Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lar aradılar. Durum iyi değil maalesef. 4 taneden 1 tanesi gelişme göstermiş sadece. Diğerlerini de takip edecekler. Kızlar bir bilginiz var mı @peraares@Muallimezzz. Elimizden geleni yaptık. Rabbime sığınıp beklemekten başka çaremiz yok.
Canım benim bir tane yeter çok şükür hic umutsuz olma hem olsa da olmasa da hayırlısı olsun da sonradan olumsuz olmasindansa boylesi daha iyi hem ben inanıyorum herşey güzel olacak senin için,dualarim seninle
Canım benim bir tane yeter çok şükür hic umutsuz olma hem olsa da olmasa da hayırlısı olsun da sonradan olumsuz olmasindansa boylesi daha iyi hem ben inanıyorum herşey güzel olacak senin için,dualarim seninle
Larimm inşallah sağlıkla devam eder inşallah larimm iğneden sonra 16. Gün değerim bu şekilde. Doktorum yarın tekrarla dedi. Bakalım inşallah yarın güzel bir artış görürüz