Canım akııntı döküntü yok, kaşıntı filan.. Enfeksiyonum yok ama yine de maydonoz buharına oturayım :)) doktor görmek istemiyorum
Bebişim tabiki var. Aşılamadan önce 3 gün perhiz yapılmış olmalı. Aşılama doğumhanede yapılıyor genelde ve doğumhane soğuk ayağına muhakkak çorap giy ve yanına bacaklarına örtmek için birşeyler al lütfen. Üşütmemen önemli. Seni hemen ayağa kaldırmalarına müsade etme. Zaten yumurtalara en yakın yere bırakılıyor spermler ama 15 dk dinlenmen iyi olur. Ben idrara sıkışık olarak gitmedim aşılamaya. Doktorum da böyle bir dayatma yapmadı. Aşılamadan sonra hemen idrara çıkılması asidik yapıdan dolayı spermleri öldürebilir diye düşünüyorum buna dikkat et lütfen. Aşılamaya sabah duş alıp gittim, aynı gün duş almamamı önerdi doktorum. Aşılama günü , aşılamadan sonra eve gittik, akşamını değerlendirmemizi söylemişti doktorumuz hem akşamı hem sonrasındaki günleri değerlendirdik biz canım. Bunlara dikkat ettik :) protein ağırlıklı beslendim o dönem. Sana da bunları öneririm.
Aklında soru işareti kalmaz eğer verirsen kuzum
Oyy canımın içi sizlerin de emeği çok. Hepberaberiz burda
Evet kuzum ilk olacak. daha 1 ay olmadı erken olabilir henüz ama bilemiyorum ki .. Bazı kadınlarda lekelenme gibi adet dahi olabiliyormuş.