzu gittim yeğenime rn pahalısı neyse onu aldım bir hevesle 1 ay sonra kırıldı ,o yüzden cam biberonda ,ikili geliyor bimden almıştım sanırım mis gibi , onlardan stok edecem ucuz. Bi tane 2 li almıştım cinsiyetler belli olsun bir iki tane daha alacam . Yani boşa 40 tl koyma
doayabilirsin sen vallahi az yiyorsnn
Sen öyle san sessiz ve derinden geliyorum

tmm öyle yapayım o zmn kuzuş

yaaa ksn kilo almamşsındır yeme beni

tmm öyle yapayım o zmn kuzuş

yaaa ksn kilo almamşsındır yeme beni
Henüz almadım ama duyguş hamurla oldukça mesafeliyim inan bir de ikizim diye kaynanam 100 kilo olursun filan diyor ve bunu ciddi söylüyor o yüzden hırs yaptım en sağlıklı şekilde kilo alacam

Asko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti

Günaydın canım kızlar
Giderek çoğalacağımız ağzımızın tadıyla geçecek nice ramazanlar görelim Allah kabul etsin oruclarimizi dualarımızı insallah
Günaydın bebişim, aminnnnn nasılsın bugün
Asko anemi olduğu için devamlılığı doktor kontrolüne falan diyor beyaz ilik kani azalıyor sürekli gitmesine rağmen başka doktorlar hiç bişi dememisti
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah rabbim şifasını versin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…