Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım benim, öğrendim gözlerim nasıl doldu.. İnş herşey yolunda gider. Şansım cok azdı, Rabbim embriyoyu oluşturdu, inş tutunur :)))
inşallah canım Rabbim heveslerini yarıda bırakmasın.. güzel düşünelim sonuda güzel olsun

insallah canim benim hep dualarimdasin bugun rabbimin izniyle hicbir iş yapmayip kuran okuyacagim bolbol dua edecegim ikimizede tum isteyenlerede

Devam etseydi gidecektim şu an düzenli bi doktorum yok araştırıyorum daha

Amin canım benim, sağlıkla gelsin bebeklerin :)

yok normal test ama genelde 11.-12. günde belli oluyomus sonrasında da kolay kolay degismiyo diyolar. bir de adet belirtilerim başladı ordan emin oldum
Anladım canım, birkaç gün daha beklesen keşke, regl ile hamilelik belirtileri çok benziyor çünkü.

Tünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
ay masallah rabbim sanada tutunmasini nasip etsin şu aziz mubarek gun hürmetine profilindeki gibi tatli mi tatli bir evladin olsun

ay masallah rabbim sanada tutunmasini nasip etsin şu aziz mubarek gun hürmetine profilindeki gibi tatli mi tatli bir evladin olsun
Canım benim çok teşekkür ederim, 1. aşamayı atlattık, 2. aşama yani transferde de inş herşey yolunda gider ve tutunur :)) Profildeki çok tatliş ama demi :)

Canım benim çok teşekkür ederim, 1. aşamayı atlattık, 2. aşama yani transferde de inş herşey yolunda gider ve tutunur :)) Profildeki çok tatliş ama demi :)
insallah insallah aynen ya çok tatli masallah

öyle bir kizim olsun amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…