Kızlar günaydın...
Kaç gündür hamileliğimi öğrendim öğreneli sürekli hastalık peşimi bırakmıyor
Önce minik lekelenmem olmuştu tutunmadır dedik önemsemedik. 7.günümde hafif bir ıkınmayla kanamam açıldı. 1 gün boyunca devam etti. Neyse ki bhcg değerim 131 gelmişti. Kanama nedeniyle sabah aksam a çıkardı progestan ampül'ü.
Progestanı ilk vuruluşum olacaktı diğer göbekten olan acıtmayan pahalı iğne bize fazla gelmişti . Progestanı vuruldum ama bacağım hiç tutmaz oldu . 2.dozu da mecbur vuruldum o bacağımda deli gibi şişti . Daha sonra ateşim çıkmaya basladı 38 e ..
parol içiyorum düşmüyor duşa giriyorum düşmüyor... Gittik dahiliyeye kanımda enfeksiyon çıktı vucudum etlerim acıyor kemiklerim ağrıyor yatamıyorum bile.midem çok kötü hiçbirşey yiyemiyorum .
Enfeksiyon yapıyormus hepsini tabii ki. Daha bebişim 4 bucuk haftalıkken antibiyotik içiyorum ve cokta korkuyorum
2. bhcg nin sonucu iyi geldi 2 katı artmış tek moral kaynağım o oldu. Mecburen göbekten iğneye geçtik pahalıda olsa çünkü bu progestanı vurulmam imkansız a yakın birşeydi... Tecrübelerimi anlatıyorum ki faydalananlar olur belki